28 / 03 / 2024

karaköy otel

karaköy otel

Galataport projesi özellikle son dönemlerde Karaköy ve Tophane'yi öner çıkarttı. Bölgeye yapılan restoran ve otel yatırımları peş peşe geldi...

Karaköy'de otel projeleri artacak!

BEYOĞLU ilçesine bağlı Karaköy son yıllarda yatırımcıların buluşma noktası oldu. Özellikle turizm yatırımları ile değişen bölgede 12 otel inşası başladı.

Karaköy’e 320 milyon $’lık 12 otel geliyor!

Son dönemde butik oteller, restoran ve kafelerle adından söz ettiren Karaköy, turizm merkezi olma yolunda ilerliyor. Karaköy’de bu gelişimi gören yatırımcılar hızla otel projelerine yöneldi.

Akdağlar İnşaat Karaköy'de butik otel yapacak!

Akdağlar İnşaat Piyalepaşa 'da yapımına devam ettiği AkPlaza Piyalepaşa Iş Merkezi' ni Haziran ayında teslim etmeye hazırlanıyor. Şirket şimdi de Karaköy' de butik otel yapmaya hazırlanıyor.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Hilton Motto Karaköy'de açılacak!

Türkiye’nin turizmde yükselişe geçmesiyle yabancı otel zincirleri rotasını yeniden buraya çevirdi. Motto, dünyayla aynı anda İstanbul Karaköy’de açılacak.

Gençoğlu Karaköy Otelcilik'ten Karaköy'e yeni otel!

Gençoğlu Karaköy Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Beyoğlu Karaköy'de 27 milyon 427 bin 164 TL yatırımla yeni bir otel inşa edecek.

Karaköy ve Tophane, Galataport'tan sonra öne çıktı!

Galataport projesi özellikle son dönemlerde Karaköy ve Tophane'yi öner çıkarttı. Bölgeye yapılan restoran ve otel yatırımları peş peşe geldi...

MGallery, Türkiye’deki ilk otelini Karaköy’de açtı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği olan “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de 180 yıllık tarihi binada açıldı. 

Polimeks Holding, Karaköy'de otel inşa edecek!

Polimeks Holding, Karaköy'de Rıhtım Caddesi üzerindeki Liman Han'ı alarak butik bir otel inşa edeceğini bildirdi.

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuru tarihleri 12 Nisan-30 Haziran olarak belirlendi. Projede 1 adet konut yer alıyor.

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuruları 2017!

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap projesindeki 1 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuruları 2017..

Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası ihaleye çıkıyor!

24 yıllık batan Karaköy Vapur İskelesi için 23 Mart'ta ihaleye çıkılacak. Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası Yapım Projesi 1 milyon liraya mal olacak.

Karaköy Tarihi Paket Postahanesi yıkıldı!

Galataport projesi kapsamında yıkılan Tarihi Karaköy Yolcu Salonu’nun ardından, bir yıkım daha geldi. Tarihi Paket Postahanesi'nin de yıkımı gercekleşti.

Karaköy yolcu salonu yeniden yapılacak!

Karaköy yolcu salonu geçtiğimiz günlerde yıkıldı. Tarihi binanın yıkılmasına gelen tepkiler üzerine açıklama yapan projeyi gerçekleştiren firma, binanın birebir aslının yeniden yapılacağını açıkladı.

Mimarlar Odası'ndan Karaköy Yolcu Salonu'nun yıkımına tepki!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi, Galataport projesi için güvenlik kapsamında yıkılan Karaköy Yolcu Salonu'nun yıkımına tepki gösterdi. Mimarlar tarihi yapının yıkımıyla ilgili işlem başlatılması gerektiğini belirtti.

Galataport'tan Karaköy Yolcu Salonu hakkında açıklama!

Galataport tarafından yıkılan Tarihi Karaköy Yolcu Salonu hakkında açıklama geldi. Açıklamada, yıkımın can güvenliği gerekçesiyle yapıldığı yer aldı.

karaköy otel Haberi

karaköy otel

Para'da yer alan habere göre, Karaköy ve Tophane son dönemlerin en ilgi gören semtleri olarak öne çıkıyor. Özellikle Galataport projesinden sonra bölgeye ilgi hayli yüksek. Hem otel hem de restoran kafe yatırımları peş peşe yapıldı.

Kafesi, restoranı, gece kulübü derken, Tophane ve Karaköy, binlerce insanın uğrak yerlerinden biri oldu. Bu bölgenin eski müdavimleri bilir; yeni mekanların açıldığı birçok yer bir zamanlar izbe ve harabe halde idi. Yeni mekanlarla bölge cıvıl cıvıl oldu. Semt tarihinin en önemli dönüşümlerinden birini yaşıyor. Artık günün 24 saati yaşayan bir bölge oldu.

Geçen gün yolumuz bu semte düştü. 1952 yılından bu yana aynı yerde faaliyette olan bir esnaf lokantasında yemek yedikten sonra mekanlardan birinde de kahvemizi içelim dedik. Bölgenin en popüler mekanlarından koltuklarda yerimizi aldık. Siparişi...