26 / 04 / 2024

kanepe

kanepe

A101 marketler zinciri bu hafta 20 Ekim 2022 tarihinden itibaren yayınladığı katalogda birbirinden çeşitli ev mobilyalarını görücüye çıkardı. Yemek masasından köşe takımına 20 Ekim’den itibaren sizler bekliyor. İşte ürünler..

A101'de 15 Şubat aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı! A101' de, Mega XL Hurç 54,90 TL, Kanepe 3'lü 6.390 TL

A101'de 15 Şubat 2024 Haftanın Yıldızları katalog listeleri açıklandı. 15 Şubat 2024'te A101'de birbirinden farklı güzel ve seçili ürünlerde indirimli fiyatlar bulunuyor.

Altus Al 617 Şarjlı Dik Süpürge kaç lira, en uygun nerede satılıyor? 9 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Altus Al 617 Şarjlı Dik Süpürge, katlanabilen metal borusu sayesinde tavan köşelerine, kanepe altlarına kolayca uzatılır, uğraşmadan temizler. Peki, Altus Al 617 Şarjlı Dik Süpürge kaç TL, şarjı ne kadar gider? İşte detaylar...

ŞOK Markette 6 taksit fırsatı! Projeksiyon cihazı ve televizyon 2799 TL, kanepe 3599 TL! 12 Kasım 2022 fiyat listesi

ŞOK Market'in 12 Kasım 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki ŞOK'ta bu hafta hangi ürünler satışa sunulacak, fiyatı ne kadar olacak? İşte 12 Kasım 2022 fiyat listesi...

Loda Mobilya Mistiq Kanepe ile hayatınızı güzelleştirin!

Loda Mobilya, sizin en güzel anlarınızı özel kılacak tasarımlara imza atıyor. Kalite ve konforu, şık tasarımlarıyla harmanlayan Loda, evin en önemli bölümü olan oturma odanıza Mistiq Kanepe ile bambaşka bir atmosfer kazandıracak.

Tuna Ofis'e German Design’den üç ödül!

Tuna Ofis, dünyanın en seçkin tasarım ödüllerinden biri olarak kabul edilen German Design Awards’te “Mükemmel Ürün Tasarımı” kategorisinde kategorisinde Dama oturma grubu, Origa kanepe ve Metis koleksiyonuyla 3 ödüle layık görüldü.

Koleksiyon Ev ürünlerine İyi Tasarım ödülü verildi!

Coğrafyaların izini sürüp çağdaş çizgilerle harmanlanan Koleksiyon Ev ürünlerinden üçü ‘İyi Tasarım’ ödülleriyle taçlandırıldı. Divanbaba yatak, Serdiyar kanepe ve Savur sandalye ödüllü Koleksiyon tasarımları evinizde yer alacak.

MODEKO kapılarını açtı!

Modern, klasik, eskitme, modüler mobilyalar ile masa, sandalye, kanepe, koltuklar, bebek ve genç odaları, yatak ve yatak setleri, ofis, mutfak mobilyalarının yer aldığı fuarda 200'den fazla markayı temsil eden 192 firmanın ürünleri görücüye çıktı.

İşte romantik bir ev için dekorasyon önerileri!

İki kişinin uzanabileceği bir kanepe, yumuşacık yatak örtüleri ve ayarlanabilir ışıklar, mumlar... Evinizi seçeceğiniz özel mobilyalar ve aksesuarlarla bir aşk yuvasına dönüştürebilirsiniz..

Boydak Holding Ukrayna'daki fabrikasını kapattı!

Boydak Holding Ukrayna 'daki fabrikasını ülkedeki karışıklıklar nedeniyle 2.5 ay önce sessiz sedasız kapattı. 250 yatak ve 250 kanepe üreten fabrikada 160 kişi çalışıyordu.

110 bin dolarlık kanepe İSMOB'ta tanıtıldı!

İSMOB 2015 İstanbul Mobilya Fuarı yapılan açılış töreninin ardından ziyaretçi akınına uğradı. Fuara, Hindistan’da bir sinema aktristi için hazırlanan 110 bin dolar değerindeki kanepe damgasını vurdu.

B&T Koleksiyonunda yer alan Pablo kanepe tanıtıldı!

B&T Koleksiyonunda yer alan, Pablo kanepe, şehrin karmaşasını, monotonluğunu ve yükünü unutturacak konfor ve estetikle bütünleşen dokusuyla evlerin yıldızı olacak. ‘Pablo’ ile tüm stresinizi üzerinizden atarak keyifli bir akşam geçireceksiniz....

B&T Tasarım Futa Kanepe ürününü tanıttı!

B&T, tasarım ve konfor anlayışıyla ürettiği, özgün ve iddialı ürünlerle yaşam alanlarınızı farklılaştırıyor.B&T modelleri, girdikleri mekana çarpıcı çizgilerini taşıyorlar. Yeni ürünü Futa Kanepe'yi tanıttı...

Onsa Mobilya, AVM'de kanepe üretecek!

İzmir' in Kemalpaşa ilçesi Belkahve mevkiinde bulunan 6 bin metrekarelik üretim tesisinde çok çeşitli modeller üreten Onsa Mobilya meraklılarıyla İzmir Mavişehir Egepark AVM' de bulaşacak...

kanepe Haberi

kanepe

A101 her hafta çeşit çeşit ürünlerin yer aldığı aktüel kataloğunu tüketiciyle paylaşmaya devam ediyor. Bu hafta 20 Ekim tarihinden itibaren geçerli olacak yeni bir katalog yayınladı. Yeni katalogda pek çok kategoriden farklı ürünler mevcut. Bunlardan en çok göze çarpan ev mobilyaları oldu.

Daha önce de ara ara balkon ve bahçe mobilyaları satışa sunan A101, 20 Ekim’den itibaren ev mobilyalarını satışa çıkarmış oldu.

6 Kişilik yemek masası takımı, 3’lü kanepe ve köşe takımı taksitli seçenekleriyle sizleri bekliyor.

Ürünleri satın aldıktan sonra 15 iş günü içerisinde ücretsiz teslimat avantajıyla adresinize teslim edilecektir.

Peki başka hangi ürünler A101’de satışa çıktı? İşte A101 20 Ekim 2022 fiyat listesi..

A101 MOBİLYA ÜRÜNLERİ 20 EKİM 2022 FİYAT LİSTESİ

Açılır 6 Kişilik Masa Takımı A101’de: 2.790,00 Türk Lirası (2 yıl garantilidir.)

Taksitli fiyatı:...