19 / 04 / 2024

karadenize taş duvar mı konuluyor

karadenize taş duvar mı konuluyor

Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu: " 6 ila 12 tonluk gabionlar, özel hazırlanan dubalara konularak 20 metre derinlikteki boruların üzerine dalgıçlar yardımıyla örülmeye başlandı " dedi

35 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nda şok gelişme! Kolon kesilmiş, malzeme yetersiz, perde duvar eksik, kaçak kat...

Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanıyla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturma kapsamında, binanın kolonlarında eksiklikler, malzeme yetersizliği, perde duvarın olmadığı ve kaçak kat tespit edildi.

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Koçtaş’ta Fujiplus inverter klima fiyatları dibi gördü! Fujiplus inverter klima fiyatı ne kadar?

Tarihin en sıcak günlerinin yaşandığı ve her geçen gün sıcaklık rekorunun kırıldığı şu günlerde Koçtaş, Fujiplus Sakura Yumi Series 9000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Oldukça cazip fiyatla satışa çıkan bu klimanın teknik özellikleri de paylaşıldı.

Koçtaş klimalar ne kadar? Fujiplus Sakura Yumi duvar tipi klima indirimde! 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Havaların soğumasıyla birlikte çok sayıda kişi klima araştırması yapıyor. Uygun fiyatlı klimalardan Fujiplus Sakura Yumi Series 9000 BTU inverter duvar tipi klima Koçtaş’ta ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Peugeot e-2008 yılın son fırsatıyla satışta! Şarj cihazı ve 1 yıllık enerji hediyeli! 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yüzde 100 elektrikli ve yüzde 100 göz alıcı Peugeot e-2008 yılın son fırsatıyla satışta. Peugeot e-2008 duvar tipi şarj cihazı ve 1 yıllık enerji hediyesiyle alıcılara sunuluyor. Peki Peugeot e-2008 Aralık fiyatları kaç lira? İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Anzerli  ve Vefa Kutlu tarafından kuruldu.

Ankara'da istinat duvarı çökmesi nedeniyle binalar tahliye edildi! 

Ankara Çubuk'ta bir istinat duvarının çökmesi nedeniyle  çevrede bulunan binalar tahliye edildi. 

Zonguldak'ta heyelan sonucu bir evin duvarı yıkıldı! 

Zonguldak'ta yaşanan heyelanda bir evin yatak odası ve mutfak duvarı yıkıldı.

Eyüpsultan'da iki bina arasındaki istinat duvarı çöktü!

Eyüpsultan'da iki binanın arasındaki istinat duvarı çöktü. Olay yerine polis ve zabıta ekipleri çekmenin yaşandığı bölgeye güvenlik şeridi çekerek önlem aldı.

Zonguldak'ta istinat duvarı çöktü!

Zonguldak'ta toprak kayması sonucu bir evin bahçesine ait istinat duvarının çökmesi bölgede yaşayan vatandaşlarda tedirginliğe neden oluyor.

Beşiktaş'ta istinat duvarı araçların üzerine çöktü!

Beşiktaş Etiler Mahallesi Cengiz Topel caddesinde yer alan bir otoparkta henüz bilinmeyen bir nedenle istinat duvarı çöktü.

Gaziantep'te duvarın altında kalan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Gaziantep'te Şahinbey ilçesi Yavuzlar Mahallesi Bademli Sokak'ta bir evde tadilat yaparken yıkılan duvarın altında kalan işçi, yaşamını yitirdi.

Küçükçekmece’de istinat duvarı çöken apartman boşaltıldı!

Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi Leylak Sokak’ta istinat duvarı çöken apartman tedbir amacıyla boşaltıldı.

karadenize taş duvar mı konuluyor Haberi

karadenize taş duvar mı konuluyor


Alaplı ilçesinde Derin Deniz Deşarj Arıtma Projesi kapsamında Karadeniz’in 20 metre derinliğindeki boruların üzerine taş duvar yerleştiriliyor.


Çalışmalar kapsamında Karadeniz'in dibine konulmaya başlanan bin 900 metrelik boruların 900 metresi döşendi. Deniz dibindeki boruların dalgalardan etkilenmemesi için üzerlerine taş duvar örülüyor.


Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, karada yapımı tamamlanan gabion taş duvarların Karadeniz'e taşınarak 20 metre derinlikte boruların üzerine döşenmeye başlandığını söyledi.


Taş duvarların döşenmesiyle ilgili hassas çalışıldığını ifade eden Çimenoğlu, şöyle konuştu:


"6 ila 12 tonluk gabionlar, özel hazırlanan dubalara konularak 20 metre derinlikteki boruların üzerine dalgıçlar yardımıyla örülmeye başlandı. Türkiye'de ilk defa, dünyada da yeni yeni uygulanan sistemde çeşitli ağırlıklardaki taşlar tel kafeslerin içine dolduruluyor. Daha sonra bu taş kafesler denizin dibindeki boruların olduğu yere döşenmeye başlanıyor. Böylece denizin dibindeki...