25 / 04 / 2024

kanyon konseri ozan doğulu

kanyon konseri ozan doğulu

Alışveriş merkezi Kanyonun gelenekselleşen yılbaşı konserlerinin bu yılki konuğu Ozan Doğuluya 40 kişilik bir orkestra eşlik edecek

Ozan Kolcuoğlu kimdir?

TSKB Gayrimenkul Değerleme’de Özel Projeler Departmanı Müdürü olarak görev yapan Ozan Kolcuoğlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Peki, Ozan Kolcuoğlu kimdir? Ozan Kolcuoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Malatya Ozan Anıtı neden restore edilmiyor?

Darende ilçesinde bulunan tarihi Ozan Anıtı, restore edilmemesi durumunda yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya. Bölge halkı, Ozan kanyonunu görmeye gelenlerin, Ozan Anıtı’nı da görmeleri için restorasyonun yapılması gerektiğini ifade ediyorlar.

Hayri İnönü Kanyon Rezidans'ta daire mi kiraladı?

Hayri İnönü’nün belediyeye yakın oturmak için Kanyon rezidansta 36 bin dolara 4+1, ful eşyalı lüks bir daire kiraladığı ortaya çıktı.

Ozan Gezer: Tapu harçları konut fiyatlarını yükseltecek!

Gayrimenkullerin satışında gerçek değerlerin esas alınmasıyla ilgili olarak çıkartılan yasa emlakçıları harekete geçirdi. Emlak Danışmanı Ozan Gezer tapu harçlarının yüksekliği nedeniyle tüketicilerin mağdur olacağını söyledi.

2006 yılında Kanyon'da fiyatlar katlandı!

2006 yılında açılışı yapılan Kanyon Alışveriş Merkezi, Akmerkez'i bile 2'ye katlamış. Metrocity'de konut fiyatları 290 bin dolardan başlarken, yoğun talebin olduğu Kanyon'daki konutlar 2 milyon dolardan alıcı bulmuş.

Kanyon AVM bayramda açık mı?

Kanyon AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Kanyon AVM bayramda açık mı? Kanyon AVM bayramda kaça kadar açık? Kanyon AVM bayramda kaçta açılacak?

Ozan Aras İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Aras İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Bektaş ve Husi Bektaş ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Tuzla, İçmeler Mahallesi'nde kuruldu.

Kanyon BREEAM'den Olağanüstü Sertifikası aldı!

Kanyon, işletmeye alınmış binalar için uygulanan “BREEAM” kriterleri doğrultusunda tasarım, bina yönetimi ve çevresel performans açısından yapılan değerlendirmeler sonucunda  “Olağanüstü” seviyesindeki sertifikayı Türkiye’de alan ilk ticari bina oldu.

Kanyon Emlak İnşaat Turizm Tekstil İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kanyon Emlak İnşaat Turizm Tekstil İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi Halil Kara tarafından 20 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Sultangazi'de kuruldu.

Erzincan Karanlık Kanyon'a asma köprü yapılacak!

Erzincan'ın Kemaliye İlçesi'nde bulunan ve dünyanın sayılı kanyonları arasında yer alan Karanlık Kanyon üzerine 'Sırat on Fırat' adı verilen asma köprü yapılacak.

Istwest'te yaza merhaba konseri düzenlendi!

Markalı konut projelerindeki fırsatları bulan Evdekifirsat.com portföyüne kattığı Istwest için harika bir organizasyon düzenledi. Istwest’liler Işın Karaca konseri ile yaza ‘‘merhaba’’ dedi.

Kanyon AVM'nin ziyaretçi sayısı yüzde 27 arttı!

Kanyon'un Genel Müdürü Eriç, Kanyon'un İstanbul'a açık havada alışverişi benimseten ilk lokasyon olduğunu belirterek, bunun İstanbul ve Anadolu'daki pek çok AVM'ye de ilham verdiğini söyledi.

Kanyon AVM çehresini değiştiriyor!

İstanbul’da farklı konseptteki alışveriş merkezlerinden biri olan Kanyon, özellikle yeme-içme konusunda çehresini yeniliyor. Genel Müdür Cem Eriç, 2015 yılında tam anlamıyla bir yenilenme yaşandığını belirtti.

kanyon konseri ozan doğulu Haberi

kanyon konseri ozan doğulu

Yarın 18.00de başlayacak olan konserde yılbaşına özel klasiklerden oluşan bir repertuvar seslendirilecek. Sezen Aksu, Tarkan gibi önemli müzisyenlerle birlikte çalışan tamamı profesyonel 40 müzisyeniyle yakından ilgileniyor Doğulu. Son şarkı ne olsundan Konserde bunu giyeceğim, nasıla kadar çeşitlenen ayrıntılarla aynı güler yüzle ilgileniyor. Doğuluyla konserin detaylarını ve baba olduktan sonra değişen yaşamını konuşmak üzere provalar sürerken buluşuyoruz. Yıllarca çok başarılı ve popüler müzisyenlerle çalışmasına rağmen kısa bir süre öncesine kadar göz önünde olmayan Doğulu albüm yapmaya başladıktan sonra her şeyin daha heyecanlı bir hal almaya başladığını söylüyor. Bir araya getiren adam olmayı seviyorum. Bu üç kişi de olur 300 kişi de... İş için de olur eğlence için de... Sadece insanları değil, şarkıları da... diyen müzisyen hedefi büyütmüş. Önümüzdeki aylarda dünya...