25 / 04 / 2024

Karaca Adası uğur özcan

Karaca Adası uğur özcan

Adanın satışını Bosforce Emlak şirketi üstlenmiş. Şirket adanın bilgilerinin olduğu bir dosyayı Türkiye’nin en zengin 100 insanına gönderdi.Olay adanın satışıyla ilgili olarak konuşan Bosforce Emlak Geliştirme Yönetici Ortağı Uğur Özcan konuştu.

Muğla'daki Karaca Adası'na Roman Abramoviç talip!

Karaca Mahallesi'ne 500 metre mesafedeki 35 milyon dolara (78 milyon 137 bin 500 lira) satılmak istenen Karaca Adası'na dünyanın ünlü futbol takımlarından Chelsea'nin patronu Rus milyarder Roman Abramoviç'in talip olduğu ortaya çıktı.

Roman Abramoviç, Karaca Adası'na talip oldu!

Muğla'nın Gökova Körfezi'nin Marmaris İlçesi tarafındaki Karaca Mahallesi'ne 500 metre mesafedeki 35 milyon dolara (78 milyon 137 bin 500 lira) satılmak istenen Karaca Adası'na Chelsea'nin patronu Rus milyarder Roman Abramoviç'in talip olduğu ortaya çıktı

Uğur Eryürek: İkinci elle alakalı inşaat firmalarını desteklemeyi istiyoruz!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Remax Uğur Eryürek; ikinci el konut seçeneklerinden ve inşaat firmalarının neler yapması gerektiğinden bahsetti.

Uğur Dumankaya: Türkiye'nin önünde olmanın avantajlarını kullanın!

Almanya'da konferanslar veren Dumankaya inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konulardaki deneyimlerini paylaştı. Dumankaya; "'Türkiye'nin önünde olmanın avantajlarını kullanın" dedi...

Özkan Uğur Londra'dan ev aldı!

Özkan Uğur Londra'dan ev aldı. Sık sık İngiltere’ye giden ve ülkeye yaptığı ziyaretlerde artık kendi evinde kalmak isteyen Özkan Uğur, şehrin merkezinde bulunanbir daire satın aldı.

Uğur Dumankaya: Sektörde değişime yön vermeliyiz!

Çeşitli illerde konferanslar veren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya. bu kez Almanya'da işadamlarıyla bir araya geldi. Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konularda katılımcılar ile deneyimlerini paylaştı...

Muğla'daki Karaca Adası 4 yıl sonra yeniden satışta! Değeri 35 milyon dolar!

Muğla'da daha önce alıcı çıkmayan Gökova Körfezi'ndeki Karaca Adası ile Marmaris'in Çiftlik Koyu'ndaki Çiftlik Adası, emlak şirketleri tarafından sosyal medyadan ve bazı internet sitelerinden yapılan reklamlarla yeniden satışa sunuldu...

Uğur Dumankaya Almanya'da Türk iş adamları ve dernekleri ile bir araya geldi!

3 gün boyunca Almanya’nın çeşitli kentlerinde konferanslar veren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konularda katılımcılar ile deneyimlerini paylaştı.

Uğur Dumankaya: Gayrimenkul sektörü vahşi batı gibi oldu!

Gayrimenkul sektöründe 51 yıldır faaliyet gösteren ve bugüne kadar 20 binden fazla konut üreten Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Sözcü'ye gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Uğur Dumankaya 3 gün Almanya'da konferans verecek!

3 gün boyunca Almanya’ nın çeşitli kentlerinde konferanslar verecek olan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konulardaki deneyimlerini paylaşacak.

Uğur Dumankaya: 9 ayda 800 konut sattık!

İnşaat sektörünün öne çıkan oyuncularından Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, yılın ilk 9 ayında 802 konut sattıklarını açıkladı.Uğur Dumankaya, Dumankya şirketinin hedeflediği ciroya ulaşamadığını söyledi.

Uğur Güllü kimdir?

Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Güllü kimdir? Uğur Güllü, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Güllü..

Uğur Dumankaya: Toprak rantının vergilendirilmesi ekonomik büyümeye katkı sağlar!

Orta Vadeli Program’ a yönelik Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya yaptığı açıklamada programın Türkiye’ nin potansiyel büyümesine ve ekonominin canlanmasına katkı sağlayacağını belirtti...

Karaca Adası uğur özcan Haberi

Karaca Adası uğur özcan

Bodrum Gökova açıklarındaki Karaca adası 35 milyon dolara alıcısını bekliyor. Son günlerde oldukça popüler olan adanın potansiyel alıcıları arasında ünlü Rus Milyarder ve dünyaca ünlü Chelsea futbol kulübünün başkanı Roman Abramoviç de var. Adanın satışını Bosforce Emlak şirketi üstlenmiş. Şirket adanın bilgilerinin olduğu bir dosyayı Türkiye’nin en zengin 100 insanına gönderdi.


Olay adanın satışıyla ilgili olarak konuşan Bosforce Emlak Geliştirme Yönetici Ortağı Uğur Özcan; “Adanın bilgilerini dosya halinde 100 zengin insana gönderdik. Böyle bir yerin fırsat olduğunu düşünüyoruz. Birkaç tane alıcı var birkaç alıcı burayla ilgileniyor” diye konuştu. Karaca Adası’nı almak isteyenlerin 35 milyon doları gözden çıkarması gerekiyor. Adada şu an yapılaşma yapmak SİT alanı olduğundan ötürü oldukça zor. Fakat yetkililer imar durumunun satın almadan sonra ‘yeniden gözden geçirileceğini’ söylüyor.


COĞRAFİ...