25 / 04 / 2024

Kanada vatandaşlığı

Kanada vatandaşlığı

Yüksek refah seviyesi, güvenli sokakları, yemyeşil doğası, gelişen iş piyasaları ve kaliteli eğitim anlayışı Kanada’yı son yılların gözdesi yaptı. Peki Kanada’da ev almak kolay mı? Kanada’ya yerleşmeden nelere dikkat edilmeli?

Kanada vatandaşlığı için hangi meslekler başvurabilecek?

Göçmenlere yeniden kapılarını açan Kanada vatandaşlığı için 2015 yılında tüm meslek gruplarından bireylerin yanında girişimciler ve çiftçiler de başvurabilecek...

Bu haber herkesi ilgilendiriyor! Vatandaşlık maaşı geliyor

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesiyle beraber her aileye peşin yardımı olacağı ilan edildi. Vatandaşlık aylığı içeriğince, 1-2-3-4-5 kişilik hanelere en az 10.000 TL gibi bir oranın verileceği söylendi. Ayrıntılar haberimizde.

Aile Destek Programı bitiyor diye üzülmeyin şimdi de vatandaşlık maaşı müjdesi geldi! Vatandaşlık maaşı kime verilecek?

Aile Destek Programı bitiyor diye üzülmeyin şimdi de vatandaşlık maaşı müjdesi geldi... Vatandaşlık maaşı kime verilecek? İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Yeni seçmenlerin yüzde 20'si yabancı iddiası: Konutla vatandaşlık alan yaklaşık 700 bin yabancı seçmen oldu!

Karar Gazetesi köşe yazarı İbrahim Kahveci, 'Yeni seçmenin yüzde 20'si yabancı' başlıklı yazısında yeni seçmenlerin yüzde 20'sinin yabancı olduğunu dile getirdi. Kahveci, konutla vatandaşlık alan yaklaşık 700 bin yabancının seçmen olduğunu belirtti. 

Aile Bakanlığından şimdi de son dakika vatandaşlık maaşı müjdesi geldi! Vatandaşlık maaşı kimlere yatırılacak?

Aile Bakanlığından şimdi de son dakika vatandaşlık maaşı müjdesi geldi! Vatandaşlık maaşı kimlere yatırılacak? İşte detaylar...

Vatandaşlık maaşı ne anlama geliyor? Vatandaşlık maaşı kimlere verilir? Vatandaşlık maaşı şartları nelerdir?

Vatandaşlık maaşına dair araştırmalar son sürat devam ediyor. “Vatandaşlık maaşının kimlere nasıl verilecek” sorularının yanıtları araştırılıyor. İşte ayrıntılar…

Ailelere ev hanımlarına emeklilik hakkı ve 8.500 TL vatandaşlık maaşı müjdesi! Başvuru şartları açıklandı

AK Parti üyesi Numan Kurtulmuş, ev hanımlarına emeklilik hakkı ve vatandaşlık maaşı konularında önemli açıklamalarda bulundu. Her aileye en az 8.500 TL maaş bağlanacağını belirten Kurtulmuş, başvuru şartlarının detaylarını paylaştı.

Aileden bir kişiye vatandaşlık maaşı bağlanacak! İşte detaylar

Vatandaşlık Maaşı için hazırlıklar başladı, her ailenin bir üyesine düzenli maaş sağlanacak! Herkes tarafından heyecanla merak edilen bir konu oldu. İşte merak edilen haberin detayları..

Vatandaşlık maaşından kimler faydalanacak? Vatandaşlık maaşı başvuruları ne zaman başlayacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Vatandaşlık maaşına" ilişkin konuşmasının ardından konun detayları sorgulanmaya başladı. İşte merak edilen vatandaşlık maaşına ilişkin tüm detaylar...

Vatandaşlık maaşı hesaplara ne zaman yatacak? Vatandaşlık maaşından kimler faydalanacak?

Seçime bir hafta kala Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan 'vatandaşlık maaşı' için Bakan Derya Yanık açıklamalar yaptı. Peki, Vatandaşlık maaşı hesaplara ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak? İşte detaylar...

Vatandaşlık maaşı nedir? Bakan Derya Yanık açıkladı: Bakın nasıl bağlanıyor!

Son dönemlerde en çok merak edilen konulardan olan vatandaşlık maaşı nedir? Cumhurbaşkanı tarafından duyurulan maaş ile ilgili açıklamalar Bakan Yanık tarafından yapıldı.

Yabancılara vatandaşlıkta şartlar resmen değişiyor!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, Taşınmaz edinimine dayalı olarak istisnai yoldan Türk vatandaşlığı kazanılmasına ilişkin başvurularda şartlar yeniden düzenlendiğini belirterek, yeni düzenlemenin 1 Ocak’tan itibaren geçerli olacağını söyledi.

Yabancılar vatandaşlık için 2. el konutları tercih etti!

Ekonomimcom yazarlarından Abdullah Tolu, bugünkü yazısında yabancıya konut satışını kaleme aldı. Abdullah Tolu, yabancıların vatandaşlık için 2. el konutları tercih ettiğini belirtti.

Kanal İstanbul çevresindeki arsalar 'Türk vatandaşlığına geçmek isteyenler için uygundur' diyerek satışa çıkarılmış!

Geçen haziran ayında İstanbul'da kurulan Elhaj Grup, kanal manzaralı arazilerini “Türk vatandaşlığına geçmek isteyenler için uygundur” diyerek satışa çıkarmış.

Kanada vatandaşlığı Haberi

Kanada vatandaşlığı

Yüksek refah seviyesi, güvenli sokakları, yemyeşil doğası, gelişen iş piyasaları ve kaliteli eğitim anlayışı Kanada’yı son senelerin gözdesi yaptı. Uzun seneler boyunca Kanada’da yaşayan RE/MAX emlak- gayrimenkul yatırım danışmanı Özenç Canıtez, “Kanada’ya yerleşmek isteyenleri bekleyen en önemli sorun barınma sorunu, çözümse nerede yaşayacağınıza tam manasıyla karar vermek ve Kanada’nın sistemini iyi bilen bir emlakçıyla çalışmak.” diye konuştu. 

Her milletten pek çok insanın yaşamını devam ettirmek istediği ülkeler arasında ilk sıralarda bulunan Kanada’da devlet, yabancılara lisans veya yüksek lisans eğitimi, sertifika programları ve çalışma izni yoluyla ülkede olma izni sunuyor.

Kanada’da ev kiralarken bilmeniz gerekenler

Kanada’ya lisans ve yüksek lisans için gelenlerin çoğunlukta olduğuna dikkaty çeken Özenç Canıtez, ülkeye yerleşmek isteyenlere barınma problemi konusunda uyarılarda bulunuyor ve “Kanada’ya gitmeden önce özellikle...