28 / 03 / 2024

Kapadokya Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi açılışı

Kapadokya Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi açılışı

Kapadokya İl Özel İdareleri Birliği ve Belediyeler Birliği'ne ait Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi hizmete girdi.Toplam 270 bin nüfusun katı atıklarının depolandığı tesiste 24 saat hizmet veriliyor.

İstanbul katı atık yakma tesisine Doka'dan iskele ve kalıp sistemi! 

İBB'nin Katı Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi Projesi'yle inşa edilen tesis Avrupa'nın en büyük katı atık bertaraf ve enerji üretim tesisi olacak. Kalıp ve iskele sistemlerinin projelendirmesini ve teminin yapan Doka Kalıp Türkiye Genel Müdürü tesisin 2020 Mart ayında tamamlanacağını söyledi.

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi açıldı!

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi bugün 24 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Uzunlar Katı Atık Yönetimi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunlar Katı Atık Yönetimi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Doğan Uzun tarafından 500 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da kuruldu.

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi 10 milyon TL sermaye ile bugün Ahmet Cengiz Özdemir tarafından  kuruldu.

Şeyhanlı Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Tem.Lojistik Katı Atık Ve Geri Dönüşüm San.Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Şeyhanlı Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Tem.Lojistik Katı Atık Ve Geri Dönüşüm San.Dış Tic.Limited Şirketiİsmail Kabul tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sakarya Katı Atık Yönetimi Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 100 milyon liraya mal olacak olan Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi (SEKAY) Projesi için ihaleye çıkıldığını açıkladı

Deniz Temizlik Katı Atık Yönetimi Turizm Taşımacılık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Temizlik Katı Atık Yönetimi Turizm Taşımacılık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mersin'e katı atık transfer istasyonu!

Yatırımlarına son sürat devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin en gözde ilçelerinden olan Erdemli’de Katı Atık Transfer İstasyonu hayata geçiriyor.

Şanlıurfa Katı Atık Aktarma istasyonu'nun temeli atılıyor!

Siverek'in en önemli problemlerinden biri olan 30 yıllık katı atık depolama problemi hayata geçirilecek olan katı atık aktarma istasyonuyla çözülüyor

İBB'den tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi!

İBB, Şile - Kömürcüoba, Kemerburgaz - Odayeri ve Silivri - Seymen Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Alanlarında ihtiyaç duyulan tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi düzenliyor..

Uzun Burun Katı Atık Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin şehrin 40 yıllık kanayan yarası olan çöp sorununa son vermesi amacıyla çalışmalarını geçtiğimiz yıl başlattığı Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi'nin inşaatı tamamlandı.

Gaziantep Katı Atık Transfer İstasyonu tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin İslahiye ilçesi Fevzipaşa Mahallesi’nde hayata geçirdiği Katı Atık Transfer İstasyonu’nun açılışı yapıldı

Manisa Uzunburun Katı Atık Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehrin 40 yıllık çöp sorununu ortadan kaldıracak olan Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi'ni inceledi.

Kapadokya Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi açılışı Haberi

Kapadokya Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi açılışı

Nevşehir merkeze bağlı Sulusaray Beldesi'nin İçmece mevkiinde toplam 650 bin metrekarelik bir alanda geçen yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da canlı yayın ile katıldığı toplu açılış töreni ile Nevşehir'e kazandırılan Katı Atık Düzenli Depolama tesisi'nde 22 belediye ile Nevşehir İl Özel İdaresi'ne bağlı köy yerleşim alanlarındaki katı atıklar depolanıyor. Günde 180 tona yakın katı atık depolanabiliyor.


Toplam 270 bin nüfusun katı atıklarının depolandığı tesiste 24 saat hizmet veriliyor.


Tesisin hizmete kazandırılması ile birlikte Kapadokya bölgesindeki vahşi çöp depolama yöntemine son verilirken, tesiste önümüzdeki yıl, çöplerle birikecek Metan Gazı'ndan yararlanılmak suretiyle elektrik enerjisinin üretimine yönelik çalışmalara da başlanılması...