26 / 04 / 2024

Karadağ gayrimenkul yatırımları

Karadağ gayrimenkul yatırımları

Karadağ’da Türklerin emlak yatırımı 2018’de 2017 yılına göre 22 kat artarak 16 milyon Euro oldu. Bu yıl de benzer rakamların oluşacağı düşünülüyor.

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Serkan Taşkıran ve Serdar Karakelle ortaklığında kuruldu.

Rıhtım51 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Rıhtım51 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 127 milyon 376 bin 495 TL sermaye bedeli ile Mehmet Kutman, Ayşegül Bensel ve Serdar Kırmaz ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul yatırımlarında kazanç nasıl sağlanır?

Gayrimenkul sektörü günümüzde en hareketli sektörlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Yatırımların yapıldığı en fazla alanlardan bir tanesi. Peki, gayrimenkul yatırımlarında kazanç nasıl sağlanır?

7hılls Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7hılls Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Çeşmeci tarafından kuruldu. 

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karahasanoğlu ve Zeyfi Yalçıntepe ortaklığında kuruldu. 

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 9 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 260 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 960 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

All In One Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

All In One Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kahramaner tarafından kuruldu. 

Karadağ gayrimenkul yatırımları Haberi

Karadağ gayrimenkul yatırımları

Avrupa’nın hızla gelişen ülkesinden biri Adriyatik’in incisi Karadağ (Montenegro) cazibesini yine artırıyor. Ritz Carlton, Hilton, Shereton gibi markaların bir bir otel açtığı ülkede, dev gayrimenkul yatırımlarına hızla devam ediliyor. 20 yıldan fazla zamandır Türkiye';nin en seçkin bölgelerinde orta ve büyük ölçekli projeler inşa eden, 1.000'e yakın lüks konut üretiminde ve 80 bin metrekareden fazla plaza inşaatını hayata geçiren Mirnadom da 2 yıldır Karadağ’da proje geliştiren markalar arasında bulunuyor.

Karadağ’ın gelişen bölgesi olan Dobra Voda koyunda denize 400 metre uzaklıkta başlanılan Verde di Oliva projesi ile yatırımcısına 289 bin liradan başlayan evleri 2 yıl kira garantili sistemle satılıyor. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Mirnadom’un CEO’su Serkan Şahin, “Bir örnekle açıklamak gerekirse biz 34,5 metrekare 1+0 stüdyo bir daireyi peşinde yüzde 5 indirimle 42 bin Euro’ya satıyoruz....