18 / 04 / 2024

Kapıçay Barajı inşaatı son durum

Kapıçay Barajı inşaatı son durum

DSİ Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcıları Tuncay Aykan, Köksal Buğra Çelik ve Şube Müdürleri ile birlikte Finike Kapıçay Barajı inşaatında incelemelerde bulundu.

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Sena Hançer tarafından kuruldu.

İnşaat maliyet endeksinde büyük artış! İşte Nisan 2022 inşaat maliyet endeksi verileri...

İnşaat maliyet endeksi 2022 Nisan ayı verileri açıklandı. Verilere göre nisan ayından inşaat endeksi mart ayına göre yüzde 6,12 arttı. İşte Nisan 2022 inşaat maliyet endeksi rakamları...

AYİDER, inşaat sektörünü bir araya getirdi! İnşaat Zirvesi'nde neler konuşuldu?

AYİDER, inşaat sektörünün en önemli zirvelerinden birinin ev sahibi oldu. Zirveye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Peki hangi konular gündeme geldi? İşte ayrıntılar...

İnşaat sektöründe bahar rüzgarı esiyor! Demir fiyatlarına indirim geldi, beton ve çimento fiyatları çakıldı!

İnşaat sektörünün gündeminden düşmeyen fahiş zamlar yavaş yavaş yerini indirimlere bırakmaya başladı. Mayıs ayında inşaat demir fiyatlarına üst üste indirim gelirken beton ve çimento fiyatları çakıldı. İşte16 Mayıs 2022 demir, çimento ve beton fiyatları...

Gençay Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençay Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Songül Genç tarafından kuruldu.

Ay Yks İnşaat Otomotiv Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Yks İnşaat Otomotiv Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Yüksel Ayaz tarafından kuruldu.

Tr8 Tekstil Ve Ay Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr8 Tekstil Ve Ay Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve Arzu Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Isalmagomed Bııaslanov ve Merdan Deniz ortaklığında kuruldu.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Eylül 2021'de ne oldu?

Resmi olarak açıklanan Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Eylül ayı sonuçlarına göre; Eylül ayında inşaat malzemeleri sanayisinde  faaliyetler yüksek büyüme gösterdi.

Almanya'da inşaat malzemeleri perakende satışları yüzde 34,1 geriledi!

Almanya Federal İstatistik Ofisi (Destatis), perakende satışlara ilişkin şubat ayı geçici verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre; Şubat ayında inşaat malzemeleri perakende satışları yüzde 34,1 geriledi. 

İnşaat sektöründe ücretli çalışan sayısı yüzde 22 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu'ndan (TÜİK) açıklanan rakamlara göre; Ocak ayında inşaat sektöründe ücretli çalışan sayısı yüzde 22.1 arttı. 

Manisa Kuzuköy Barajı inşaatında sona gelindi!

Manisa'nın Demirci ilçesinde yapımına başlanan Kuzuköy Barajı'nın inşaatında sona gelindi. Yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Kapıçay Barajı inşaatı son durum Haberi

Kapıçay Barajı inşaatı son durum


DSİ Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcıları Tuncay Aykan, Köksal Buğra Çelik ve Şube Müdürleri ile birlikte Finike Kapıçay Barajı inşaatında incelemelerde bulundu.

İncelemelerinin ardından şantiyede ilgilerden bilgi alan Bölge Müdürü Turkay Özgür şantiye defterini imzaladı.

DSİ 13. Bölge Müdürlüğü’nin zamanla yarıştığını belirten Bölge Müdürü Özgür " DSİ olarak şunu çok iyi biliyoruz ki; Antalya da turizm ne kadar önemliyse, tarım da bir o kadar önemlidir. Elbette ki tarımın yapılması içinde suya ihtiyaç var. Bizlerde suya sevdalı DSİ çalışanları olarak devasa büyüklükte su yapıları inşa ederek vatandaşımızın istifadesine sunuyoruz. Kapıçay Barajımız da Finike ilçemiz için çok önemli bir yatırımdır. Toplam Baraj maliyeti 43 681 866 TL’dir. Baraj inşaatımızda sıyırma, kondüvi, Karayolu rökasyon kazı çalışmalarının devam ettiğini müşahede ettik. Gökbük...