29 / 03 / 2024

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet binası

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet binası

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet binası ihalesi ile ilgili bir çok kurumun bir çatı altında olacağını kaydetti.

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temeli 1937 yılında atılmış!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temel atma töreni 3 Nisan 1937 yılında atılmış.

Karabük Üniversitesi çok sayıda Sözleşmeli Personel alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında Karabük Üniversitesi 61 Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. Birçok kişi tarafından merak edilen ilanın detayları da belli oldu. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Karabük'te 11 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul hissesi!

T.C. Karabük İcra Dairesi, Karabük ili, Merkez ilçesi, 824 ada, 19 parsel, 100. Yıl Mahalle/Köy, Kıraç Mevkii'nde bulunan taşınmazın 45/52 hissesini 11 milyon TL'ye satıyor.

Karabük'te 16.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Karabük Belediye Başkanlığı, Bayır Mahallesi'nde 16 milyon 594 bin 442 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 26 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

Karabük'te 3 hastane açıldı!

Sağlık Bakanı Koca, Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Yenice Devlet Hastanesi, Eskipazar Entegre Devlet Hastanesi ve İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi...

Karabük Belen orta gelir TOKİ başvuruları 11 Şubat'ta başlıyor!

TOKİ Karabük Belen orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 11 Şubat itibariyle başlıyor.

TOKİ Karabük alt gelir başvuruları 11 Şubat'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen Mahallesi alt gelir grubu projesi için başvurular 11 Şubat 2019 tarihinde başlıyor.

TOKİ Karabük Yenice'de teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Yenice projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Karabük'te 22.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Karabük Belediyesi, Bayır Mahallesi'nde yer alan 2 arsa ihale ile satılıyor. İhale 31 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Karabük Soğuksu TOKİ başvuruları başlıyor!

Karabük Merkez Soğuksu Mahallesi 700 Konut Kentsel Yenileme Projesi için başvurular bugün başlıyor. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi 2 Şubat 2018 olarak belirlendi.

TOKİ Karabük Kirkille başvuruları 18 Aralık'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük Safranbolu Kirkille projesinde yer alan 75 adet konut için başvurular 18 Aralık'ta başlıyor.

Karabük'te 34 milyon TL'ye satılık 60 işyeri!

Karabük Belediye Başkanlığı tarafından 100.Yıl Mahallesi Prof. Dr. Burhanettin Uysal Caddesi'nde yer alan AVM inşaatındaki 60 işyeri ihale ile satılıyor..

Karabük Eskipazar'da 51.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Karabük İli, Eskipazar İlçesi, İmanlar Köyü, Karabayır Mevkii'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 51 milyon 583 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet binası Haberi

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet binası

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun Sağlık Kurumlarının bir çatı altında toplanacağını söyledi.


Uzun yaptığı açıklamada 24 Haziran Çarşamba günü ihalesi yapılacak olan Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet binası ihalesi ile ilgili bir çok kurumun bir çatı altında olacağını kaydetti.


Uzun açıklamasında, “5000 Evler Cumhuriyet Mahallesinde eski açık sinema yerine yapılacak olan Karabük İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi, Verem Savaş, KETEM Hizmetleri Binası, Halk Sağlığı Laboratuarları, İş Yeri Hekimliği ve Eğitim Hizmetlerini içinde barındıracak Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası yapım işi ile ilgili ihaleyi 24 Haziran 2015 tarihinde saat 14:30 İl Özel İdaremiz İhale salonunda yapacağız. Yapılacak olan bu hizmet binası ile sağlık kurumlarını bir çatı altında toplayarak daha modern bir binada hizmet vermesi...