28 / 03 / 2024

Karadayı İnşaat new city projesi 2016

Karadayı İnşaat new city projesi 2016

Karadayı İnşaat New City projesi davasında müşteki sayısı artınca, hapis istemi 1.1400 yılken, 2.100 yıla çıkarıldı.

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

O inşaat devi resmen battı! Arsası rekor fiyatla icradan satılacak!

Maketten satışını yaptığı 1.500 konutu hak sahiplerine teslim edemeyen Erzurum merkezli Karadayı İnşaat’ın mülkleri teker teker icradan satışa konuldu. Şirketin Erzurum’un Palandöken ilçesindeki bir arsası 317 milyona icradan satılacak.

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Koçer ve Yavuz Altın ortaklığında kuruldu.

New Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erkan Haliloğlu tarafından kuruldu.

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Bahçelievler'de Funda Demir ve Kamil Günesen ortaklığında kuruldu.

New Age Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

New Age Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de Vasıly Yatskov tarafından kuruldu.

New Power Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Power Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Msutafa Kılıç, Samet Yılmaz ve Zafer Parlar ortaklığında kuruldu.

New Co Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Co Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kaya ve Nilufer Kaya ortaklığında kuruldu.

New Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Group İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuh Kıyaklı ve Mevlüt Emre İçcan ortaklığında kuruldu.

New Mascat Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Mascat Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile A.A.Abdallah Amamır Al Sawafı, Halil Arslan ve T.Salım Humaıd Al Husnı ortaklığında kuruldu.

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Taşdemir tarafından açıldı. 

New Ninowa İnşaat Sağlık Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

New Ninowa İnşaat Sağlık Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile R. Hussein Ridha tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Karadayı İnşaat new city projesi 2016 Haberi

Karadayı İnşaat new city projesi 2016

Karadaayı İnşaat'ın sahibi Ahmet Metin Karadayı hakkında, 1'nci  Ağır Ceza Mahkemesi’nde "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açılmıştı. 


Erzurum'da maket üzerinden daire satan, ancak belediyeden ruhsat alamayınca inşaatları yapamayarak 1500 vatandaşı mağdur eden Ahmet Metin Karadayı 12 Mayıs günü tutuklanmıştı.


Karadayı İnşaat davasında müşteki sayısı 300'e çıktı. Ahmet Metin Karadayı için hazırlanan 10 iddianamenin birleştirilmesiyle yeni eklenen şikayetçilerle hapis istemi 11400 yılken, 2.100 yıla yükseldi. 


Temeli 2013 yılında atılan 240 milyon liraya çıkacak New City,  ruhsat ve projesi olmadığı gerekçesiyle durduruldu. New City mağdurları bu süreçte eylemler yaptı. 


Ahmet Metin Karadayı ifadesinde; Büyükşehir belediyesine ruhsat almak için başvurduğunu, işlemlerin tamamlanamadığını, dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'in izni dahilinde inşaata başlandığını, inşaat ruhsatının verilmesi halinde inşaata devam edip bitirebilirim'' dedi. 


Ahmet Metin Karadayı kimdir? 



Öznur YASLI /...