26 / 04 / 2024

karaman Ermenek toki konutları ödemeleri

karaman Ermenek toki konutları ödemeleri

Karaman Ermenek TOKİ Evleri başvuru işlemleri 30 Haziran 2016 gününe kadar devam ediyor. Daire fiyatlarının 64 bin 463 TL'den başladığı projede konutlar 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

O ilde 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Karaman Ermenek Belediyesi tarafından, Karaman ili, Ermenek ilçesi, Seyran Mahallesi'nde yer alan 35 arsa 99 bin 606 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

TOKİ Karaman Ermenek projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karaman Ermenek’te hayata geçirilecek konutların ihalesi yapıldı.

TOKİ Karaman 156 konut ihalesi bugün!

Karaman İli, Ermenek İlçesi, Güllük Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 156 adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman Ermenek 156 konut ihalesi 9 Mart'ta!

Karaman İli, Ermenek İlçesi, Güllük Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 156 adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Karaman Ermenek'e 156 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman Ermenek'te 156 yeni konut inşa edecek.

Karaman Ermenek'te tehlike saçan binalar yıkılıyor!

Karaman Ermenek Belediyesi'nin yaptığı yazılı açıklamaya göre, bölgede bulunan tehlikeli yapıların yıkımına başlandı.

Karaman Ermenek'te 7 mahallenin sakini kaya düşme korkusuyla yaşıyor!

Karaman Ermenek ilçesinde dağ eteğinden düşen kayalar mahalle sakinlerinin can güvenliğini tehdit ediyor. Ermenek Belediye Başkanı Sözkesen, 1969'tan beri kaya düşmesi nedeniyle bugüne kadar 10'un üzerinde can kaybının yaşandığını belirtti.

Karaman'da TOKİ İşçi Konutları teslim edildi!

TOKİ tarafından Kırbağı Mahallesinde inşa edilen ve yapım çalışmaları tamamlanan Emekli - İşçi konutlarında 428 işçi konutun anahtar teslimleri başladı.

Karaman'da TOKİ teslimleri başlayacak!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, TOKİ'nin yaptığı Piri Reis Vadisi Projesi'nde yer alan sosyal tesis ve yeşil alanlarda incelemeler yaptı. 

Karaman'da TOKİ Konutları için kura çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) "Kırbağı Konut Projesi" kapsamında Karaman merkezde hayata geçirdiği 492 konut için kura çekimi bugün gerçekleştirildi. 

TOKİ Karaman 559 konut başvuruları 6 Mart'ta başlıyor!

TOKİ Karaman'da 559 konut satışı için başvuruları 6 - 31 Mart 2017 tarihleri arasında kabul edecek. Peki, Karaman TOKi başvurusu nasıl yapılacak? İşte, taksit ve peşinat bedelleri...

Karaman OSB TOKİ sözleşme tarihleri!

TOKİ Karaman Organize Sanayi Bölgesi projesinde 428 adet konut yer alıyor. Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeleri için son imza tarihi bugün olarak belirlendi.

Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ Karaman OSB projesinde 428 adet konut yer alıyor. Projede konutlarına yanı sıra 32 derslikli ilköğretim okulu, spor kompleksleri, 300 kişilik bir cami, ve yeşil alanlar da mevcut. Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeleri 9 Ocak 20 Ocak tarihleri arasında imzalanacak.

karaman Ermenek toki konutları ödemeleri Haberi

karaman Ermenek toki konutları ödemeleri

Ödeme koşullarına göre projede yüzde 12 peşin ödemelerde kalanı 240 aya kadar taksitlendirme ya da yüzde 15 peşinat sağlandığında kalanı 144 aya vadelendiriliyor.


Peşinat bedelinin 7 bin 736 liradan başladığı TOKİ Karaman Ermenek projesinde konut fiyatlar 64 bin 463 TL ile 150 bin 758 TL arasında değişiyor. 


Daire seçeneklerinin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Karaman Ermenek TOKİ'de aylık taksitler 236 liradan başlıyor.


Karaman Ermenek TOKİ Evleri başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Projede 30 Haziran 2016 gününe kadar devam edecek.



Satış duyurusu için