23 / 04 / 2024

karabük raylı sistem

karabük raylı sistem

KARABÜK Belediye Başkanı Rafet Vergili, kentte kurmayı düşündükleri ve 240 milyon TL’ye mal olacak raylı sistem için proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamam!

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

7 ile 185 kilometrelik raylı sistem geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İstanbul, Bursa, Ankara, Kocaeli, Konya, Kayseri ve Gaziantep olmak üzere 7 ayrı şehirde 14 hatta yaklaşık 185 kilometre uzunluğunda raylı sistem yapım çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Antalya Üçüncü Etap Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Üçüncü Etap Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşlerini başlattı.

Ordu Ünye'ye raylı sistem hattı geliyor!

Ordu Ünye'nin önemli yerlerinden biri olan Ünye Kalesi'ne raylı sistem hattı geliyor. Ünye Belediyesi'nin hazırladığı projeye  Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu’ndan onay geldi.

İstanbul'daki raylı sistem hatlarında çalışmalar hızlandı!

Önceki gün Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro hattının TBM indirme töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul yapılan raylı sistem çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Diyarbakır Hafif Raylı Sistem Projesi 2023'te hizmete açılacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentteki hafif raylı sistem projesini 2023 yılında hizmete açacak. 

Afyonkarahisar'a raylı sistem geliyor!

Afyonkarahisar Büyükşehir Belediyesi, kentin trafiğini rahatlatmak için raylı sistem projelerini hayata geçiriyor.

İstanbul'da raylı sistem uzunluğu 263 kilometreye ulaştı!

İBB Raylı Sistem Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, İstanbul’un metro ağını anlattı. " Şu anda 75 kilometre inşaatı devam eden 10 raylı sistem hattımız var" diyen Alpkökin, "En büyük hayalimiz şu anda devam eden projelerin devreye alınması" dedi.

İzmir'de yapımı süren raylı sistem projelerinde son durum ne?

İzmir'de yapımı devam eden raylı sistem projelerinde son durum ne? İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu ve çalışmalardaki son durumu paylaştı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde sona doğru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Son olarak katener direklerin tel bağlantılarının yapıldığı proje içerisinde yeni yaya üst geçitlerinin de yapımı tamamlandı.

İstanbul'daki raylı sistem projelerine 5 milyar liralık bütçe ayrıldı!

2021 yılı Yatırım Programı'na göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının kent içi ulaşım projeleri bütçesinden en fazla payı mega kent İstanbul alırken söz konusu ödeneğin 3 milyar 45 milyon lirası İstanbul Yeni Havalimanı Raylı Sistem Bağlantıları Projesi içinkullanılacak

Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Projesi'nde sondaj çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, Mamak'ı AŞTİ-Dikimevi arasındaki ANKARAY'a bağlayacak olan Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Projesi'nde sondaj çalışmaları başladı.

İstanbul’un raylı sistem ağı 360 kilometreye ulaşacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul’un raylı sistem ağı toplamda 360 kilometreye çıkacak" dedi ve hayata geçirilmesi planlanan metro hatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Türkiye, tarihinde ilk kez, aynı anda 10 ayrı hatta birden raylı sistem inşaatı çalışmasına tanıklık edecek" dedi

karabük raylı sistem Haberi

karabük raylı sistem

KARABÜK Belediye Başkanı Rafet Vergili, kentte kurmayı düşündükleri ve 240 milyon TL’ye mal olacak raylı sistem için proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.


Başkan Vergili, raylı sistem için proje çalışmalarını 3-4 ay içerisinde tamamlayacaklarını, gerekli izinleri aldıktan sonra da önümüzdeki sene yapımı ile ilgili ihaleye çıkabileceklerini söyledi. Başkan Vergili, "Bu raylı sistemin uzunluğu 13-14 kilometre olacak. Soğuksu Mahallesi'nden başlayacak ve Bostanbükü Köyü’nde bitecek. Projenin yapım değeri 240 milyon lira. Bu projeyi kendi kaynaklarımızla yapmaya çalışacağız. Böyle bir değeri Karabük'e kazandırmak önemli. Belediyeye sürekli gelir getirecek bir sistem kurma peşindeyiz"...