25 / 04 / 2024

kapadokyada tatil fiyatları

kapadokyada tatil fiyatları

Rahibelerin inziva odasında konaklama Kapadokya bölgesinde son yıllarda hizmete giren butik otellerde, doğal mağara ortamındaki 160 metrekarelik suit odaları, 1250 euroya kadar yükselen gecelik fiyatlarıyla dikkati çekiyor.

Sur Tatil Evleri Antalya'da peşinat ve ara ödeme yok! 2+1'ler 297 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da 2+1'lerin fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Peşinat ve ara ödeme olmadan devre mülk sahibi olunabilen projede teslimlerin 12 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Bungalov evlere yoğun talep fiyatları uçurdu: Yılbaşında 3 kat artacak!

Yılbaşının yaklaşmasıyla tatil planları yapılmaya başlandı. Bu kapsamda vatandaşlar en çok bungalov evlere talep gösteriyor. Türkiye genelindeki bungalov evleri bir araya getiren turizm acentesi, yılbaşında fiyatların 3 kat artabileceğine dikkati çekiyor.

Tatil bölgelerindeki konut piyasası ivme kazanmaya devam ediyor! O illerde yaşayanlara talih kuşu kondu!

Tatil bölgelerindeki konut piyasası, 2023 Temmuz ayı itibarı ile ivme kazanmaya devam ediyor. Özellikle Muğla, Antalya ve Balıkesir İlçelerinde konut fiyatları ve yatırım getirileri rekor seviyelere ulaştı.

Master Sonsuz Tatil Köyü'nde 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Master Sonsuz Tatil Köyü projesi Konya ilinin Ilgın ilçesinde Maliyetine Ev tarafından inşa ediliyor. Peroje 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Master Sonsuz Tatil Köyü'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Master Sonsuz Tatil Köyü ile ilgili detaylar...

Otel fiyatları uçtu, yerli turist tatili çadırda geçirdi!

Tatil yerlerinde iki kişinin bir haftalık ödeyeceği para, en ucuz otellerde bile 30 bin TL’den başlıyor. Artan otel fiyatlarından sonra bu rakamı karşılayamayan yerli turist tatilini çadırda geçirdi.

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı! Ev fiyatları şatolar ile yarışıyor! 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı. Satılık konut fiyatların 5 milyon ile 550 milyon lira arasında seyrettiği Bodrum’da ev fiyatları Avrupa’da Cannes ve Monako’nun şatoları ile yarışıyor.

Otel fiyatları ikiye katlandı, bayramda tatil hayal oldu! 2 kişilik tatilin maliyeti en az 25 bin lira!

Bayram tatili öncesi otel fiyatları cep yakıyor. Bayramda, iki kişi 8 gecelik konaklamanın bedeli 25 bin liradan başlayarak 50 bin liraya kadar yükseliyor. Ultra her şey dahil tatili tercih edenlerin ise en az 200 bin lira ile en çok 500 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor.

Otel fiyatları katlanınca çalışanların tatil planları da değişti! İşte yaz tatilindeki yeni trendler!

Kurban Bayramı tatilinin yaklaşmasıyla yaz tatiline ilişkin hazırlıklar da hızlandı. Ancak her geçen gün artan maliyetler nedeniyle çalışanların tatil alışkanlıkları da değişiyor. Hem tatil süreleri kısaldı, hem de otelin yanı sıra farklı seçenekler de değerlendiriliyor.

Bayram tatili 9 güne çıktı! Fiyatlar yüzde 94 arttı; tatil süreleri kısaldı

Bayram tatilinin 9 gün olarak açıklanmasının ardından vatandaşlar tatil planları yapmaya başladı. Yaşanan fiyat artışlarına paralel olarak tatil süreleri azalırken, tatilseverlerin en çok tercih ettiği yerlerin başında bu yıl da Antalya ve Muğla geliyor. İşte detaylar...

3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar 2023? İşte 26 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlerin fiyatları, son yıllarda pek çok vatandaş tarafından araştırılmaktadır. Kurulumu ve maliyeti düşük olan bu yapılar tatil beldelerinde de sıkça kullanılmaktadır. İşte araştırılan detaylar!

Karavan fiyatları ne kadar? LMC Sassino 460E! İşte 19 Şubat 2023 fiyat listesi...

Karavan fiyatları ne kadar oldu? Alışanın dışında bir yaşam tarzı ve tatil için tercih edilen karavanlar ne kadar? Peki, karavan fiyatları ne kadar? LMC Sassino 460E! İşte 19 Şubat 2023 fiyat listesi...

Tatil fiyatları resmen uçtu! Bu sene iki kişilik en ucuz yaz tatili 25 bin liradan başlayacak!

İki kişinin 3-4 yıldızlı bir otelde yapacağı bir haftalık yaz tatilinin maliyeti bir senede 10 ile 15 bin lira arasından 18-25 bin liraya yükseldi. İşte ayrıntılar...

Yazın tatil planı yapanlar dikkat! Sezonda bu fiyatlar sizi şok edecek!

Kış aylarını yaşadığımız bugünlerde yüzbinlerce kişi daha şimdiden tatil planları yapmaya başladı. Ancak bilindiği üzere enflasyon nedeniyle fiyatlar hemen her gün yükseliyor. Peki yazın bir otelde ya da tatil köyünde tatil hayali kuranları nasıl fiyatlar bekliyor olacak? Şok olmamak için şimdiden b

kapadokyada tatil fiyatları Haberi

kapadokyada tatil fiyatları
Rahibelerin inziva odasında konaklama Kapadokya bölgesinde son yıllarda hizmete giren butik otellerde, doğal mağara ortamındaki 160 metrekarelik suit odaları, 1250 euroya kadar yükselen gecelik fiyatlarıyla dikkati çekiyor. Ürgüp İlçesi'nin Ayvalı Köyündeki Gamirasu Otel'deki Bizans döneminde rahibelerin kaldığı bildirilen tüf kayaya oyulu mağara odada konaklamak isteyenler, geceliğine 85 ile bin 250 euro arasında değişen bir parayı gözden çıkarmaları gerekiyor. Bizans döneminde inzivaya çekilen rahibelerin kaldığı kilise, mutfak ve dinlenme odalarından oluşan sosyal donatılara sahip yerleşim alanlarını restore ederek turizmin hizmetine kazandırdığını söyleyen otel sahibi İbrahim Baştutan, özellikle ABD, Almanya, Fransa başta olmak üzere Japon turist gruplarının ilgi gösterdiğini söyledi. Butik otel mutfağında, müşterilerine tamamen organik tarım ürünlerinin sunulduğunu kaydeden Baştutan , şöyle konuşuyor: "Gamirasu butik otelin en görkemli odasının restorasyonunu...