19 / 04 / 2024

karabük apartman geçidi

karabük apartman geçidi

Karabük'te iki mahalle arasındaki ulaşım için apartmanın 4. katındaki geçit kullanılıyor

İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL, Karabük'te 19 bin 600 TL oldu! Güncel demir fiyat listesi

Demirin güncel fiyat listesi belli oldu. Son zamanlarda peş peşe gelen indirimlerin ardından düşüşe geçen demir fiyatları merak ediliyor. İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL olurken Karabük'te 19 bin 600 TL'den satılıyor. İşte güncel demir fiyat listesi.

Köy Zekeriyaköy'ün kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Köy Zekeriyaköy), 1791 Ada 2 Parsel 38 Nolu Apartman Bloğu ile Bu Bloğa Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da AVM'ler kapılarını yeniden açtı!

Koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süreyle kapatılan Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da bulunan AVM'ler bugün yeniden hizmete açıldı.

Karabük'te bir apartmanın beton sundurması çöktü!

Karabük Ergenekon Mahallesi Gülgün Sokak'ta bulunan bir apartmanın giriş kapısı üzerindeki beton sundurması çöktü.

Pirinkayalar Geçidi'ndeki tünelde yıl sonunda ışık görünecek!

Erzurum-Artvin kara yolunda sürücülere zor anlar yaşatan Pirinkayalar Geçidi'nde yapımı süren 2 bin 246 metrelik tünelde delme işlemi yıl sonunda tamamlanacak.

TOKİ'den Karabük'te 2 kampanya!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük'te 2 yeni kampanyaya başladı. Karabük'te hayata geçirilecek olan 310 yeni konut Eflani ve Yenice'de yer alacak.

Karabük Soğuksu'da kentsel dönüşüm başladı!

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçireceği projelerini açıkladı.

Karabük'te daire fiyatları yüzde 50 arttı!

Karabük'te inşaat sektörünün zor günler geçirdiği ifade ediliyor. Dairelerin metrekare fiyatları yapım fiyatı girdilerin zamlanmasıyla yüzde 50 arttı.

Karabük'te emekliler evi temel atma töreni gerçekleşti!

Karabük Belediyesi tarafından hayata geçirilen "emekliler evi" için temel atma töreni düzenlendi.

TOKİ'den Karabük Yenice'ye 217 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük Yenice'de hayata geçireceği 217 adet konut ve 1 adet ticari birimin ihalesini 5 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Karabük Belen 1.144 konut ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Karabük İli Belen Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 1.144 adet konutun ihalesi gerçekleştirildi. 

TOKİ Karabük Soğuksu kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük Soğuksu'da hayata geçirdiği projedeki konutların kura çekilişini gerçekleştirdi.

Güzeldere Geçidi tünel çalışmaları tam gaz devam!

Kış aylarında sürücülerin kabusu olan Güzeldere Geçidi, yapılan tünel ile rahat nefes aldıracak. Çalışmalar 2019'da tamamlanacak.

karabük apartman geçidi Haberi

karabük apartman geçidi

Karabük Merkeze bağlı Yeşilmahalle ve Esentepe Mahallesi sınırında bulunan Füze Kent Apartmanı görenleri şaşırttı, iki mahalle arasında zor olan geçişler kolaylaşsın diye 12 metre uzunluğunda bir geçit...