25 / 04 / 2024

kapadokya japon otelleri

kapadokya japon otelleri

Japonya’nın otel devi Okura, Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa Köyü’ne, 5 yıldızlı otel yapıyor. Şirket, otele 15 milyon euro’nun üzerinde bir yatırım yapıldığını açıkladı.

Kapadokya otelleri yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Türkiye’nin peribacaları, kayadan oyma kiliseleri, butik otelleri ve vadileriyle ünlü Kapadokya bölgesi Ramazan Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğradı.

Kapadokya Okura Hotel 2017'de açılacak!

Japonya'dan bir şirket daha Türkiye'ye geldi. Ocakta Türkiye'ye gelmeye karar veren Asyalı turizm devi Okura, ilk otelini Japon turistlerin en fazla ilgi gösterdiği Kapadokya'da açacak.

Japon otel yatırımcısı Okura, Kapadokya'da otel açacak!

Ocakta Türkiye'ye gelmeye karar veren Asyalı turizm devi Okura, ilk otelini Japon turistlerin en fazla ilgi gösterdiği Kapadokya'da açacak.

Japon otel devi Okura Kapadokya'ya geldi!

Ocakta Türkiye'ye gelmeye karar veren Asyalı turizm devi Okura, ilk otelini Japon turistlerin en fazla ilgi gösterdiği Kapadokya'da açacak. Otelin ultra lüks standartlarda olacağı açıklandı.

Çırağan ve Kapadokya otelleri seçkin oteller listesinde!

ABD'li bir sitenin "en az bir kez konaklanması gereken oteller" listesinde, Kapadokya'da kayaların içine oyulmuş Gamirasu Cave Hotel ve Çırağan Sarayı Kempinski Otel'i yer aldı.

Kapadokya'ya gelen Japon turist sayısı düşüyor!

TÜRKİYE’ye gelen Japon turist sayısı düşüyor. En büyük kayıp ise Kapadokya’da yaşanıyor. Bölgeye gelen Japon sayısında geçen yıla göre yüzde 30 düşüş var. Sektör temsilcileri, bunda IŞİD korkusunun etkili olduğuna işaret ediyor.

Kapadokya'da turistler butik otelleri tercih ediyor!

Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir'in tarihi ve turistik merkezlerini gezip görmeye gelen yerli turistlerde artık butik otelleri tercih ediyor.

Kapadokya küçük otellerinden, online rezervasyon sitelerine servet!

Küçük Oteller Derneği/Kapadokya'nın yapmış olduğu çalışmaya göre, 2014 yılında sadece Kapadokya Küçük Otelleri sektörün en büyük online rezervasyon sitelerinden birine 5,5 milyon TL komisyon verdi.

Yerli turistler Kapadokya'da butik otelleri tercih ediyor!

Kapadok ya bölgesinin başkenti Nevşehir'in tarihi ve turistik merkezlerini gezip görmeye gelen yerli turistlerde artık butik otelleri tercih etmeye başladı. Bu durum bölge turizminin kalitesinin artmasını sağladı...

Kapadokya'nın küçük otelleri zirve yaptı!

Konaklama sektöründe trendler giderek küçük otellere kayıyor. Misafirini iyi anlayan, onlarla doğru iletişim kuran, kişiye yönelik nitelikli hizmet veren küçük oteller, özellikle Kapadokya’da yerli ve yabancı turistlerin tercihi oluyor...

Tatilciler Ege, Akdeniz ve KKTC'de otelleri doldurdu!

Tatilciler Ege, Akdeniz ve KKTC'de otelleri doldurdu. Yurtdışı turlarda en fazla ilgiyi, vize zorunluluğunun olmadığı Güney Afrika ve Uzakdoğu ülkeleri, yurtiçi kültür turlarında Kapadokya ve Karadeniz turları görüyor

Japon turistlerin ilk durağı Kırşehir olacak!

Kapadokya'nın giriş kapısı konumundaki Kırşehir'e, daha çok Japon turist çekebilmek amacıyla Valilik ve JICA arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında, iki Japon turizmci 2 yıl kentte çalışma yapacak

Japon turistlerin yeni gözdesi Çeşme oldu!

NHK, İzmir Çeşme 'de belgesel çekmeye başladı. Kanal yetkilileri amaçlarının İstanbul ve Kapadokya gibi belli merkezleri ziyaret eden Japon turistlere Çeşmeyi 'de tanıtmak olduğunu söyledi...

kapadokya japon otelleri Haberi

kapadokya japon otelleri

Japonya’nın otel devi Okura, Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa Köyü’ne, 5 yıldızlı otel yapıyor. Şirket, otele 15 milyon euro’nun üzerinde bir yatırım yapıldığını açıkladı.


 Ungun Holding İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Olcay Ungun, inşaat çalışmalarının 6 ay içerisinde tamamlanacağını, 15 ay içerisinde de otelin açılacağını söyledi.


Japon Okura Otel Grubu CEO’su Marcel Van Aellst, “Kapadokya; Japonya’da çok tanınan bir bölge. Tarihi önemi açısından ve iyi bir partner bulmak bizim için önemliydi. Bir an önce İstanbul’da da otel açmak istiyoruz. 2 gün sonra da İstanbul’da uygun olan yerleri gezip oradaki olanakları araştıracağız. 1 yıldır İstanbul’da yer arıyoruz”...