27 / 04 / 2024

karabük projeleri

karabük projeleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 15 Eylül Cuma günü Karabük’te düzenlenecek toplu temel atma törenine katılacak. Eroğlu tarafından 225 milyon lira yatırım bedelli 15 adet tesisin temelini atılacak.

Karabük'e 12 yılda 4 katrilyonluk yatırım yapıldı!

Toplu açılış törenleri ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde aldığı yüzde 65 oy için teşekkür amaçlı Karabük'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kent Meydanında Halka hitap etti.

Karabük revizyon imar planı iptal edildi!

Karabük revizyon imar planı iptal edildi. Karabük Belediye Meclisi'nin onayladığı ancak Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin yargıya taşıdığı Karabük Revizyon îmar Planı'nı Kastamonu İdare Mahkemesi iptal etti.

Mimarlar Karabük'te inceleme yaptı!

KARABÜK Oda yönet kilerinin tehdit edilmesine tepkili olan MimaHar Odası Ankara Şube yönetimi Karabüke destek açıklaması ve inceleme yapmaya Karabük Revizyon imar planının İptalinin andından Oda yöneticilerinin basın yoluyla tehdit edildi.

Karabük'te 4 katlı binada çökme tehlikesi geçirdi!

Kolonlarının birinde çatlak oluşan 4 katlı bina, çökme tehlikesine karşı boşaltıldı. 100. Yıl Mahallesi'nde bulunan 4 katlı Öğretmenler Sitesi adlı apartmanın bir kolonunda çatlak oluştu.

Karabük'te istinat duvarı çöktü!

Karabük' te istinat duvarı çöktü. Karabük' te bir inşaatın istinat duvarının çökmesi sonucu 1 işçi yaralandı. Kurtarma çalışması sırasında Güler' in iş arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

Karabük'te kamulaştırma çalışmalarında sona gelindi!

Karabük' te kamulaştırma çalışmalarında sona gelindi. Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Caner Özcan. OSB' de geçen yıl başlayan kamulaştırma çalışmalarında sona gelindiği ni ifade etti.

Veysel Eroğlu: Türkiye'de anlayış değişti muhteşem bir dönüşüm oldu!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye'de anlayış değişti ve muhteşem bir dönüşüm yaşandı. Şunu unutmayın 'At binicisine göre kişner'. Türkiye'de eskiden bir dere ıslahı 15-20 yılda bitmiyordu'' dedi...

TOKİ Karabük Eskipazar'da 60 bin 800 TL peşinatla 2+1!

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci 14 Eylül'de resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Karabük'te de yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Karabük Eskipazar projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Karabük Eskipazar 2022 ucuz konut projesi.

TOKİ Karabük Belen Mahallesi'ne 1.114 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yeni konut projeleri hayata geçirilmeye devam ediyor. TOKİ Karabük Belen Mahallesi'ne 1.114 konut inşa edecek.

Karabük'ün 23. Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Karabük Belediyesi'nin 29 Mart Seçimleri 2014 Vizyonu adı altında halka sunduğu projeleri içinde yer alan Sosyal Yaşam Merkezlerinin 23.sünün temeli Karabük Mahallesinde atıldı.

Karabük'teki kolonu çatlayan bina yıkılacak!

Karabük'te, bir kolonunda çatlak oluşunca boşaltılan 4 katlı apartmanın yıkılması kararlaştırıldı. Apartmanın kolonundaki çatlağı fark eden bina sakinleri, durumu ilgililere bildirmiş, binayı inceleyen ekipler, yıkılma tehlikesine karşı binadaki 9 daireyi

Mimarlar Karabük'te inceleme yaptı!

KARABÜK Oda yönet kilerinin tehdit edilmesine tepkili olan MimaHar Odası Ankara Şube yönetimi Karabüke destek açıklaması ve inceleme yapmaya Karabük Revizyon imar planının İptalinin andından Oda yöneticilerinin basın yoluyla tehdit edildi.

Kardemir Karabük Demir yatırım kredisi anlaşması yaptı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir yatırım kredisi anlaşması yaptı.

Karabük Belediye Başkanı, imar planı ile ilgili konuştu!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Revizyon İmar Planı'nın iptaline ilişkin, "İtirazlarda doğrular var ama saptırma da var. Biz vatandaşımızın bir ev sahibi olması için uğraşıyoruz" dedi.

TOKİ Karabük Eskipazar'da 177 adet konut inşa edecek!

Karabük İli Eskipazar İlçesi 2 Etap 177 Adet Konut, 1`er Adet Camii ve Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Karabük'te imar planı protestosu!

Mahkeme kararıyla iptal edilen Karabük Revizyon İmar Planı nedeniyle mağdur olduklarını iddia eden Ergenekon Mahallesi sakinleri, durumu protesto etti. Karabük Revizyon İmar Planı nedeniyle 154 hanenin mağdur olduğunu belirtiliyor.

TOKİ Karabük Eskipazar'da 177 adet konut yaptıracak!

Karabük İli Eskipazar İlçesi 2 Etap 177 Adet Konut, 1`er Adet Camii ve Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi Karabük'te!

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi Karabük'te ziyarete açıldı. "Şehitler Diyarından Anadolu'ya" sloganıyla yola çıkan ve Albay Karaoğlanoğlu Caddesi'nde ziyarete açılan gezici müzeye, vatandaşlar ilgi gösterdi.

Karabük revizyon imar planı iptal edildi!

Karabük Revizyon İmar Plam'nı, Mimarlar Odası Ankara Şubesi yargıya taşıdı.Belediye tarafından hazırlanan 'Karabük Revizyon İmar Planı', Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin açtığı dava sonucu şehircilik ilkelerine aykırı bulunarak iptal edildi.

Karabük Revizyon İmar Planı iptal edildi!

Karabük Revizyon İmar Planı'nı. Mimarlar Odası Ankara Şubesi yargıya taşıdı. Karabük Belediyesi tarafından hazsrlanan 'Karabük Revizyon İmar Planı' Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin açtığı dava sonucu şehircilik ilkelerine aykırı bulunarak iptal edildi.

karabük projeleri Haberi

karabük projeleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 15 Eylül Cuma günü Karabük’te düzenlenecek olan toplu temel atma törenine katılacak. Eroğlu, 225 milyon lira yatırım bedeline sahip 15 tesisin temelini atacak.


DSİ tarafından inşa edilecek Aldeğirmen Barajı, Safranbolu İçmesuyu İsale Hattı ve Arıtma Tesisi, Haslı Barajı ve Sulaması, Ova Barajı ve Sulaması, Ovacuma Barajı ve Sulaması, Eflani Gökgöz Göleti ve Sulaması ile 7 adet taşkın koruma tesisinin yapımı başlamış olacak.


Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, aynı merasimde OGM tarafından ağaçlandırma ve ormancılık projesi adı altında yapılacak 1 adet tesis ile DKMP Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak Yenice Yaban Hayatı Geliştirme Sahası Yaban Hayatı Gözlem Kulesi’nin de temelini atacak.


“10 Bin 910 Dekar Zirai Arazi Suyla Buluşacak”

Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından temeli atılacak...