29 / 03 / 2024

karabük üniversitesi dünya çevre ödülümü aldı

karabük üniversitesi dünya çevre ödülümü aldı

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, çevreci yatırımlarıyla dikkatleri üzerine çeken ve çevreye duyarlı bireyler yetiştiren Üniversitelerine “The Global Green Award” ödülü ile ödüllendirildiğini söyledi...

Karabük Üniversitesi çok sayıda Sözleşmeli Personel alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında Karabük Üniversitesi 61 Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. Birçok kişi tarafından merak edilen ilanın detayları da belli oldu. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Başak Cengiz'in ismi Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi!

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in adı, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi...

Koronavirüs Türkiye'nin dünya ticaretindeki rolünü artıracak!

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Kühnel, "Dünya ticaretinin olağan seyrinde devam edebilmesinde Türkiye gibi hızlı gelişen ülkeler önemli bir rol üstlenecek." dedi.

10 Ekim Dünya Evsizler Günü'nde farkındalık yaratılıyor!

10 Ekim Dünya Evsizler Günü'nde küresel evsizlik sorununa farkındalık yaratılmaya çalışılıyor...

Körfez Dünya Gayrimenkul Turizm Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Körfez Dünya Gayrimenkul Turizm Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Karabük Kartaltepe Mahallesi dönüşüyor!

Karabük Belediyesi tarafından Kartaltepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı.

Binali Yıldırım: İstanbul'a dünya çapında 7 büyük proje yaptık!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, İstanbul'a dünya çapında 7 büyük proje yaptıklarını söyledi.

Çin dünya gökdelen sayısında rekor kırdı!

Çin 2018 yılında 88 gökdelen inşaasıyla dünya gökdelen sayısında Avrupa ve Amerikayı geride bıraktı. Çin dünya gökdelen sayısında rekor kırdı.

Kanal İstanbul'la dünya denizciliğinde önemli bir değişimin kapısını araladık!

TBMM Genel Kurulunda 2019 yılı bütçesinin tümü üzerinde Hükümet adına konuşma yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Kanal İstanbul projesiyle dünya denizciliğinde önemli bir değişimin kapısını araladıklarını vurguladı" dedi...

Karabük Üniversitesi'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Mühendislik Fakültesi Laboratuvarı, Öğrenci İşleri Merkezi ve 1000 kişi seyirci kapasiteli spor kompleksi inşaatlarını tek tek gezip incelemelerde bulundu.

İstanbul Havalimanı dünya havacılık rotasını değiştirecek!

TBMM Başkanı Yıldırım: "İstanbul Havalimanı sadece dünyanın en büyüğü olmakla kalmayıp aynı zamanda dünya havacılık rotasını da değiştirecektir" dedi...

Karabük Yenice TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Yenice projesinde yer alan 252 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor. 

İstanbul Yeni Havalimanı, Dünya Havacılık Forumu'nda tanıtılacak!

İGA şirketi tarafından, Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatının Brezilya'da düzenlediği Dünya Havacılık Forumu'nda, İstanbul Yeni Havalimanı da tanıtılacak.

karabük üniversitesi dünya çevre ödülümü aldı Haberi

karabük üniversitesi dünya çevre ödülümü aldı


Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, çevreci yatırımlarıyla dikkatleri üzerine çeken ve çevreye duyarlı bireyler yetiştiren Üniversitelerine “The Global Green Award” ödülü ile ödüllendirildiğini söyledi.


31 Mart 2014 tarihinde Almaya’nın Berlin kentinde 5 kıtadan gelen yenilenebilir enerji firmaları, çevre kuruluşları ve yeşil şirketlerinin katılımıyla gerçekleştirilen Global Green Award& The Green Economy Forum’da, Dünya çapında şirketleri, küresel ve yeşil ekonomiye katkıları ve sürdürülebilirlik performansı açısından değerlendiren The Presidency Of Association Otherways Management & Consulting France “Üstün çevresel başarıları ve sürdürülebilir uygulamalarından dolayı Karabük Üniversitesi’ne Küresel Yeşil Ödülü” verildi.


52 ülkeden gelen 175 katılımcının, tüm üretim ve hizmet sektörlerini temsil ettiği organizasyonda The Presidency Of Association Otherways Management & Consulting France Karabük Üniversitesi’nin; Biyogaz enerjisine yaptığı yatırımlar, Yenilenebilir Enerji Mühendisliği Araştırma ve...