26 / 04 / 2024

karabiga soğuksu kaleler yol çalışması

karabiga soğuksu kaleler yol çalışması

Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Karabiga Beldesinde 3 adet imar yolu açıldı. Soğuksu mevkiinde 3 adet imar yolu ve dere geçişi menfez çalışması tamamlandı. Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, "Yatırımlarımız devam edecek, Hayırlı olsun” dedi...

Beykoz Soğuksu ve Acarlar 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Soğuksu Ve Acarlar Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenef Karagöz ve Yasemin Soğuksu ortaklığında kuruldu.

Bek Yönetim Danışmanlık Temizlik Hizmetleri İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bek Yönetim Danışmanlık Temizlik Hizmetleri İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Yasemin Soğuksu tarafından kuruldu.

Yalova'daki 100 yıllık Ayazma Camisi restore edilecek!

Yalova'nın Altınova ilçesi Ayazma (Soğuksu) köyünde yerleşim alanının yakın bir bölgeye kayması sebebiyle yıllardır kullanılmayan ve çatısı çöken tarihi cami, restore edilecek ve ibadete açılacak.

Beykoz Soğuksu Gençlik Merkezi 2020'de açılacak!

Beykozlu gençlere kültür-sanat, eğitim ve spor alanlarında hizmet verecek olan Soğuksu Gençlik Merkezi’nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Samsun Soğuksu Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

iamsun ili Canik ilçesi Soğuksu Mahallesi Muhtarı olan Adem Çetir, mahallede en büyük sorunun kentsel dönüşüm olduğunu, bölgedeki tüm vatandaş dönüşüm çalışmalarının gerçekleşmesini bekliyor.

Karabük Soğuksu'da kentsel dönüşüm başladı!

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçireceği projelerini açıkladı.

Beykoz Soğuksu'ya tapu müjdesi!

Beykoz’da devam eden mülkiyet çalışmaları kapsamında Soğuksu Mahallesi Karslılar Mevkii’nde yıllardır tapu bekleyen 41 vatandaş tapularına kavuşuyor.

Kızılcahamam Soğuksu Parkı'nda yapılacak Diyanet Merkezi TBMM'de!

Ankara Kızılcahamam'da yer alan Soğuksu Milli Parkı’nda Diyanet İşleri Başkanlığı’nın kullanımına yapılacak tesis meclis gündemine taşındı..

TOKİ Soğuksu kura sonuçları 299 konut!

TOKİ Karabük Soğuksu projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Karabük Merkez Soğuksu kuraları çekildi!

TOKİ Karabük Merkez Soğuksu Mahallesi'nde yer alan 299 adet konutun kura çekilişi gerçekleşti.

TOKİ Karabük Soğuksu başvuruları bugün sona eriyor!

2+1 ve 3+1 konutlara yer verilen TOKİ Karabük Soğuksu projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Karabük Soğuksu Mahallesi kura çekilişi 8 Şubat'ta!

Konut fiyatlarının 133 bin 931 TL'den başladığı TOKİ Karabük Soğuksu Mahallesi projesinin kura çekilişi 8 Şubat'ta yapılacak.

karabiga soğuksu kaleler yol çalışması Haberi

karabiga soğuksu kaleler yol çalışması


Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Karabiga Beldesinde 3 adet imar yolu açıldı. Soğuksu mevkiinde 3 adet imar yolu ve dere geçişi menfez çalışması tamamlandı. Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, “Bölgedeki arsa sahibi vatandaşlarımız arsalarının yolu olmadığından şikayet etmekteydiler. Soğuksu-Kaleler bölgesine 3 adet daha imar yolu açarak, yakın zamanda yapımı tamamlanan sıcak asfalta bağladık. Yatırımlarımız devam edecek, Hayırlı olsun” dedi.


Çanakkale...