26 / 04 / 2024

Kapalıçarşı restorasyonu 2.etap

Kapalıçarşı restorasyonu 2.etap

Kapalıçarşı sonunda hak ettiği ihtişama kavuşuyor. Dünyanın en büyük restorasyonu olacak proje kapsamında 3 bin 150 dükkan baştan aşağı yenilenecek. Yağmurlarda akan çatı elden geçirilecek.

Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat! Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 500 TL'yi aştı!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat. Kapalıçarşı'da gram altın an itibariyle 2 bin 500 TL'yi aştı. 

Kapalıçarşı altın fiyatları! Bugün gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor!

23 Şubat 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor. Son dakika altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 77 TL oldu! Yatırımcılar dikkat! 4 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Kapalıçarşı'da gram altın bugün 2 bin 77 lira oldu. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 4 Ocak 2024 altın fiyatları...

Gram altın Kapalıçarşı'da 2 bin liraya yaklaştı! Altın fiyatları resmen uçtu! 2 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 2 Aralık Cumartesi günü yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin liraya yaklaştı. Peki bugün çeyrek altın, tam altın, Ata altın kaç lira oldu? 2 Aralık 2023 altın fiyatları.

Bankalarda 92 günlük faiz yüzde 30’u aştı, Kapalışarçı’da dolar 19 TL’ye ulaştı!

Bankalarda mevduata verilen faizlerde büyük yarış başladı. Mevduat faizlerinde sadece bu hafta 1 ila 2 puanlık artışlar yaşandığı ve bazı bankaların yüzde 30 barajını da aştığı, öte yandan dövize olan taleple, Kapalıçarşı’da doların 19 TL’ye ulaştığı iddia edildi.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım ihalesinin 2. oturumu 20 Temmuz'da!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım ihalesinin 2'nci oturumu 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek. İşte tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım 2. oturumu 6 Temmuz'da!

Emlak Konut GYO projelerinden Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ihalesinin 2. oturumu 6 Temmuz 2022 tarihi Çarşamba günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesinin 2. oturumu 9 Şubat'ta! 

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin pazarlık- açık artırma kısmını içeren 2. oturumu 9 Şubat Çarşamba günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek...

Kapalıçarşı'nın restorasyonu 2022 yılının yazında tamamlanacak!

Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş yaptığı açıklamada Kapalıçarşı'daki restorasyon çalışmalarının 2022 yılının yazında bitirilmesinin planlandığını belirtti.

Binali Yıldırım, Kapalıçarşı çatısında restorasyonu inceledi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Kapalıçarşı’nın çatısına çıkıp restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Kapalıçarşı'nın restorasyonu büyük ölçüde tamamlandı!

İstanbul'daki Kapalıçarşı’da devam eden çatı ve alt yapı restorasyonunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.  Kapalıçarşı'daki restorasyon çalışmaları  Nisan ayında sona erecek.

TOKİ Amasya Suluova 2. Etap kura çekilişi 27 Kasım'da!

TOKİ Amasya Suluova 2. Etap kura çekilişi 27 Kasım'da Suluova Mahmut Demir Kapalı Spor Salonu adresinde, noter huzurunda gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura sonuçları açıklandı. Toplamda 62 adet daireden meydana gelen projede fiyatlar 81 bin 534  TL'den başlıyor. 

Kapalıçarşı restorasyonu 2.etap Haberi

Kapalıçarşı restorasyonu 2.etap

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kapalıçarşı Yenileme Avan ve Uygulama Projesi'nin onaylandığını belirterek, ilk olarak çarşının en büyük problemi olan altyapıyı onaracaklarını ve yönetim sorununu gidereceklerini anlattı. Dünyanın en büyük restorasyonu olacak proje kapsamında 3 bin 150 dükkanın baştan aşağı yenileneceğini ifade eden Demir, 3 etap halinde yapılacak ihaleler kapsamında önce 46 bin metrekarelik bölgenin ele alınacağını, ikinci etapta ise 8 han ve 635 dükkan, 3. etapta da 444 dükkanın restore edileceğini anlattı.


Demir, Kapalıçarşı'nın her tarafında çeşitli kablolar bulunduğunu ifade ederek, bunları yer altına alacaklarını söyledi.  En büyük problem olan ısıtma, soğutma ve havalandırma problemini de çözeceklerini anlatan Demir, sözlerini şöyle südürdü: "Düşük gerilimli internet hatlarının hepsini de bu sistemin içine dahil edeceğiz. Daha sonra da esnaf ve mülk...