23 / 04 / 2024

karagedik sosyal tesisleri ne zaman açıldı

karagedik sosyal tesisleri ne zaman açıldı

Fethiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Karagedik Sosyal Tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı. Modern görünüme sahip tesisler, düğün, nişan, toplantı, dua ve sosyal aktiviteye ev sahipliği yapacak...

Artvin Atatepe Sosyal Tesisleri'nin kiralanmasından vazgeçilmesi meclis gündeminde!

Artvin'de Belediyeye kiralanmasına karar verilen Atatepe Sosyal Tesislerin kiralanmasından vazgeçilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kamuya ait sosyal tesisler için yeni tarife belli oldu!

2021 yılı için kamuya ait sosyal tesisleri kullanmak isteyenlerin ödemesi gereken asgari bedeller belli oldu.

Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisleri 2022'de teslim!

“Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisler inşaatı” Mustafa Ekşi-İlkyapı İnşaat ortaklığında yapılacak... 

Kahramanmaraş Elmalar Sosyal Tesisleri yenilenecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Dulkadiroğlu İlçesi Elmalar Mahallesi’ndeki sosyal tesisleri bakıma aldı.

Bursa Hürriyet Sosyal Tesisleri'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde önceki dönem belediye yönetimi tarafından yapımına başlanan Hürriyet Sosyal Tesisleri inşaatı seçimin ardından durduruldu. Seçimden beri hiçbir çalışmanın yapılmadığı Sosyal Tesis binası inşaatı bekliyor.

Sultanbeyli Belediyesi'nden Aydos Sosyal Tesisi açıklaması!

Sultanbeyli Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın sosyal medya üzerinden gündeme taşıdığı Aydos Sosyal Tesisleri’ne yapılan harcama ile ilgili açıklama yaptı.

Gaziler Dağı Mesire Alanı sosyal tesisleri kiraya verilecek!

Kocaeli Büyükşehir Beledeyisi tarafından Gaziler Mahallesi Mesire Alanı içindeki çay bahçesi, kafeterya ve sosyal tesis kiraya verilecek. Kapalı teklif usulüyle gerçeleşek olan ihale 20 Mayıs 2019 tarihinde saat 10:00 da yapılacak.

Çorum Belediyesi Sosyal Tesisleri yeniden açılıyor!

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi’ne ait sosyal tesisleri inceledi.

Çatalca İzzettin Mahallesi Sosyal Tesisi açıldı!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından hayata geçirilen çok amaçlı "İzzettin Mahallesi Kırım Türkleri Sosyal Tesisleri", hizmete açıldı.

Kahramanmaraş Ekinözü Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Ekinözü ilçesinde hayata geçirilecek olan Ekinözü Abdurrahim Karakoç Sosyal Tesisleri’nin inşaatında sona gelindi.

Kahramanmaraş Cemile Akkoyun Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi!

Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen Cemile Akkoyun Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi.

Topkapı Sosyal Tesisleri tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Fatih Belediyesi, Topkapı Sosyal Tesisleri'nin inşaatı tamamlanıyor.

2019 kamu sosyal tesis ücretleri belirlendi!

Kamuya ait sosyal tesisleri kullanmak isteyenlerin bu yıl ödeyeceği asgari ücretler belirlendi. Tebliğ, 1 Şubat'ta yürürlüğe girecek.

karagedik sosyal tesisleri ne zaman açıldı Haberi

karagedik sosyal tesisleri ne zaman açıldı


Fethiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Karagedik Sosyal Tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı. Modern görünüme sahip tesisler, düğün, nişan, toplantı, dua ve sosyal aktiviteye ev sahipliği yapacak.


Muğla'nın Fethiye Belediyesi tarafından yaptırılan Karagedik Sosyal Tesisi’nin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Toplamda 900 metrekarelik alanda yer alan tesiste, 14 metrekare konuk ve gelin bekleme odası, 30 metrekare muhtarlık ofisi, 20 metrekare bay, bayan ve engelli tuvaletleri ile 462 metrekare kapalı alan bulunuyor. 


Açılışta konuşan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Karagedik Mahallesi'nde yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi. Sosyal tesislerin sözünü daha önceden verdiklerini ve şu an bu sözü yerine getirdiklerini anlatan Saatcı, bölge için yeni sözler verdi. Seçilmesi halinde önümüzdeki dönemde Karagedik’e sağlık ocağı yapacaklarını hatırlatan Saatcı, "Biz buraya önce sağlık ocağı yapacaktık....