20 / 04 / 2024

Kapalıçarşı kuyumcu dükkanları

Kapalıçarşı kuyumcu dükkanları

1998 yılında Kapalıçarşı'da bulunan dükkanların değeri kilolarca altınla ölçülüyormuş. En büyük dükkanın 60 metrekare olduğu Çarşı'da işyerleri 100 kilo külçe altınla (220 milyar lira) satılıyormuş.

1933'te Kapalıçarşı tamir tartışması! Bu Belediyenin görevi mi, yoksa dükkan sahiplerinin mi?

1933 yılında şehir meclisindeki münakaşalardan biri de Kapalıçarşı tamir tartışması olmuş. Kapalıçarşı'nın tamir edilmesi, Belediyenin işi mi yoksa dükkan sahiplerini mi? 

Ünlü ekonomist açıkladı: Dolardaki bankalar arası artış, Kapalıçarşı fiyatları ile makası azalttı!

Ünlü ekonomist Barış Soydan dün doların bankalar arasında 10 kuruş artmasıyla Kapalıçarşı ile arasındaki makasın daraldığını açıkladı. Peki dolar bugün bankalarda ve Kapalıçarşı'da ne kadar oldu?

Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 77 TL oldu! Yatırımcılar dikkat! 4 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Kapalıçarşı'da gram altın bugün 2 bin 77 lira oldu. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 4 Ocak 2024 altın fiyatları...

Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları: 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? 25 Eylül altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Vatandaşlar Kapalıçarşı altın ve altın bilezik fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Peki 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? 25 Eylül 2023 Pazartesi altın bilezik fiyatları. 

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Altında pazartesi sürprizi! Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde d yatırımcıların odağında. Son günlerde düşüşe geçen altında pazartesi sürprizi. Yatırımcılar altın fiyatlarını merak ediyor. Peki  Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Dövizciye gitmeden önce bu rakamlara bakın! Kapalıçarşı'da euro bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Döviz almak isteyenler güncel döviz kurlarını merak ediyor. Dövizciye gitmeden önce binlerce kişi Kapalıçarşı'daki döviz kurlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki euro/TL bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

11 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın, çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları

11 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının ardından piyasalarda hareketlilik başladı. Altın fiyatları değer kaybetti. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar? Canlı altın fiyatları...

Kapalıçarşı'da 21 TL'ye yükselen gümüş fiyatları ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? İslam Memiş'ten net açıklama

Gümüş fiyatları 21 TL seviyesine yükseldi. Kapalıçarşı gümüş alış satış fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten net açıklama geldi.  

Altın yükselişte! Yatırımcılar hazır olda bekliyor! Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar? 6 Temmuz altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın bugün de yükselişini devam ederken yatırımcılar adeta hazır olda bekliyor. Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar? 6 Temmuz altın fiyatları.

Ramazan Kurtoğlu Kapalıçarşı'dan altın ve dolar almak isteyenleri uyardı: Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler dikkat

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, Kapalıçarşı'dan dolar ve altın almak isteyenlere'' Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler, aman dikkat'' diyerek uyarıda bulundu.

Altında fark kapandı! Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları görenleri şaşırttı! Dünya Altın Konseyi peş peşe açıkladı!

Piyasalar, yeni kabinenin açıklanmasından sonra haftanın ilk gününde  olumlu gelişmeler oldu.  Dolar 21 TL'yi test ederken, euro 23 TL gram altın ise 1380 TL seviyesine geldi.  Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları ise görenleri şaşırtı! Dünya Altın Konseyi'nden peş peşe açıklama geldi. 

Altın fiyatları şaha kalktı! Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakam bir ilk! 11 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları, dün ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından hızla yükselmeye başladı. Değer artışını yeni güne de taşıya altın fiyatları, şaha kalktı. Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakam bir ilk! 11 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Kapalıçarşı kuyumcu dükkanları Haberi

Kapalıçarşı kuyumcu dükkanları



Kapalıçarşı'da hava parası 25 kilo altın


Günde 200 bin kişinin gezdiği Kapalıçarşı'da dükkan fiyatları ''altın'' oldu. En büyük dükkanın 60 metrekare olduğu Çarşı'da işyerleri 100 kilo külçe altınla (Yaklaşık 220 milyar lira) satılıyor. Aylık kirası 5 bin dolara ulaşan dükkanlar için ayrıca 25 kilo külçe altın (Yaklaşık 25 milyar lira) hava parası vermek gerekiyor.


Altın piyasasının kalbi kabul edilen, her gün milyarlarca liralık altın ve dövizin el değiştirdiği Kapalıçarşı'da dükkan sahibi olmak hiç de kolay değil. Nostaljik mekanları, antikacıları ve tonlarca altının takıya dönüştüğü atölyeleriyle bir çekim merkezi olan çarşıda, dükkanların da değeri kilolarca altınla ölçülüyor. Kapalıçarşı'da bir dükkan satın...