20 / 04 / 2024

karaman Hatuniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatı

karaman Hatuniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatı

Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunarak bilgiler aldı. Sultanoğlu, okul binalarının yapımının tamamlanması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.

Çorum'daki inşaat işçilerine Mesleki Yeterlilik Belgesi verildi!

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) Başkan Yardımcısı Metin Karaman ve MYK Denetleme Dairesi Başkanı Nuri Bilseloğlu, Çorum'da Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazanan işçilerin belgelerini verdi. Başta inşaat sektörü olmak üzere tehlikeli sektörlerde sınav ve belgelendirme faaliyetleri başlayacak.

Mesleki Yeterlilik Belgesi için süre daralıyor!

MYK Başkan Yardımcısı Metin Karaman, inşaat, doğalgaz, makine, otomotiv ve asansör bakım onarımı gibi sektörlerde çalışanların 25 Mayıs 2016'ya kadar "Mesleki Yeterlilik Belgesi" almasının zorunlu olduğunu anımsattı.

Karaman Hatuniye Teknik Anadolu Lisesi ne zaman açılacak?

Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunarak bilgiler aldı. Sultanoğlu, okul binalarının yapımının tamamlanması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.

Konya Karaman YHT hattı 2015'te açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 2015 yılının sonlarına doğru 4G'ye, 12 saat süren Ankara-Sivas arasındaki YHT ile mesafenin 2 saate düşeceğini ve Konya-Karaman arasındaki YHT'nin 2015 yılında hizmete gireceğini belirtti...

Konya-Karaman YHT inşaatı hızlandı!

TCDD'nin açıklamasına göre,Konya-Karaman YHT inşaatı kapsamında 1 Aralık 2014'ten itibaren Karaman-Konya arasında çalıştırılan iç Anadolu, Mavi ve Toros Ekspresi ile dizel tren işletilmesine 4 ay süreyle ara verildi.

Karaman'a 2 yeni güneş santrali kurulacak!

Ermenek'te yaşanan maden kazasıyla gündeme gelen Karaman'da 12 megavat kurulu güce sahip 2 ayrı güneş santrali kurmak için yatırım süreci başladı. Santrali, Faruk Yıldızbaş Enerji İnşaat Tarım Hayvancılık Ticaret AŞ kuracak...

Konya-Karaman hızlı tren inşaatı hızlanıyor!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'ndan (TCDD) yapılan yazılı açıklamaya göre, Konya-Karaman arasında devam eden hızlı tren hattı ikinci yol inşaatı çalışmaları hızlandırılacak. Yolcular, Karaman-Konya tren ücreti olarak 12,75 lira ödeyecek.

Van Hatuniye Mahallesi'nde 4.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Van Merkez ilçesi Hatuniye Mahallesi'nde yer alan 5 bin 815 metrekarelik tarla 4 milyon 144 bin 140 TL bedelle 10 Aralık 2014 tarihinde ihale ediliyor...

Tahir Tellioğlu: Mesleki yeterlilik belgesi olmayanlar inşaatlarda çalışamayacak!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, 1 Ocak 2017'ye kadar mesleki yeterlilik belgesi olmayanların inşaatlarda çalışamayacağını belirterek, işçileri ücretsiz mesleki yeterlilik kurslarına katılmaya davet etti...

Karaman Ermenek maden kazasına ilişkin ön rapor açıklandı!

Karaman Ermenek'te meydana gelen maden kazasına ilişkin düzenlenen ön rapor açıklandı. Raporda " Bilirkişilerce düzenlenen rapor, ön rapordur. " denildi. İşte raporun tüm detayları...

İBB, Karaman'a robot kamera gönderdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Karaman'da meydana gelen maden ocağı kazasına kurtarma çalışmalarına katılmak için İSKİ'den teknik ekip ve 450 metre derinlikten görüntü aktarabilen robot kamera gönderdiğini açıkladı.

Başbakan Davutoğlu Karaman'daki maden ocağında incelemelerde bulundu!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Karaman'ın Ermenek ilçesinde su baskını nedeniyle 18 işçinin mahsur kaldığı maden ocağında incelemelerde bulundu. Ahmet Davutoğlu maden ocağının girişine giderek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Ahmet Şimşek: Karaman'da kurtarma çalışmaları sürüyor!

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Karaman'ın Ermenek ilçesinde bir kömür ocağında galeriyi su basması sonucu 18 işçinin mahsur kaldığı kazanın benzerinin 2009 yılında Yozgat'ın Sorgun ilçesindeki bir madende meydana geldiğini hatırlattı.

karaman Hatuniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatı Haberi

karaman Hatuniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatı

Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunarak bilgiler aldı.

Sultanoğlu, yapımı devam eden okullardan Hatuniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve bünyesindeki bina inşaatlarında bir dizi incelemelerde bulundu. Okul binası, pansiyon ve uygulama oteli inşaatları hakkında binaların yapımını gerçekleştiren firma sorumlusundan detaylı bilgiler alan Sultanoğlu, okul binalarının yapımının tamamlanması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini...