20 / 04 / 2024

Karadeniz projeleri

Karadeniz projeleri

Son yıllarda hızlı bir değişim ve gelişim sürecine giren Trabzon'u, AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu anlattı. Gümrükçüoğlu hedefinin kenti dünyaya tanıtmak olduğunu belirtti.

Trabzon'daki kaçak yapılar anında yıkılacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Kültür ve Turizm Bölge Çalıştayı'nda Karadeniz'in güzelliklerine değindi. Soylu, ''2016 yılında Trabzon'da hiçbir yaylada kaçak yapılan yayla evi olmayacak ve yapıldığı anda da yıkılacak'' dedi.

Karadeniz turizm ve ticaret merkezi olacak!

Doğu Karadeniz Bölgesi, son 12 yılda aldığı yatırım ve ekonomik-sosyal yönden sağlanan gelişim sebebiyle kabına sığmadı. DOKAP Eylem Planı ile Doğu Karadeniz Bölgesi turizm ve ticaret merkezi haline getirilecek.

Karadeniz'de çevre kirliliğine büyük ceza!

Trabzon'da kentsel dönüşüm uygulamaları ile çevre mevzuattan kapsamında yürütülen izin ve de lisans işlemlerine ilişkin olarak Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdiirlüğü'nde bir toplantı gerçekleştirildi.

Karadeniz teşvikli turizm beldesi ilan edilsin talebi!

Karadeniz teşvikli turizm beldesi ilan edilsin talebi geldi. Körfez ülkelerinden gelenlerin yoğun ilgi gösterdiği Doğu Karadeniz Bölgesi'nde arap turist sayısının artırılması için Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı bünyesinde yeni stratejiler geliştirildi.

Karadeniz yaylaları, doğa tutkunlarının vazgeçilmezi!

Havaların soğumasıyla buralarda yaşayan vatandaşların dönüş yapmaya başladığı Karadeniz yaylaları, karla birlikte oluşan eşsiz doğal güzelliğin tadını çıkarmak isteyenlerin tercihi oluyor. Karadeniz yaylaları, doğa tutkunlarının vazgeçilmezi.

Mustafa Öztürk Karadeniz'de ekosistemin korunmasını değerlendirdi!

Mustafa Öztürk Karadeniz'de ekosistemin korunmasını değerlendirdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Öztürk " Karadeniz'in korunması, ekosisteminin korunması, yaşanılabilir bir Karadeniz'in oluşturulması hepimizin sorumluluğudur " dedi.

Gazın Karadeniz yolculuğundan bin kişiye iş!

Rus doğalgazını, Karadeniz'den geçecek boru hattıyla Avrupa'ya taşıması amaçlanan Güney Akım Doğalgaz Boru Hattı için inşaat faaliyetlerinin yoğunlaşacağı dönemde yaklaşık bin kişinin istihdam edilmesi bekleniyor.

Ahmet Zahteroğulları: Narven Tatil Kasabası Bolu'nun vizyonunu geliştirecek!

Karadeniz'in ise şimdiye kadar yapılmış en büyük turizm yatırımı hakkında katılımcılara bilgi verildi. Adını bölgede bulunan bir meşe türünden alan Narven Tatil Kasabası bünyesinde otel, sağlık tesisi ve çok sayıda villa tipi devre tatil tesisi bulunuyor.

Rize için 53 proje muhtarlara anlatıldı!

Rize'de mahalli idareler seçimi için yasal takvimin açıklanması ile ilk resmi Belediye Başkan Adayını açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi, Rize'deki Mahalle Muhtarlarına Dr. Sofram Restaurant'da bir kahvaltı verdi...

Karadeniz Sahil Yolu planı 8 yıl sonra iptal edildi!

Karadeniz Sahil Yolu projesinin Fındıklı ve Ardeşen geçişlerine yargıdan iptal kararı çıktı. Bayındırlık ve İskân Bakanlığı tarafından yapılan imar planına karşı Fındıklı ve Ardeşen'de yaşayanlar 2005 yılında Danıştay'a ayrı ayrı dava açtı...

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak...

Temel Karadeniz: 5 yılda söz verdiğimiz tüm projeleri yaptık!

5 sene boyunca söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçede hayata geçireceği vizyon projeleri anlattı.

Temel Karadeniz, Küçükçekmece'deki projeleri anlattı!

İstanbul Küçükçekmece’de yeni projeler için çalışmalar yapılıyor. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçe halkının yaşam kalitesini yükseltecek projelere öncelik verdiklerini söyledi.

Temel Karadeniz Küçükçekmece projelerini anlattı!

Temel Karadeniz Küçükçekmece projelerini anlattı. AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Temel Karadeniz, 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesinde Küçükçekmece için hazırladığı projeleri vatandaşlarla paylaştı.

Araplar Karadeniz'den gayrimenkul alacak!

Tatillerini Karadeniz'de geçiren Araplar, şimdi de dev inşaat projeleri için geliyor. Dubaili Green Valley, 60 milyon dolarlık yatırımla Trabzon'da 604 daireli konut projesi geliştirecek. Hedef ise zengin Araplar...

Paşa Karadeniz kimdir?

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz kimdir? Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz ile Karden İnşaat hangi projeleri hayata geçirdi? İşte sorularınızın yanıtı...

Düşük taksitli konut projeleri!

İnşaat yatarımcıları düşük taksitlerle müşterilerini kira öder gibi ev sahibi yapıyor. İşte o konut projeleri…

Asım Güzelbey: 2013 Gaziantep'te projeleri bitirme yılı olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey 2013 yılının kendileri için projeleri tamamlama yılı olacağını söyledi

Toki İstanbul projeleri havadan görüntülendi!

TOKİ'nin İstanbul projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Doğu Karadeniz'de 353 köy yolu ulaşıma kapandı!

Doğu Karadeniz'de hafta başından itibaren etkili olan kar yağışının sona ermesiyle kapalı köy yollarını açma çalışmaları hız kazandı

Yüzde 18 KDV'den etkilenecek ilk konut projeleri ruhsat bekliyor!

Yüzde 18 KDV ile satışa çıkacak olan yeni konut projeleri ruhsat almak için bekliyor, Frimalar KDV farkını tüketici ile paylaşacak

2013'ün yeni konut projeleri yüzde 18 KDV için ruhsat bekliyor!

Markalı konut firmaları yüzde 18 KDV oranı ile satışa çıkarmayı hedefledikleri 2013 yılının en yeni konut projeleri için ruhsat bekliyor. Firmalar, yüzde 18 KDV oranını projelerinde uygulamayı planlıyor...

Karadeniz projeleri Haberi

Karadeniz projeleri

61 projeyle yola çıkan Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 'Trabzon Türkiye'nin en yaşanılabilir kenti' diyor. Hedefi ise kenti dünyaya tanıtmak.



Sizce neden iki dönem üst üste tercih edildiniz?


Bizden önceki yönetim büyük hizmetler yapamadı. 2009’da aday olduğumuzda 61 proje vaat ettik. İlimizin plakasının 61 olması nedeniyle akılda kalıcı olmasını istedik. 2009-2014 döneminde 61 projenin 55’ini ya bitirdik, ya yarıladık, ya başladık. Bunların çoğu mega projeydi. Belediye başkanının mesai kavramı olmamalı. Gece gündüz çalışıyorum. Bence bunlar da tercih nedeni.


‘SEYYAR SORUNU ARTIK KALMADI'


Göreve gelir gelmez neler yaptınız, sizinle neler değişti? 


30 yıllık seyyar problemi vardı. Halkın desteğini alarak, kimseyi mağdur etmeden 3 ayda çözdük.Hatta seyyarlık yapan vatandaşlarımıza dernek kurduk. Onlara uygun yerler verdik. Göreve geldiğimizde toplu taşıma araçları 73 model, halkın deyimiyle ‘tabut’...