26 / 04 / 2024

kamu lojmanları ne zaman satılacak

kamu lojmanları ne zaman satılacak

TBMM’de Kasım ayı sonu kabul edilen Torba Kanun ile lojmanların satışı onaylandı. Lojmanların satışı öncelik oturanlara verilmek suretiyle satılmaları mümkün hale getirildi. 

Kamu işçisi zam farkları hesaplara ne zaman yatacak? Kamu işçisi zamlı maaşlardan kimler faydalanacak?

Kamuda çalışan 700 binden fazla işçinin toplu sözleşme görüşmelerinde zam oranı netleşti. Peki, Kamu işçisi zam farkları hesaplara ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Kamu işçileri dikkat! Zamlı maaşlar ne zaman yatacak? Kamu işçisi zamlı maaş ödeme takvimi belli oldu mu?

700 bin kamu işçisi ''Kamu işçisi zamlı maaşlar ne zaman yatacak?'' sorusunun araştırıyor. Zamlı maaşlarla birlikte birikmiş ödemelerin yatacağı tarih araştırılıyor. Peki Kamu işçisi zamlı maaş ödeme takvimi belli oldu mu?

Kamu işçisinin okkalı maaş zammı hesaplara ne zaman yatacak? İşçiler 15 bin TL'yi ne zaman alacak?

700 bin kamu işçisinin maaşlarına yüze 45 zam yapıldı. Böylece maaşları 15 bin TL oldu. Peki, Kamu işçisinin okkalı zammı hesaplara ne zaman yatacak? İşçiler 15 bin TL'yi ne zaman alacak?

Kamu işçisi maaş ödeme tarihleri 2023! Zamlı kamu işçisi maaşı ne zaman yatar? Kim kaç TL maaş alacak?

Kamu işçileri zamlı maaşların ne zaman hesaplara yatacağını merakla araştırmaya başladı. Peki zamlı kamu işçisi maaşı ne zaman yatar? Kim kaç TL maaş alacak?

700 bin kamu işçisinin zamlı maaşı hesaplara ne zaman yatacak? 2023 işçi maaşı ne kadar oldu?

Kamuda çalışan 700 binden fazla işçinin toplu sözleşme görüşmelerindeki zam oranı açıklandı. Peki, 700 bin kamu işçisinin zamlı maaşı hesaplara ne zaman yatacak? 2023 işçi maaşı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Kamu işçisine zam oranı belli oluyor! Hükümetin yeni teklifi ne olacak?

Kamu işçilerinin zam pazarlığı görüşmelerinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, HAK-İŞ ve TÜRK-İŞ temsilcileri ile bugün (9 Mayıs) yine görüşme gerçekleştirecek. Peki kamu işçisinin maaşı ne kadar olacak, 15 bin lira olacak mı? İşte detaylar...

Kamu işçisi zam oranı ne kadar olacak? Toplu iş sözleşmesinden hangi rakam çıkacak? Tek tek açıklandı!

Kamuda görev alan 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde rakamlar peş peşe gündeme geliyor. Peki kamu işçisi zam oranı ne kadar olacak? Toplu iş sözleşmesinden hangi rakam çıkacak?

Kamu işçilerinin zammı ne kadar olacak? Kamu işçisi maaşına ne kadar zam gelecek? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin kamu işçilerine yapılacak zam için bugünü işaret etmişti. Peki kamu işçilerinin zam oranı bugün belli olacak mı? Kamu işçilerinin zammı ne kadar olacak? 

Kamu Bankaları emekli promosyon ikramiyesi ne kadar? Cumhurbaşkanı onaylı veriliyor!

Emekliliklerin ceplerini rahatlatacak olan promosyonlar kamu bankalarında ne kadar? İşte Cumhurbaşkanı onaylı verilen emekli promosyon miktarları...

Kamu işçilerinin maaşı ne kadar olacak? Kamudaki 700 bin işçiye ne kadar zam yapılacak? Bu rakamlara göz atın!

700 bin işçiyi ilgilendiren toplu sözleşme için ikinci görüşmeler sürerken, kamu işçilerinin maaşının ne kadar olacağı merak ediliyor. 

700 bini aşkın kamu işçisinin zammı ne kadar olacak? Uzman isim rakamları bir bir açıkladı! 

Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü'nün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nden önce imzalanması beklenirken, ne kadar zam yapılacağı da merak konusu. Ekonomist Muhammet Bayram konuya ilişkin tahminlerini peş peşe açıkladı. Peki kamu işçisinin zammı ne kadar olacak?

Kamu işçilerine ne kadar zam yapılacak? Pazarlıkta sona geliniyor! 700 binden fazla işçinin taban ücreti kaç TL olacak?

Kamu işçilerinin zam pazarlığı tüm hızıyla devam ediyor. Peki kamu işçilerine ne kadar zam yapılacak? Taban ücret kaç TL olacak?

Kamu işçilerinin maaş zammı ne kadar olacak? 2023 kamuda 700 bin işçiye maaş zammında son dakika! Sözleşme ne zaman?

700 bini aşkın işçiyi ilgilendiren 2023 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Peki kamu işçilerinin maaş zammı ne kadar olacak?

kamu lojmanları ne zaman satılacak Haberi

kamu lojmanları ne zaman satılacak

Milliyet Gazetesi'nden Şebnem Hoşgör'ün haberine göre;  Maliye Bakanlığı lojmanların satış işlemi için harekete geçti. Buna göre savunma, güvenlik, adalet ve istihbarat hizmetlerini yürüten personel tarafından kullanılanlar hariç olmak üzere genel yönetim kapsamındaki kamu idareleri, döner sermayeler, fonlar, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları hariç özel kanunla kurulmuş diğer kamu idareleri, KİT’ler ve ortaklıkları ile müesselerinin mülkiyet ya da tasarrufunda bulunan kamu konutları için Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Milli Emlak Otomasyon Sistemi’nde, “kamu konutları” modülü hazırlatılacka. 

Kamu Konutları modülünün hazırlanmasının ardından, her kamu konutu için  bağımsız ekspertsiz şirketlerine rayiç bedeller tespit ettirilerek, bakanlığa sunulacak. Kabul edilen yasal düzenleme uyarınca, kamu konutları Devlet İhale Kanunu çerçevesinde ihaleyle satılacak.


Peşinde yüzde 10 indirim
İhale yapıldığı tarihte görev, sıra ve hizmet tahsisli ve kat mülkiyeti...