19 / 04 / 2024

kar turizm 2015

kar turizm 2015

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden olan ve özellikle başkentlilerin ilgi gösterdiği Ilgaz Dağı 'nda hazırlıklarını tamamlayan otel işletmecileri, beklenenden erken yağan karın sevincini yaşıyor. Aralık ayından itibaren kayak sezonu açılıyor.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Ataköy Turizm Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Bakırköy ilçesi, Ataköy Turizm Merkezi Zeytinlik Mahallesi, 564 ada'ya ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 15.04.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi açıldı!

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Büyükışık tarafından açıldı.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Utopya Turizm İnşaat kar payı dağıtmayacak!

Utopya Turizm İnşaat'ın 2019 yılını, VUK bilançosu ve UFRS bilançosuna göre zarar ile kapatması dolayısı ile 2019 yılı için kar payı dağıtılmamasının yapılacak Genel Kurul toplantısında ortaklarımızın onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi. 

Utopya Turizm İnşaat kar dağıtımı yapacak mı?

Utopya Turizm İnşaat 2017 yılı için kar payı dağıtılmamasının yapılacak Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunacak...

Utopya Turizm İnşaat kar dağıtım bildirisini yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat kar dağıtım bildirisini yayınladı.

Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı.

Kaçkar Gayrimenkul İnşaat Turizm Otelcilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Gayrimenkul İnşaat Turizm Otelcilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sinan Yılmaz imzasıyla kuruldu.

Bomonti Elektrik Mühendislik kar dağıtacak mı?

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. 2015 yılı kar dağıtımını finansal tablolarında zarar söz konusu olduğundan, kar dağıtımı yapılamayacağı açıkladı.

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat 2015 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, yönetim kurulu kararı gereği 2015 yılı olağan genel kuruluna sunulacak kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Torunlar GYO 2015 yılı kar payı dağıtım teklifini yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada 2015 yılı kar payı dağıtım teklifini yayınladı.

Gaziantep’te inşaat sektöründe daralma yok!

Uzun bir süreden beri Gaziantep’te inşaat sektörünün durma noktasına geldiği yönündeki söylentilere karşın 2015 ve 2016 yıllarındaki inşaat ruhsatı sayılarında bir düşüş yaşanmadığı anlaşıldı.

kar turizm 2015 Haberi

kar turizm 2015

Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, turizmcilerin "beyaz altın" olarak tanımladıkları karın yağmaya devam ettiğini, aralık ayı başından itibaren kayak sezonunun açılmasının planlandığını söyledi. Geçen sezon beklenen oranda yağış gerçekleşmemesinin turizmcileri üzdüğünü anlatan Yarım, "Bu sezon erken gelen karla sektör canlanmaya başladı. Turizm acenteleri, spor malzemesi satıcıları, otel işletmeleri ve kayak lesis işletmeleri hareketlendi. Birçok tesis rezervasyonlar almaya başladı. Genelde aralık sonu sezona başlanıyordu. Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden İlgaz Dağı'na erken düşen kar sayesinde sezonun 1 ay önce başlayacağını tahmin ediyoruz" diye konuştu. 


Yarım, sezonun daha uzun sürmesi için suni kar sistemine geçilmesi gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti: "Kış turizminde 'beyaz altın' olmadan başarı zor. İlgaz Dağı'ndaki kayak merkezleri için suni kar sistemi çok önemli. İvedi karlama sistemi kurmalı. Bölgemiz...