18 / 04 / 2024

karagedik sosyal tesislerinde neler var

karagedik sosyal tesislerinde neler var

Fethiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Karagedik Sosyal Tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı. Modern görünüme sahip tesisler, düğün, nişan, toplantı, dua ve sosyal aktiviteye ev sahipliği yapacak...

Şile'ye millet bahçesi müjdesi!

Şile Belediyesi Sosyal Tesislerinde yapılan Şile Değerlendirme Toplantısı'na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Şile'de inşa edilecek millet bahçesi için müjde verdi. 

Esentepe Sosyal Tesisleri'nin yüzde 95'i tamam!

Esentepe Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “17 dönümlük alan üzerinde inşa ettiğimiz Esentepe Sosyal Tesislerinde artık sona gelmiş bulunuyoruz." dedi

Sakarya Maltepe Park bahara yetişecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Maltepe Sosyal Tesislerinde başlatılan dönüşüm çalışmaları devam ediyor.

Aydın Park İncirliova Tesisleri'nin 3. etabında sona gelindi!

2014 yılında modernizasyon çalışmaları başlatılan ve ilk iki etabı tamamlanan Park İncirliova Sosyal Tesislerinde üçüncü etap çalışmalarına Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü peyzaj tasarım konusunda katkı sağlayacak.

Esentepe Sosyal Tesisleri'nin yüzde 70'i tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Pamukova’nın sosyal hayatını canlandıracak olan Esentepe Sosyal Tesislerinde inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Esentepe Sosyal Tesisleri'nin yüzde 70'i tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Pamukova’nın sosyal hayatını canlandıracak olan Esentepe Sosyal Tesislerinde inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Düzce Konuralp'e müze inşa edilecek!

“Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi” ve “Doğu Marmara Antik Kent Projesi” kapsamında Düzce Belediyesi Konuralp Sosyal Tesislerinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Şehzadeler Veziroğlu Sosyal Tesisleri'nde temel atılıyor!

Şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Sosyal Tesislerinde ilk kazma 5 Ağustos Cuma günü vuruluyor.

Antakya Belediye Meclisi Mart toplantısında imar görüşüldü!

Antakya Belediye Meclisi Mart ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci'nin başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısı Mahfeli Sosyal Tesislerinde bulunan Belediye Nikah salonunda yapıldı.

Bursa Belediye Başkanları Gemlik'te yatırımları değerlendirdi!

Bursa Belediye Başkanları Koordinasyon Toplantısı'na Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ev sahipliği yaptı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesislerinde organize edilen yemekli toplantıda Bursa'daki yatırımlar konuşuldu.

Selenium Retro’nun sosyal tesislerinde SEClub imzası!

Aşçıoğlu’nun iş ve yaşam merkezi Ataköy’de hayata geçirdiği ikinci projesi Selenium Retro, geniş sosyal tesisleri ile konut ve ofis sahiplerine ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını aralıyor.

Şahinbey Belediyesi'nden yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi, yaptığı 73 sosyal tesisi ile öğrencilerin, hem de gençlerin eğitim ve mesleki anlamda kendini geliştirmelerine yardımcı olurken, sosyal tesislerinde sayısı da mahalle sayısına göre artış gösteriyor.

'Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor'

MARKA’dan hibe alan "Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor" projesi, 4 Kasım Çarşamba günü Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesislerinde gerçekleşecek açılış toplantısıyla başlıyor. İşte projenin ayrıntıları...

karagedik sosyal tesislerinde neler var Haberi

karagedik sosyal tesislerinde neler var


Fethiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Karagedik Sosyal Tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı. Modern görünüme sahip tesisler, düğün, nişan, toplantı, dua ve sosyal aktiviteye ev sahipliği yapacak.


Muğla'nın Fethiye Belediyesi tarafından yaptırılan Karagedik Sosyal Tesisi’nin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Toplamda 900 metrekarelik alanda yer alan tesiste, 14 metrekare konuk ve gelin bekleme odası, 30 metrekare muhtarlık ofisi, 20 metrekare bay, bayan ve engelli tuvaletleri ile 462 metrekare kapalı alan bulunuyor. 


Açılışta konuşan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Karagedik Mahallesi'nde yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi. Sosyal tesislerin sözünü daha önceden verdiklerini ve şu an bu sözü yerine getirdiklerini anlatan Saatcı, bölge için yeni sözler verdi. Seçilmesi halinde önümüzdeki dönemde Karagedik’e sağlık ocağı yapacaklarını hatırlatan Saatcı, "Biz buraya önce sağlık ocağı yapacaktık....