26 / 04 / 2024

kapadokyada tatilin geceliği ne kadar

kapadokyada tatilin geceliği ne kadar

Rahibelerin inziva odasında konaklama Kapadokya bölgesinde son yıllarda hizmete giren butik otellerde, doğal mağara ortamındaki 160 metrekarelik suit odaları, 1250 euroya kadar yükselen gecelik fiyatlarıyla dikkati çekiyor.

Bodrum'da uygun tatil fırsatı: Geceliği 1.500 TL'ye kadar düştü

Muğla'nın turizmde öncü ilçesi Bodrum, yerli turistlerin azalmasıyla birlikte yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Bodrum Otelciler Derneği Başkan Yardımcısı Alişir Şahin, "Orta yaş grubu misafirlerimiz Bodrum'a gelmeye başladı. Şu an otellerde yüzde 80 doluluk oranı var" dedi.

Karavan kamplarına yaz tarifesi! 4 kişilik kampın geceliği ortalama 1000 TL’yi bulacak!

Bu sene tatile çıkmak isteyen ancak artan konut fiyatlarından dolayı konut alamayan ve otellere yüksek fiyat ödemek istemeyen yerli turistler karavana yöneldi.

Tatilin uygun fiyatlı yolu: Sprite Cruzer 480 SR Karavan! İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yaz aylarının da gelişi ile beraber karavanlara olan ilgi katlanarak arttı! Tatil için ideal seçim olarak görülen karavanlar, uygun fiyatları ile dikkat çekiyor. Peki, en uygun fiyat karavan fiyatları ne kadar? İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Cep yakmayan tatil fırsatı! LMC Sassino 470K karavan fiyatları ne kadar? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Genç çiftler ve aileler için giriş seviyesi bir karavan modeli olan LMC Sassino, yaza damga vuracak! Peki, tatilin keyifli ve ucuz yolu LMC Sassino 470K fiyatları ne kadar? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Bu yazın trendi karavan tatili! Günlük karavan kiralama fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sıcak havaların da gelişiyle pek çok kişi, ucuz yollu tatilin yolunu araştırmaya başladı! Bu yazın trendi karavan tatili oldu! Peki, günlük karavan kiralama fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Çığlık filminin evi üç geceliği 5 dolara kiraya veriliyor!

Çığlık filminin hayranları için, filmin çekildiği konut kiraya veriliyor. Ev günlük kiralama sitesi Airbnb’de üç geceliği 5 dolar bedelle kiralanabiliyor.

Melinda Gates, Karayipler'den geceliği 132 bin dolara ada kiraladı!

Microsoft’un kurucusu Bill Gates ve Melinda Gates çiftinin ayrılığı gündemde bomba etkisi yarattı. Şimdi de ortaya başka bir iddia atıldı. Melinda Gates ise, medyadan uzak olmak için ada kiraladı.

Küçük ev akımı başladı!

İstenilen araziye kolaylıkla kurulabilen tekerlekli mobil evler, sıradışı bir tatil deneyimi yaşamak isteyenlerin gözdesi haline geldi. Geceliği 300 liradan başlayan bu oteller ciddi gelir kapısı haline geldi.

Robbie Williams geceliği 150 bin TL'ye villa kiraladı!

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, karantinada geçirmek için geceliği 150 bin TL'ye villa kiraladı. 

Prens Harry ile Meghan Markle'ın Yalıkavak’ta konakladığı villa!

Dünyanın en çok konuşulan çifti Prens Harry ile Meghan Markle’ın 2017 yılında Türkiye’de tatil yaptığı ortaya çıktı. Bodrum’a gelen gözde ikili, Yalıkavak’ta geceliği 3 bin TL olan bir villada kaldı.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Riva'da geceliği 5 bin TL'ye ev kiraladı!

Burcu Kıratlı ile boşanmasının ardından yeniden bir araya gelen Sinan Akçıl, Riva'da geceliği 5 bin TL'ye ev kiraladı.

Göbeklitepe arkeoloğu Schmidt’in evi kiraya verilecek!

Göbeklitepe’deki kazıları yürüten arkeolog Schmidt’in evi, ölümünün ardından eşi tarafından anı evine dönüştürüldü. Merak uyandıran ev, geceliği 400 liraya airbnb üzerinden kiralanabiliyor…

Bu villaların geceliği 110 bin TL!

Antalya turizminde lüks segment olarak adlandırılan villalar, kral daireleri ve süper lüks süitlere olan ilgi arttı. Bu villa ve kral dairelerinin gecelik fiyatları 5 bin ila 20 bin dolar arasında farklılık gösteriyor. Bazı otellerde villanın bir günlük fiyatı 105-110 bin lirayı buluyor.

kapadokyada tatilin geceliği ne kadar Haberi

kapadokyada tatilin geceliği ne kadar
Rahibelerin inziva odasında konaklama Kapadokya bölgesinde son yıllarda hizmete giren butik otellerde, doğal mağara ortamındaki 160 metrekarelik suit odaları, 1250 euroya kadar yükselen gecelik fiyatlarıyla dikkati çekiyor. Ürgüp İlçesi'nin Ayvalı Köyündeki Gamirasu Otel'deki Bizans döneminde rahibelerin kaldığı bildirilen tüf kayaya oyulu mağara odada konaklamak isteyenler, geceliğine 85 ile bin 250 euro arasında değişen bir parayı gözden çıkarmaları gerekiyor. Bizans döneminde inzivaya çekilen rahibelerin kaldığı kilise, mutfak ve dinlenme odalarından oluşan sosyal donatılara sahip yerleşim alanlarını restore ederek turizmin hizmetine kazandırdığını söyleyen otel sahibi İbrahim Baştutan, özellikle ABD, Almanya, Fransa başta olmak üzere Japon turist gruplarının ilgi gösterdiğini söyledi. Butik otel mutfağında, müşterilerine tamamen organik tarım ürünlerinin sunulduğunu kaydeden Baştutan , şöyle konuşuyor: "Gamirasu butik otelin en görkemli odasının restorasyonunu...