23 / 04 / 2024

Kamu sosyal tesis ücreti

Kamu sosyal tesis ücreti

Maliye Bakanlığı, kamuya ait eğitim ve dinlenme tesisleri, misafirhaneler, kreş ve çocuk bakımevleri ile spor tesislerinden yararlanma ücretlerini belirledi...

2022 kamu sosyal tesis ücretleri belli oldu!

Kamuya ait sosyal tesislerden faydalanmak isteyen kişilerin 2022'de ödeyeceği asgari tutarlar belli oldu. İşte 2022 kamu sosyal tesis ücretleri...

Kamu ve belediyelere ait kreş ve sosyal tesis sayısı meclis gündeminde!

Kamu ve belediyelere ait kreş ve sosyal tesis sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kamu sosyal tesislerine ilişkin tebliğ 2018!

Bugünkü Resmi Gazete'de Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğ (Sayı: 2018-3) yayımlandı. İşte 2018 yılında uygulanacak kamu sosyal tesis ücretleri..

Kamu Sosyal Tesisleri Tebliği Resmi Gazete'de!

Kamu Sosyal Tesislerinin İşletilmesine İlişkin Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Tebliğ, İdareler tarafından işletilen sosyal tesisleri kapsıyor..

Gaziantep Şehitkamil'e üç yeni sosyal tesis!

Şehitkamil Belediyesi, 3 farklı mahallede aynı anda sosyal tesis inşaatı için çalışmalara başladı.

Afyonkarahisar Selçuklu Sosyal Tesis projesinin ihalesi yapıldı!

Selçuklu Mahallesi Sosyal Tesis projesinin ihalesi dün yapıldı. İhaleye toplam 5 firma katıldı. İşin yaklaşık maliyeti 1 milyon 683 bin 989 TL olarak açıklandı.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis İnşaat ihalesi yarın!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın yapılacak.

Çankırı Çerkeş'e konut, ticari ve sosyal tesis!

Çerkeş Belediyesi tarafından Yeni Mahalle'ye kat karşılığı konut, ticari ve sosyal tesis alanı inşaatı yapılması için hazırlıkların ve ihale sürecinin sonuna gelindi.

Kahramanmaraş Ekinözü'ne yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi her geçen gün sosyal tesis sayısını artırıyor.

Beylikdüzü Kavaklı'ya sosyal tesis müjdesi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kavaklı’ya sosyal tesis müjdesi verdi. İmamoğlu aynı zamanda Kavaklı Stadı'nı yenileyeceklerine değindi.

Ordu Belediyesi'nden Ulubey'e sosyal tesis!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey İlçesi'ne sosyal tesis inşa etti. Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yapımı tamamlanan tesiste incelemelerde bulundu.

Fenerbahçe'den üyelerine 5 ilde sosyal tesis!

"Hedef 1 Milyon Üye" kapsamında 5 ilde kongre üyelerine yönelik sosyal tesis inşa etmeyi planlayan Fenerbahçe arsa alımlarına devam ediyor.

Kamu sosyal tesis ücreti Haberi

Kamu sosyal tesis ücreti

Maliye Bakanlığının, Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliği, Resmi gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Tebliğ,1 Şubat 2015'ten geçerli olmak üzere yürürlüğe girecek.


Tebliğe göre, kamu kurum ve kuruluşlarınca işletilen yüzme havuzu, hamam, sauna, sıcak su, plaj gibi 15 ve daha fazla özellikli eğitim ve dinlenme tesislerinde kişi başına günlük 14,85 lira yemek ve 5,85 lira (1 Temmuz - 15 Ağustos döneminde 7,75 lira) konaklama bedeli alınacak.


Özelliklerden asgari 12 ve en fazla 14 tanesini taşıyan tesislerde kişi başına günlük 12,75 lira yemek ve 5,10 lira (1 Temmuz - 15 Ağustos döneminde 6,60 lira) konaklama bedeli ödenecek.


Özelliklerin 12 tanesinden daha azı bulunan tesislerde kişi başına günlük 10,10 lira yemek ve 4,25 lira (1 Temmuz - 15 Ağustos döneminde 6,25 lira) konaklama bedeli alınacak.


Ayrıca, konut...