07 / 05 / 2024

Kapalıçarşı gayrimenkul satışı

Dolar neden düşüyor? Dolar yatırımcılarının etekleri tutuştu! Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu?

Dolar neden düşüyor? milyonlarca kişi bu sorunun yanıtını araştırıyor. Dolar/TL kuru bugün ne kadar? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 dolar/TL alış satış fiyatı. Son dakika dolar yorum...

Kapalıçarşı'da 21 TL'ye yükselen gümüş fiyatları ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? İslam Memiş'ten net açıklama

Gümüş fiyatları 21 TL seviyesine yükseldi. Kapalıçarşı gümüş alış satış fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten net açıklama geldi.  

Altın satışları ikiye katlandı! Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın ediyor! Kuyumcular resmen doldu taştı!

Altın fiyatlarındaki hareketlilik ve seçim sonrası belirsizlik yatırımcıları Kapalıçarşı'ya akın ettirdi. Kuyumcular resmen doldu taştı!

Döviz alım satımı yapanlar Kapalıçarşı piyasasına hücum etti!

Merkez Bankası’nın talimatı ile bankalar döviz alış satış fiyatı arasındaki farkı ciddi oranda artırdı. Dolar ve euro ile işlem yapan vatandaşlar da Kapalıçarşı’dan 40-50 kuruş avantajla döviz alım satımı yapmaya başladı.

Kapalıçarşı'da 16 metrekarelik dükkan 12 milyon TL'ye satılıyor!

Kapalıçarşı'da bulunan 16 metrekarelik dükkân, ortakların anlaşmazlığının ardından 11 milyon 812 bin liraya açık artırma usulüyle satılıyor. Tamir dükkanı olan iş yerinin metrekaresinin değeri yaklaşık 738 bin lira.

Kapalıçarşı'daki 12 milyon liralık dükkanın satışı iptal oldu!

Kapalıçarşı'da bulunan ve kardeşler arasındaki anlaşmazlık nedeniyle satılmak istenen dükkanın satışından vazgeçildi. Dükkana 12 milyon lira değer biçilmişti.

Kapalıçarşı'da 12 milyon TL'ye satışa çıkan 9 metrekarelik dükkanın sırrı!

Kapalıçarşı'da 12 milyon Türk Lirası'na açık artırma ile satışa çıkarılan 9 metrekarelik dükkanın sırrı ortaya çıktı. Sema, Güneş, Ufuk ve Tarık Serengil kardeşlerin anlaşmazlık sonucu mahkemelik olduğu belirtildi.

Kapalıçarşı'da 12 milyon liraya satılık dükkan!

Ünü tüm dünyaya ulaşan İstanbul'da bulunan tarihi Kapalıçarşı'da kullanım alanı 9,20 metrekare olan dükkan, 12 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Emlak Konut Körfezkent Çarşı'da satışlar başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Körfezkent Çarşı projesinde satışlar bugün başladı.

Mustafa Başar: Gayrimenkul almanın tam zamanı!

Mega Gayrimenkul yöneticisi Mustafa Başar'dan gayrimenkul alıcı ve satıcılarına önerilerde bulundu. Başar, ''Gayrimenkul almanın tam zamanı'' dedi.

Kapalıçarşı’daki perakende sistemi Çin’deki ile aynı!

alibaba.com’un eski Başkan Yardımcısı Porter Erisman, “Kapalıçarşı’daki sistem Çin’deki perakende sistemi ile aynı. Ürünler için satıcı ile yüz yüze pazarlık yapıyorsunuz. Siz de markaları sıfırdan oluşturarak e-ticarete başlayabilirsiniz” dedi.

1998 yılında Kapalıçarşı'da dükkanların değeri kilolarca altınla ölçülüyormuş!

1998 yılında Kapalıçarşı'da bulunan dükkanların değeri kilolarca altınla ölçülüyormuş. En büyük dükkanın 60 metrekare olduğu Çarşı'da işyerleri 100 kilo külçe altınla (220 milyar lira) satılıyormuş.

Kapalıçarşı'da 300 dükkan satışa çıkarıldı!

1992 yılında Kapalıçarşı'yı işsizlik vurmuş. Kapalıçarşı'da işsizlikten dolayı 300 dükkan satışa çıkarılmış. dükkanların en ucuzu bir milyar liradan başlıyormuş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Kapalıçarşı gayrimenkul satışı Haberi

Kapalıçarşı gayrimenkul satışı

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...