26 / 04 / 2024

Karacasu yeni terminal

Karacasu yeni terminal

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Karacasu'da inşa edilen yeni terminalin Haziran ayında tamamlanacağı müjdesini verdi. Çerçioğlu yeni bir spor kompleksi projesinin de planları dahilinde olduğunu açıkladı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

TOKİ Aydın Karacasu projesi için yeni tarih resmen açıklandı! 322 yeni konut için hemen bu yeni tarihe bakın!

TOKİ Aydın Karacasu projesi için yeni tarih resmen açıklandı... 322 yeni konut için hemen bu yeni tarihe bakın...

Aydın Karacasu'ya TOKİ'den 300 yeni konut müjdesi

TOKİ'nin Aydın'ın Karacasu ilçesine yapmayı planladığı 300 konutluk proje için hazırlanan imar planları tamamladı.

TOKİ'den Batman'a yeni yatırım müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Malatya'ya 2 yeni ulaştırma projesi müjdesi!

Malatya Havalimanı'nda hayata geçirilecek olan yeni terminal binasının temel atma ve Tohma Köprüsü'nün açılış töreni yarın yapılacak.

Malatya Havalimanı yeni terminal binasının temeli 6 Şubat'ta atılacak!

Malatya Havalimanı için inşa edilecek yeni terminal binasını temeli 6 Şubat'ta atılacağı açıklandı. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası temel atma törenine katıldı. Akar, söz konusu projenin memleketi Kayseri’yi ulaşım alanında bir adım daha ileriye taşıyacağını söyledi.

Malatya Havalimanı'na yeni terminal binası inşa edilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada Malatya'ya 26 bin 765 metrekare büyüklüğünde 2,5 milyon yolcu kapasiteli yeni bir terminal binası inşa edeceklerini söyledi.

Trabzon'daki yeni otogar binasında 'dere yatağı' iddiası!

Trabzon’da yapılacak yeni terminal binasının dere yatağında bulunduğu ve bu projeden vazgeçilmemesi durumunda yeni bir felakete yol açılacağı ileri sürüldü. 

Karacasu yeni terminal Haberi

Karacasu yeni terminal

Yeni terminal projesinin Haziran ayında tamamlanacağı haberini duyuran Başkan Çerçioğlu, Karacasu'daki iki önemli tesisin temel atma töreninde yer aldı. Çerçioğlu Karacasulularla birlikte yeni terminal ve Kültür Merkezi'nin temel atma törenlerini gerçekleştirdi.



'Karacasu ister biz yaparız'

Karacasu ve mahallelerinde 597.516 metrekare yol yaptıklarını ifade eden Başkan Çerçioğlu, '' Bunun iki katı daha yol yapacağız. ASKİ olarak 27 bin metre içme suyu, 8500 metre kanalizasyon, 1600 metre yağmursuyu hattı ve tarımsal sulamada 8 bin metre hat çalışması yaptık. Ayrıca 15 adet içme suyu kuyusu açtık. Sizin için çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar Karacasu'ya 18 milyonluk yatırım yaptık. Ne diyoruz 'Karacasu ister biz yaparız' ''...