26 / 04 / 2024

Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu

Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu

Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunarak bilgiler aldı. Sultanoğlu, okul binalarının yapımının tamamlanması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.

İl Özel İdaresi'nden bu ilde satılık 28 arsa!

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Karaman'da yer alan 28 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İş arayanlar dikkat! Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 79 sürekli işçi alınıyor! Son başvuru 15 Ocak 2023!

Cumhurbaşkanlığı’na bağlı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 79 sürekli işçi alınıyor. 3 Ocak’ta başlayan başvurular 15 Ocak 2023’te sona eriyor.

O ilde 24 taksitle arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu fırsatı kaçırmayın!

Karaman İl Özel İdaresi, Karaman Merkez'de yer alan 24 adet arsayı 24 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Müdürlüğü'nden 29 adet gayrimenkul satışı! Diyarbakır'da!

Diyarbakır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Milli Emlak Müdürlüğü tarından 29 adet gayrimenkül satışının yapılacağı ilan edildi. 

Karaman Merkez'de 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satılık 21 gayrimenkul!

Karaman İl Özel İdaresi, Karaman ili, Merkez ilçesi, Yeşildere, Külhan, Yollarbaşı, Hacıcelal, Taşkale, Kılbasan, Kırbağı ve Külhan'da yer alan 21 gayrimenkulü 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Gala Gölü Milli Parkı'nın sınırları değişti!

Gala Gölü Milli Parkı'nın sınırları değişti. Gala Gölü Milli Parkı Sınırlarının Değiştirilmesine Dair Karar bugünkü 31096 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Karaman Şehir Stadyumu 2020'de tamamlanacak!

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, yapımı devam eden 15 bin kişilik Şehir Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

TOKİ Karaman 75 konut ihalesi bugün!

TOKİ Karaman İli, Karaman İlçesi, Başköy Mahallesi 75 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası açıldı!

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası'nın açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine ğitim camiası ve davetliler katılım gösterdi.

Konya Milli Emlak Müdürlüğü'nden 12 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Milli Emlak Müdürlüğü; Konya ili Altınekin, Karatay ve Ereğli ilçelerinde 11 milyon 945 bin TL bedel ile arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor.

Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları değişti!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

Karaman'da 22.6 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, 3 mahallesinde yer alan 5 arsayı ihale ile satıyor. İhale 4 Ağustos'ta gerçekleşecek..

 Milli Emlak Genel Tebliği sıra no: 387!

Hazineye ait tarım arazilerinin kullanıcılarına kiralanması ve satışına ilişkin usul ve esaslarına ilişkin 387 sayılı Milli Emlak Genel Tebliği, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu Haberi

Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu

Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunarak bilgiler aldı.

Sultanoğlu, yapımı devam eden okullardan Hatuniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve bünyesindeki bina inşaatlarında bir dizi incelemelerde bulundu. Okul binası, pansiyon ve uygulama oteli inşaatları hakkında binaların yapımını gerçekleştiren firma sorumlusundan detaylı bilgiler alan Sultanoğlu, okul binalarının yapımının tamamlanması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini...