23 / 04 / 2024

kara para yalan aşk dizisi nerede çekiliyor

kara para yalan aşk dizisi nerede çekiliyor

Feryal Gülman, Bebek’teki milyon dolarlık yalısını “Kara Para Yalan Aşk” dizisine kiraladı. Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in rol aldığı “Kara Para Yalan Aşk” dizisinin çekimleri, Feryal Gülman’ın yalısında başladı...

Para politikasındaki normalleşme konut fiyat balonunu söndürüyor!

Konut Fiyat Endeksi, yüzde 82,8 artış gösterdi. İktisatçı akademisyen, Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi, TCMB eski Başekonomisti Hakan Kara resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Para politikasındaki normalleşme konut fiyat balonunu söndürüyor" ifadelerini kullandı.

Altın, dolar, borsa yatırımcıları hemen baksın! İslam Memiş'ten yatırımcılara kara haber! Bundan sonra rahat yok...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş son zamanlarda altın, dolar ve borsadaki hareketliliği değerlendirerek ''piyasalarda bundan sonra rahat yok'' diyerek yatırımcılara kara haberi verdi. 

Has İnşaat mağdurlarının bitmeyen hukuk serüveni! Suç duyurusu için hazırlanıyorlar!

Has İnşaat mağdurları, içinde oturamadıkları evlerinin şimdi de kentsel dönüşüme gireceği iddiasını gündeme getirerek, kara para aklamak iddiasıyla suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

Kripto borsası Bitzlato cephesinde şok gelişme! Kara para aklamakla suçlanıyor!

Merkezi Hong Kong’da bulunan Bitzlato’da sarsıcı bir gelişme yaşanıyor. ABD hükümetinden kripto para borsası hakkında kara para akladığı suçlaması geldi.

AB kara para ve kripto varlıklar konusunda yeni önlemler alıyor

AB kara paranın ile mücadele ve kripto varlıkların alım satımıyla ilgili yeni yasal düzenlemeler getirmeye hazırlanıyor. Nakit ödemelere sınırlama getirilirken kripto varlık alım satımında ise kimliklerin daha şeffaf olması hedefleniyor.

FATF Türkiye’yi gri listede bıraktı! Çok büyük itibar kaybı

Mali Eylem Görev Gücü – The Financial Action Task Force (FATF), ‘Türkiye’yi kara para aklamak ve terörün finansmanı ile mücadelede yetersiz gösterilen çabalar nedeniyle’ ‘gri listede’ bırakma kararı aldı.

Finans devine kara para aklama cezası

Dünyanın en büyük transfer şirketlerinden olan Wise, kara para aklamada önlem almadığı gerekçesiyle Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Ekonomi Denetleme Kurumu tarafından 310 bin sterlin ceza ödemeye mahkum edildi.

MASAK'tan şok rapor! 29 milyon kullanıcıyı ilgilendiriyor

MASAK tarafından hazırlanan rapora göre özellikle gençler arasında yaygın olarak kullanılan TikTok'ta bazı hesaplar kara para aklamak ve terör örgütlerine bağış toplamak için kullanılıyor.  

Avusturya’da tutuklu bulunan iş insanı Sezgin Baran Korkmaz sırlarıyla birlikte ABD'ye iade edildi

Türkiye'de kara para aklama soruşturması kapsamında aranan ve Avusturya'da tutuklu bulunan SBK Holding'in sahibi iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, ABD'ye iade edildi. Korkmaz'ın iadesini Türkiye de Avusturya'dan talep etmişti.

Kripto para aklama 2021 yılında yüzde 30 arttı!

Blockchain analiz firması Chainalysis'in son raporuna göre, 2020 yılından beri siber suçluların akladığı kara kripto para miktarı yüzde 30 arttı ve 8,6 milyar dolara yükseldi.

Kara para aklamak için yeni yöntem: Bitcoin! 

Kripto para biriminin atası olan Bitcoin'e yönelik araştırma yapan ekonomistler, Bitcoin'in kara para aklamak için kullanıldığını belirledi. 

AB'den kripto para düzenlemesi: Kara para aklama ve terör finansmanı ve engellenecek!

Avrupa Birliği (AB), son dönemlerin sık sık gündeme gelen konuları arasında yer alan kripto paralarla ilgili yeni bir düzenleme üzerinde çalışıyor.

Çin'de kripto para kullananlar tutuklandı!

Çin hükümeti kripto para kullanarak kara para akladıkları belirlenen 1100 kişiyi tutukladıklarını açıkladı.

kara para yalan aşk dizisi nerede çekiliyor Haberi

kara para yalan aşk dizisi nerede çekiliyor


Feryal Gülman, Bebek’teki milyon dolarlık yalısını “Kara Para Yalan Aşk” dizisine kiraladı.


Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in rol aldığı “Kara Para Yalan Aşk” dizisinin çekimleri, Feryal Gülman’ın Bebek’teki milyon dolarlık yalısında başladı. Gülman’ın bu çekimler devam ettiği sürece yapım şirketinden günlük 10 bin lira alacağı öğrenildi.


Büyüküstün’ün yaşadığı yer olarak ekrana gelecek yalıda bulunan tarihi eser ve antikalar için de olağanüstü güvenlik önlemleri alınmış durumda. Feryal Gülman’ın olası kazalara karşı, değerli eşyaları korumak için ekibin başında beklediği...