20 / 04 / 2024

Karaman Belediyesi

Karaman Belediyesi

Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yol çalışmalarına Hürriyet Mahallesi ve Başakşehir Mahallesi'nde devam ediyor.

Karaman Ahmet Yesevi Camisi inşaatı hızla sürüyor!

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen ve hayırsever vatandaşların yardımıyla yaptırılan Ahmet Yesevi Camisi inşaatı hızla ilerliyor.

Karaman Belediyesi'nin asfalt ve kaldırım çalışmaları başladı!

Karaman Belediyesi'nin asfalt ve kaldırım çalışmaları Ahmet Yesevi Mahallesi'nde devam ediyor. Çalışmalar kapsamında yol sıcak asfaltla kaplanırken, kaldırımlarda yenileniyor.

Karaman Belediyesi muhtarlara ofis yaptırıyor!

Karaman Belediyesi, merkeze bağlı mahalle muhtarları için modern ve kullanışlı yeni muhtarlık ofisleri kuruyor. İlk etapta 5 adet kurulacak olan yeni muhtarlık ofisleri 20 mahalle muhtarının hizmetine tahsis edilecek.

Tapucak'ta çalışmalar devam ediyor!

Tapucak'ta çalışmalar devam ediyor. Bölgede yer alan evlerin bina cepheleri ve avlu duvarlarında gerçekleştirilen yenileme çalışmalarıyla birlikte sokaklarda ele alınarak tarihi dokusuna uygun hale getiriliyor...

Karaman Belediyesi, 20.8 milyon TL'ye konut ve işyeri yaptıracak!

Karaman Belediyesi, 20 milyon 862 bin 30 TL'ye kapalı teklif usulü ile kat karşılığı konut ve işyerleri inşaatı yaptıracak...

Karaman Belediyesi, 20.8 milyon TL'ye inşaat yaptıracak!

Karaman Belediyesi, Yeşilada Mahallesi'ndeki iki adet arsa üzerine kat karşılığı inşaat yaptırılması ve arsa payı devir işini ihaleye çıkardı. İhalenin muhammen bedeli 20 milyon 862 bin 30 TL olarak belirlendi

Karaman Ayrancı Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Karaman İli Ayrancı Belediye Başkanlığı, Karaman Ayrancı'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Karaman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da yapımına başlanan yeni yaşam alanı için geri sayım başladı. Karaman Belediyesi'nde yer alan habere göre; kafeteryası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, oturma ve piknik alanları, yürüyüş ve koşu parkuru ile bölgeye kazandırılacak proje açılışa

Sakarya Karaman Sosyal Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karaman Sosyal Tesis ve Park Projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Karaman Ermenek'te tehlike saçan binalar yıkılıyor!

Karaman Ermenek Belediyesi'nin yaptığı yazılı açıklamaya göre, bölgede bulunan tehlikeli yapıların yıkımına başlandı.

Ayrancı Belediyesi'nden 11 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Karaman İli, Ayrancı İlçesi, Dede Mahallesi'nde yer alan mülkiyeti Ayrancı Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul üzerinde 11 milyon 150 bin TL bedel ile kat karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştirilecek. 

Karaman Park Sakarya'nın yeni yaşam alanı olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da inşa edilen yeni yaşam alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ Karaman'da 515 konutun teslimi başladı!

Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen 515 konut projesinde teslimler başladı.

Karaman'a 15 bin kişilik şehir stadyumu!

Karaman Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa oalrak yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine inşa edilen 15 bin kişilik şehir stadyumunun 2019 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Karaman Şehir Stadyumu inşaatı gelecek yıl tamamlanacak!

Karaman Belediyesi ile Gençlik Spor Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine yapılan 15 Bin Kişilik Şehir Stadyumunun 2019 yılında hizmete açılması hedefleniyor. 

Sakarya Karaman Park'ın ihalesi tamam!   

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Karaman’da hayata geçireceği yeni yaşam alanının ihalesi yapıldı.

Sakarya Karaman Park yarın ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da inşa edilecek olan yeni yaşam alanı yarın ihaleye çıkıyor.

Karaman Piri Reis Vadisi'nde sona gelindi!

Piri Reis Vadisi Projesi’nde çalışmaların sonuna gelindi.  TOKİ işbirliğinde yapımı süren proje Karaman Belediyesi tarafından yapılıyor. 

Karaman Piri Reis Vadisi cazibe merkezi olacak!

Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi işbirliğinde hayata geçirilen ve Karaman’ın en prestijli konut projesi özelliğini taşıyan Piri Reis Vadisi

Karaman Belediyesi Haberi

Karaman Belediyesi

Hürriyet Mahallesi'de ki çalışmalar çok kapsamlı bir şekilde yürütülürken, 2. ve 3. Toki'nin bulunduğu Başakşehir Mahallesi'nde 30 metre genişliğinde yeni yol yapılıyor. Hürriyet Mahallesi'ııin bütün sokaklarında başlatılan çalışma çerçevesinde; bir yandan kaldırımlar yapılırken diğer yandan da deforme olmuş eski asfalt, asfalt kazıyıcı ile sökülerek yerine sıcak asfalt serilecek. 



Anayurt





Bu haber KGRT Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Hürriyet Mahallesinde 30 metre geıuşii&inde yeni yol^ap diyor. Hmıiyel Mahallesrıiin bütün sokaklaııııda başlatılan çalınma çerçevesinde; bir yandan kaldııımlaı yapılırken dı£er yandan da deforme olmuş eski asfalt, asfalt kazıyıcı ile sökülerek yeıine sıcak asfalt serilecek. 

Çevıe ve Şelurcdik II MürîmlU£tfndeiL başlayıp Uıgan Mahalle» "ne baklan yol da ıae ekıpleı yer tesviyesi ve kaldımrı çalışması yapıyor Önümüzdeki gtknleıde sıcak asfalt seıüeıek trafiğe açılacak yoL bölgede yalayan ve bıı güzergâhı...