24 / 04 / 2024

Kapadokya balon fiyatları

Kapadokya balon fiyatları

Kapadokya'da yağışlı ve de sisli hava nedeniyle balon turları yapılamadı.Sabah erken saatlerinde balon turlarına katılmak için kalkış ofislerine giden turistler, olumsuz hava sürpriziyle karşılaştı.

Kapadokya'da dört mevsim turizm yaşanıyor!

Dünyanın en ilginç yer oluşumlarından peri bacalarına sahip Kapadokya, özellikle son yıllarda da artan turizm potansiyeli ile birçok dünya ülkesinden insanların çekim alanı haline geliyor.

Ramazan Bayramı Kapadokya'da balon firmalarını uçurdu!

Dünyanın önemli sıcak hava balonu merkezleri arasında yer alan Kapadokya'da, bayram tatilinde balon turları yoğun ilgi görüyor. Hatta bölgedeki balon firmalarında önümüzdeki 10 günlük rezervasyonlar dolmuş durumda.

Kapadokya'da balonlar GPS'le takip ediliyor!

Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi "2013 yılında 430 bin kişi balona bindi. Bu yıl ki rakamlara baktığımızda sene sonuna kadar 500 bin yolcu rakamına ulaşılacağına inanıyorum" dedi.

Konutta balon sönüyor mu?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut sektöründeki balon sönüyor mu? Konut fiyatları neden balon yaptı? İşte merak edilen soruların cevapları...

Ankara’da konut fiyatları yüzde 20 düştü! Konut piyasasında balon patladı mı?

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam 2024 yılının ilk döneminde konut fiyatlarının nasıl seyrettiğini değerlendirdi. Akçam, “Konut fiyatlarında yüzde 20 oranındaki suni düşüş stabil bir seviyede devam ediyor” dedi.

Gayrimenkul sektöründe balon söndü! Konut fiyatları gerçek  değerine iniyor!

Konut fiyatlarındaki fahiş artışlar ev almak isteyenleri uzun bir dönem zorladı. Son 6 aydır düşüşe geçen konut fiyatları gerçek değerlerine inmeye başladı. 

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat: Konutta balon sönüyor mu? Fiyatlar düşecek mi?

Konut fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar sık sık gündem oluyor. Ekonomist ve Gazeteci Esfender Korkmaz konut piyasası ile ilgili bir yazı kaleme aldı. Peki konutta balon sönüyor mu? Fiyatlar düşecek mi? 

Konut sektöründe 'Balon' fiyatlar söndü! Yabancı yatırımcı tekrar gelecek!

Türkiye'de yabancıya konut satışlarının yeni yılda tekrar canlanması bekleniyor. Rusya-Ukrayna savaşından sonra başlayan göç sebebiyle artan konutlarda balon fiyatlar sönmeye başladı. 

Konutta son 5 yıl bilançosu! Konut fiyatlarında balon var mı? 

Dünya konut fiyatlarında son 4 yıldır rekor kırıyor. Peki, Türkiye'deki konutlarda balon var mı? İşte son 5 yıl konut bilançosu...

Otomobil piyasasında balon patladı! Bayiler telefonlara sarıldı! İşte en ucuz otomobil markaları ve fiyatları

Otomobil fiyatlarındaki fahiş fiyatlar yerini indirimlere bırakmaya başladı. yıl sonunun yaklaşması ile birlikte otomobil markaları kampanyalara başladı. Peki en ucuz otomobil markası hangisi? En ucuz otomobil fiyatı ne kadar? 

Konut fiyatları neden hızla artıyor? Konutta balon var mı?

Konut fiyatları ile ilgili merak edilen sorulardan biri, balon olup olmadığı oluyor. Prof. Dr. Ali Hepşen, bugün konut piyasasındaki balonu değerlendirdi. 

İkinci el otomobil satışlarında balon patladı: Fiyatlar yüzde 10 geriledi!

Geçtiğimiz aylarda sıfır araç fiyatlarıyla yarışan ikinci el otomobil fiyatlarında balon patladı. Fiyatlar yüzde 10 gerileyerek, dengelenmeye başladı.

Konutta balon patladı patlayacak! Ev fiyatları düşüyor mu? 

Birçok gayrimenkul danışmanı emlak fiyatlarının yükseleceğini savunuyor. Öte yandan konutta balonun bu kadar şiştiği bir dönem de hiç görülmezken balon neredeyse patlama durumuna geldi. Peki ev fiyatları düşecek mi?

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

Kapadokya'da balon fiyatları 100 Euro'dan başlıyor! Yabancılar akın akın gidiyor! 

Sıcak hava balonlarıyla bilinen Kapadokya'da en ucuz uçuş fiyatı 100 Euro olunca yerli turistler fiyatlara tepki gösterdi. Türkler, balonları yalnızca izlemekle kaldıklarını söyledi. 

Altında balon sönüyor! Altın düşmeye devam ediyor! Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 18 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında balon sönüyor. Altın fiyatları 14 Mayıs gününden itibaren sert bir şekilde aralıksız düşmeye devam ediyor. Gram altın, çeyrek altın kaç ne kadar oldu? 18 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Kapadokya balon fiyatları Haberi

Kapadokya balon fiyatları

Havanın yağışlı ve sisli olması nedeniyle uçuşların iptal edildiğini bildiren firma yetkilileri, hava şartlarının uygun olması durumunda bir gün sonra balon turlarının gerçekleştirilebileceğini ifade etti.


Hava şartları uygun olduğunda Göreme'den günde ortalama 80-90 balon havalanıyor.  


Nevşehir Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, dün il genelinde metrekareye 9,4 kilogram yağış düştüğünü, yarın için kuvvetli rüzgar ve sis beklenmediğini...