28 / 03 / 2024

Kapaklı Belediyesi yol projeleri

Kapaklı Belediyesi yol projeleri

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı’nda, yeni bağlanan mahallelerden Karağaç başta olmak üzere 5 yeni mahalleye beton yol yapımı için 12 milyon TL’lik kredi alınması kararlaştırıldı.

Tekirdağ Kapaklı'da 49.7 milyon TL'ye 6 taksitle arsa satılıyor!

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi, Tekirdağ ili, Kapaklı ilçesi, İsmetpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 40'ı peşin kalanı 6 ay eşit taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Tekirdağ'da 8 taksitle arsa fırsatı! Kapaklı Belediyesi 6 arsa satacak!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı İsmetpaşa'da yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 8 taksit imkanı sağlanıyor.

Kapaklı Belediyesi'nden büyük fırsat! Tekirdağ'da 16 adet arsa satıyor!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı'da yer alan 16 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Kapaklı Belediyesi'ne devredildi!

Kültür ve sanat alanında yaptığı yatırımlarla Tekirdağ'ı Türkiye'nin kültür merkezi haline getirmeyi planlayanTekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi, imzalanan iş birliği protokolü ile Kapaklı Belediyesi'ne devredildi.

Kapaklı Belediyesi’nden inşaat ruhsatlarına yüzde 30 indirim!

Kapaklı Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı ikinci oturumu gerçekleşti. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, indirim ruhsatları ile ilgili şu açıklamalarda bulundu, “Uygulama ile birlikte inşaat ruhsatlarına yaklaşık olarak yüzde 30’a yakın indirim gerçekleşmiş oldu.’’…

Kapaklı Belediye Meclisi'nden müteahhitleri sevindiren karar!

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın ikinci oturumunda müteahhitleri sevindiren karar çıktı.

Tekirdağ Kapaklı'da 8.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Tekirdağ İli Kapaklı İlçesi Kapaklı Belediyesi mülkiyetinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 8 milyon 114 bin 118 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Tekirdağ'da 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Tekirdağ İli Kapaklı İlçesi Kapaklı Belediyesi mülkiyetinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 8 milyon 114 bin 118 TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Tekirdağ Kapaklı'da 25.7 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediyesi, Atatürk Mahallesi'ndeki 15 arsayı ihale ile satıyor. İhale 21 Aralık'ta gerçekleşecek...

Tekirdağ Kapaklı'da 31.3 milyon TL'ye satılık 18 arsa!

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi, Atatürk Mahallesi'ndeki 18 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 4 gün boyunca yapılacak..

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi'nden 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi, Atatürk Mahallesi'ndeki parselini ihale usulü ile satıyor. İhale 12 Aralık'ta düzenlenecek..

Kapaklı Belediyesi'nden 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Tekirdağ İli Kapaklı İlçesi Kapaklı Belediyesi mülkiyetinde bulunan 1576 ada 8 nolu parsel 6000 metrekarelik arsa 6 milyon TL bedel ile satılıyor. 

Kapaklı Belediyesi yol projeleri Haberi

Kapaklı Belediyesi yol projeleri

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı’nda, yeni bağlanan mahallelerden Karağaç başta olmak üzere 5 yeni mahalleye beton yol yapımı için 12 milyon TL’lik kredi alınması kararlaştırıldı. Kapaklı Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında yapıldı. Meclise sunulan dilekçelerin görüşüldüğü toplantıda komisyon raporları da karara bağlandı. Toplantı’nın ilk Gündem maddesinde Tekirdağ Valiliği Kadastro Müdürlüğü’nün bilirkişi seçimi konulu yazısı görüşüldü. Bilirkişi Heyeti’ne Mehmet Karaçoban, Sadi İkizler, Güray Mandalı, Seyfettin Palaz, Murtaza Gül ve Sadettin İbo’nun seçilmesi oy birliği ile kabul edildi. Kapaklı Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’nün Dernek Üyeliği konulu yazısının da oy birliği ile kabul edildiği toplantının bir sonraki gündem maddesinde ise İnsan Kaynakları ve eğitim Müdürlüğü’nün boş kadro değişikliği konulu yazısı görüşülerek oy birliği...