25 / 04 / 2024

Kaplankaya Canyon Ranch

Kaplankaya Canyon Ranch

Dünyanın en ünlü sağlıklı yaşam merkezi, ABD’deki Tuscon ve Lenox’ta bulunan merkezlerinden sonra Avrupa’daki ilk yatırımını Türkiye’de gerçekleştirdi. Burak Öymen, Kaplankaya Canyon Ranch projesinin detaylarını anlattı.

Kaplankaya Canyon Ranch projesi 10 yılda tamamlanacak!

Dünyanın önde gelen sağlık ve yaşam kuruluşlarından Canyon Ranch, 250 milyon dolarlık bir yatırımla Türkiye’ye geliyor. İçinde villalar, otel, sağlık ve fitness merkezleri ile spa bulunan ‘Kaplankaya Canyon Ranch’ projesi 10 yılda tamamlanacak.

Green Canyon Park Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Green Canyon Park Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Medet Ataş ve Yılmaz Orhan ortaklığında kuruldu.

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Kaplankaya Villaları'na yabancı turist akını!

Capital Partners'ın 250 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirdiği Kaplankaya Projesi, Türkiye'nin önemli yatırım ve turizm merkezlerinden biri oluyor.

Emma Stone Los Angeles'taki evini 3.9 milyon dolara satıyor!

Ödüllü oyuncu Emma Stone, Los Angeles Coldwater Canyon'da bulunan evini satışa çıkardı. Stone, 2012 yılında 2 buçuk milyon dolara satın aldığı evi için 3.9 milyon dolar istiyor.

Kaplankaya'ya Fransız ilgisi!

Türkiye’nin en değerli projelerinden biri olarak gösterilen Kaplankaya projesi Fransız medyasının dikkatini çekti. Ege Bölgesi’nin en güzel kıyısında bulunan proje dünyanın önde gelen mimarları tarafından tasarlandı.

Kaplankaya'da yatırıma devam kararı!

141 odalı otel ve 76 villanın yer aldığı Kaplankaya'da otelcilik hizmetini Six Senses Hotels Resorts Spas üstlendi.

SixSenses Kaplankaya Otel 1 Mayıs'ta açılıyor!

Turizm sektöründeki canlılık yatırımcıyı da harekete geçirdi. Kaplankaya Otel, dünyanın önde gelen otel yönetim şirketlerinden olan Six Senses ile işbirliği yaparak sektöre geri dönüyor.

Six Senses Kaplankaya Mayıs'ta açılacak!

Six Senses Kaplankaya düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Mayıs ayının ilk gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak olan otel havalimanına 42 kilometre uzaklıkta yer alıyor...

Six Senses Kaplankaya 1 Mayıs’ta açılıyor!

Kaplankaya’nın Ceviz Sırtı bölgesindeki, Kaplankaya Hotel Six Senses işbirliği ile yönetilecek. Kaplankaya, dünyanın en iyi sağlık ve spa otellerinden Six Senses ile birleşiyor.

Canyon Ranch Wellness Resort kapatıldı!

Canyon Ranch, Türkiye'den çekilme kararı aldı. 250 milyon dolara inşa edilen 141 odalı Canyon Ranch Wellness Resort kapatıldı.

Milas Canyon Ranch kapandı!

Milas köylerinin denizle buluştuğu 5 milyon metrekarelik alan üzerinde yükselen, 250 milyon dolar yatırımla tamamlanan Milas Canyon Ranch kapandı.

Michel Jackson’ın evi 67 milyon dolara tekrar satışa çıktı!

Michel Jackson’ın 17 sene kullandığı Neverland Ranch isimli evi satılamamıştı. 100 milyon dolar olan fiyatı 67 milyon dolara indi. Malikane yeniden satışa çıktı.

Kaplankaya Canyon Ranch'in yüzde 80'i satıldı!

Dünyanın önde gelen sağlıklı yaşam kuruluşu Canyon Ranch ABD dışında ilk merkezini 250 milyon dolarlık yatırımla Türkiye’de açtı. Canyon Ranch projesinin şimdiden yüzde 80'i satıldı.

Kaplankaya Canyon Ranch Haberi

Kaplankaya Canyon Ranch

Sizi teyzeniz yaşında bir kadın karşılıyor, numaralı kocaman gözlüklerine baktığınızda içinizden geçiriyorsunuz: “Ne yani? Bu efsanevi işlem karşımdakiyle mi olacak?’’ Olacak, hem de öyle böyle değil... Dünyanın en ünlü sağlıklı yaşam merkezlerinden birindeyim, Amerika Tuscon’da, Canyon Ranch’te... “Ünlü” diye inanın abartmıyorum, Madonna’dan Tim Cook’a kadar bütün tanınmış simalar buraya adeta akıyor. Türkler de keşfetmiş, benden çooook önce... Özyeğin, Eczacıbaşı, Boyner çifti, Nihat Özdemir, Ünal Aysal müdavimlerden. Sakın yanlış anlamayın, sizi zayıflatmaya ya da detoksa sokmuyorlar. Tam tersine detoksa da karşılar, ölümüne diyetlere de... “Yeni bir bakış açısı” diyorlar, “Sağlıklı yaşam”. Yani yediğinle, içtiğinle, hareketinle, masajınla sana bir yaşam biçimi öneriyorlar. Kendi tabirleriyle belki de hepimizin peşinde olduğu “uzun yaşam formülü’’nü sunuyorlar... Dönelim teyzeye... “Watsu’’ yaptırmak için karşısındayım. Peki Watsu...