28 / 03 / 2024

Karaman Kisecik imar

Karaman Kisecik imar

Maliye hazinesine devredilen arazi köylüler tarafından mera olarak kullanılmaya devam edildi. 50 dönümlük merada büyükbaş hayvan yetiştirme tesisi yapmak isteyen özel bir şirket 2015 yılında Karaman İl Özel İdaresi’ne başvuru yaptı.

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de!

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Çanakkale, Erzurum, Edirne, Kırşehir, Karaman, Iğdır Nevşehir'de imar planı değişikliği yapılacak.

Karaman Belediye Meclisi'nde imar görüşülecek!

Karaman Belediye Meclisi, 6 Eylül Cuma günü saat 15:00'te Belediye Sarayı Meclis Salonunda olağan olarak toplantı düzenleyecek Toplantıda imar planları görüşülecek.

Karaman'ın Madenşehri köyü için yeni imar planı!

Karaman'da yıllardır çivi bile çakılmayan Madenşehri köyü taşınıyor. İl Genel Meclisi'nin kararıyla bölge için yeni imar planı hazırlandı.

Karaman Belediye Meclisi'nde imar planı konuşulacak!

Karaman Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı bugün gerçekleşecek. Toplantıda 4 mahallenin imar planı karara bağlanacak. 

Karaman'da hazineye ait alanın imar değişikliği onaylandı!

Karaman Merkez ilçesine bağlı Kırbağı Mahallesi'nde yer alan Hazine arazisinin imar değişikliği onaylandı..

Karaman Merkez yerleşik konut alanı imar değişikliği onaylandı!

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Maliye Hâzinesi mülkiyetindeki Karaman Merkez'de yerleşik konut alanı imar planı değişikliği onaylandı.

Karaman Kisecik için bilirkişi raporu açıklandı!

Maliye hazinesine devredilen arazi köylüler tarafından mera olarak kullanılmaya devam edildi. 50 dönümlük merada büyükbaş hayvan yetiştirme tesisi yapmak isteyen özel bir şirket 2015 yılında Karaman İl Özel İdaresi’ne başvuru yaptı.

Afyon Çimento Fabrikası'nın imar planında değişikliğe gidildi!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Çimento Fabrikası'nın bulunduğu alanda imar plan değişikliğine gidildiğini söyledi. Başkan Çoban, "Alanda imar yapılanması titizlikle gerçekleştirilecek. Bölge yeni bir Karaman Mahallesi olmayacak" dedi.

Ermenek Kop imar uygulaması başladı!

Çevre ve Şehirçilik Bakanlığı tarafından Konya Ovası Projesi kapsamındaki illerden Karaman Ermenek İlçesi'nde örnek imar uygulaması projesi başlattı.

Mehmet Ceylan, Karaman'da Örnek İmar Uygulamaları'nı anlattı!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Karaman Ermenek’te düzenlenen GAP ve KOP İllerinde Örnek İmar Uygulamalarının Yapılması Projesi’ne katıldı.

Karaman Belediye Meclisi gündeminde imar vardı!

Karaman Belediye Meclisi, aşağıda belirtilen gündem üzerinde gerekli müzakereyi yapıp karar almak üzere, 07.12.2015 Pazartesi günü saat:15.00`de Belediye Sarayı Meclis Salonunda olağan olarak toplanacak.

Karaman Zembilli'de imar planı değişikliği onaylandı!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Karaman Zembilli Mahallesi'nde bulunan 1601 ada 2 no.lu parsele ilişkin olarak hazırlanan 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği'ni onayladı.

Ankara Çubuk Karaman imar planı askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara Çubuk ilçesine bağlı Karaman Mahallesi tp.308 no'lu parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı 7 Haziran'da askıya çıkarıldı...

Karaman Kisecik imar Haberi

Karaman Kisecik imar
Maliye hazinesine devredilen arazi köylüler tarafından mera olarak kullanılmaya devam edildi. 50 dönümlük merada büyükbaş hayvan yetiştirme tesisi yapmak isteyen özel bir şirket 2015 yılında Karaman İl Özel İdaresi’ne başvurdu. Başvuru üzerine imar planlanı değiştirilerek arazi, ‘entegre büyükbaş süt hayvanı yetiştiriciliği ve buna bağlı ek tesisler alanı’ olarak ilan edildi. 

Meranın tesis amaçlı imara açılmasına karşı çıkan Kisecik köyü halkı...