20 / 04 / 2024

Kapalıçarşı restorasyonu son durum

Kapalıçarşı restorasyonu son durum

Bir yanda devam eden restorasyon çalışmaları bir yanda da kapanan dükkanlar... Gündemden düşmeyen Kapalıçarşı’yla ilgili merak edilenleri Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir anlattı.

Kapalıçarşı'daki restorasyonda ilk aşama 2017 sonunda tamam!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Habertürk Gazetesi'nden Balçiçek İlter'e verdiği röportajda Kapalıçarşı hakkında konuştu. Mustafa Demir'in Kapalıçarşı'nın restorasyon sürecinden bahsettiği röportaj şöyle:

Kapalıçarşı'nın restorasyonu 200 milyon TL'ye mal olacak!

Kapalıçarşı'nın yenilenme hamlesi yönetiminden başladı. Ocakta 13 kişilik yönetim oluşturduklarını söyleyen Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Çarşıyı yenilemeye bu ay itibarıyla çatıdan başlıyoruz" dedi

Kapalıçarşı restorasyonu başlıyor!

Kapalıçarşı sonunda hak ettiği ihtişama kavuşuyor. Dünyanın en büyük restorasyonu olacak proje kapsamında 3 bin 150 dükkan baştan aşağı yenilenecek. Yağmurlarda akan çatı elden geçirilecek.

Kapalıçarşı altın fiyatları! Bugün gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor!

23 Şubat 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor. Son dakika altın fiyatları.

Altında son 3 ayın en yüksek seviyesi görüldü! Kapalıçarşı'da gram altın 1856 TL oldu! 20 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcıların güvenli liman arayışı altında yükselişi tetikliyor. Kapalıçarşı'da gram altın bugün 1856 TL oldu. İşte 20 Ekim 2023 altın fiyatları.

Altında pazartesi sürprizi! Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde d yatırımcıların odağında. Son günlerde düşüşe geçen altında pazartesi sürprizi. Yatırımcılar altın fiyatlarını merak ediyor. Peki  Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

16 Ağustos Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç TL oldu? Canlı altın fiyatları 

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları son zamanlarda durağan seyrederken yatırımcılar her gün güncel altın fiyatlarını merak ediyor. Peki Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar? 16 Ağustos Çarşamba canlı altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın bilezik fiyatlarında son dakika! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira?

Altın bilezik almak isteyen yatırımcılar ve vatandaşlar 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarını merak ediyor. Kapalıçarşı'daki altın bilezik fiyatlarını araştıran vatandaşlar ''bugün altın bilkezikleri ne akdar oldu?'' sorusunun cevabını araştırıyor.

Altın fiyatlarında son dakika! Kapalı Çarşı'da iniş çıkış devam ediyor! İşte 19 Temmuz altın fiyatları!

Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ederken, yatırımcılarının gözü kulağı ise Kapalı Çarşı fiyatlarında. İşte 19 Temmuz altın fiyatları...

16 Haziran 2022 Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar? Cumhuriyet altını, çeyrek altın ve gram altın fiyatları...

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri Fed'in faiz kararının açıklanmasının ardından takip edilmeye devam ediyor. Kapalıçarşı 16 Haziran 2022 altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte canlı altın fiyatları...

Altın fiyatları canlı son dakika! Kapalıçarşı altın fiyatları; çeyrek altın, tam altın ve gram altın fiyatları ne kadar?

Haftanın ikinci işlem gününde altın fiyatları takip edilmeye devam ediyor. Ons altının dolar kurunun etkisi ile yükselmesi altın fiyatlarını artırdı. Peki Kapalıçarşı altın fiyatları; çeyrek altın, tam altın ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte son dakika canlı altın fiyatları 31 Mayıs 2022...

Kapalıçarşı'nın restorasyonu 2022 yılının yazında tamamlanacak!

Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş yaptığı açıklamada Kapalıçarşı'daki restorasyon çalışmalarının 2022 yılının yazında bitirilmesinin planlandığını belirtti.

Binali Yıldırım, Kapalıçarşı çatısında restorasyonu inceledi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Kapalıçarşı’nın çatısına çıkıp restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Kapalıçarşı'da kapanan iş yerlerinin sayısı artıyor!

Kapalıçarşı Esnaflar Derneği Başkanı Hasan Fırat, İstanbul’un kalbi Kapalıçarşı’nın son durumunu anlattı: "Kapanan, el değiştiren iş yerlerinin sayısı artıyor. İşimiz ve ciromuz azalıyor. İyimser bakmaya çalışıyorum ama sıkıntımız büyük."

Kapalıçarşı'nın restorasyonu büyük ölçüde tamamlandı!

İstanbul'daki Kapalıçarşı’da devam eden çatı ve alt yapı restorasyonunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.  Kapalıçarşı'daki restorasyon çalışmaları  Nisan ayında sona erecek.

Kapalıçarşı restorasyon çalışmalarında son durum ne?

558 yıllık Kapalıçarşı’nın çatı izolasyonunun yüzde 85’i tamamlandı. Peki, Kapalıçarşı'da restorasyon çalışmalarında son durum ne?

Kapalıçarşı restorasyonu son durum Haberi

Kapalıçarşı restorasyonu son durum

Bir yanda devam eden restorasyon çalışmaları bir yanda da kapanan dükkanlar... Gündemden düşmeyen Kapalıçarşı’yla ilgili merak edilenleri Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir anlattı.


Fatih Belediyesi birkaç ay önce Kapalıçarşı’nın restorasyonuna çatısından başladı. Fakat bu, bir anda projelendirilen ve hemen başlanan bir çalışma değil. Mazisi 2009’a kadar uzanıyor. 


Demir, Kapalıçarşı’nın bütününü ilgilendiren çalışmalara 2009 Yerel Seçimleri’nden sonra başladıklarını anlattı: “Restorasyon projemiz yapının çatısı, altyapısı, statiğiyle ilgili eksikleri ve sıkıntıları çözmek, Kapalıçarşı’nın yönetim sorununa çözüm bulmak üzerineydi.” Kapalıçarşı’nın yönetim sorunu beraberinde restorasyonla ilgili sıkıntıları da getiriyordu. Bu nedenle ilk adım oradan atılmış: “Deprem Kanunu’nun 15. maddesi sadece Kapalıçarşı’nın yönetiminin oluşturulabilmesi için çıkarıldı. Kanun çıktıktan sonra bir seçim yapıldı ve yönetim kurulu oluşturuldu. Yapılan uzun istişarelerin ardından 13 kişilik yönetim kurulunun üyelerinden dokuzunun esnaftan...