25 / 04 / 2024

Karaman Kisecik

Karaman Kisecik

Maliye hazinesine devredilen arazi köylüler tarafından mera olarak kullanılmaya devam edildi. 50 dönümlük merada büyükbaş hayvan yetiştirme tesisi yapmak isteyen özel bir şirket 2015 yılında Karaman İl Özel İdaresi’ne başvuru yaptı.

Karaman Kisecik için bilirkişi raporu açıklandı!

Maliye hazinesine devredilen arazi köylüler tarafından mera olarak kullanılmaya devam edildi. 50 dönümlük merada büyükbaş hayvan yetiştirme tesisi yapmak isteyen özel bir şirket 2015 yılında Karaman İl Özel İdaresi’ne başvuru yaptı.

Karaman Konya çift hat YHT yol çalışmaları tamamlandı!

Karaman-Konya arasında devam eden çift hat hızlı tren yol çalışmalarında sona yaklaşıldı. Konuyla ilgili Karaman Valiliği'nden yazılı açıklama yapıldı..

TOKİ Karaman işçi konutlarının ihalesi yapıldı

Karaman Belediyesi’nin projesi olan ve özellikle Organize Sanayi Bölgesi çalışanlarının merakla beklediği TOKİ işçi konutları yapım ihalesi dün yapıldı.

Karaman'da Traverten ocağı İşletme proje toplantısı 21 Nisan'da!

İLCİ İNŞAAT SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından; Karaman'da TRAVERTEN OCAĞI İŞLETMESİ projesi için 21 Nisan 2015 günü saat 11:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

TOKİ Karaman'da 428 konut ve 32 derslikli okul ihalesi bugün!

TOKİ Karaman Organize Sanayi Bölgesi çalışanları toplu konut projesi 428 adet konut ve 32 derslikli ilköğretim okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Karaman-Konya YHT çalışmalarında sona gelindi!

Karaman-Konya arasında devam eden çift hat hızlı tren yol çalışmalarında sona yaklaşıldı. Konya-Karaman arası demiryolu inşaat çalışmaları için 01 Aralık 2014-30 Mart 2015 tarihleri arasında tren seferlerine kapatılmıştı..

Karaman Çayı ile Çandır Çayı yolunun iki tarafı imara açılacak!

Karaman Çayı ile Çandır Çayı arasında kalan ve özel mülkiyetler sebebiyle bugüne kadar tamamlanamayan bin 800 metrelik bölüme eklenecek ilave yol bölümü bağlanmak üzere yolun iki tarafındaki alanlar imara açılacak.

Karaman-Konya hızlı tren hattında sona gelindi!

Karaman-Konya arasında devam eden çift hat hızlı tren yol çalışmalarında sona yaklaşıldı. Arıkören istasyon çıkışı Karaman istasyonu arasındaki 33 kilometrelik demiryolu tamamlandı.

Karaman enerji üretim ve iletişim tesis alanları kiraya mı veriliyor?

Karaman’da mülkiyeti İl Özel İdaresine ait ve imar planında enerji üretim ve iletim tesisleri alanı olarak planlanan 10 adet arsanın ihaleye çıkarılacağı bildirildi.

Türk Telekom ilk entegre akıllı şehir projesini Karaman'da uyguluyor!

Türkiye’nin ilk entegre akıllı şehir projesini Karaman’da hayata geçiren Türk Telekom Grubu ‘Akıllı KenTT’ çözümlerini diğer illerde de uygulamaya başladı.

Karaman'da Enerji Üretim ve İletim Tesisleri Alanı ihalesi 7 Nisan'da!

Mülkiyeti Karaman İl Özel İdaresine ait ve imar planında Enerji Üretim ve İletim Tesisleri Alanı olarak planlanan 10 Adet arsa ihaleye çıkarılıyor.

Karaman'da 10 Enerji Üretim tesisi 25 yıllığına kiraya çıkarıldı!

Mülkiyeti Karaman İl Özel İdaresine ait ve imar planında Enerji Üretim ve İletim tesisleri alanı Olarak planlanan 10 adet arsa İhaleye çıkarılıyor.

Karaman'da OSB sorunu çözülüyor!

Karaman'da OSB yanındaki 4 Milyon m2’lik alan, mevcut OSB genişleme alanına ilave edilerek, arsa sorunu ortadan kalkmış olacak. *Bu arada OSB’de arsa rantının da önüne geçilecek, devir işlemleri OSB yönetimi müdahale edecek.

Karaman Kisecik Haberi

Karaman Kisecik
Maliye hazinesine devredilen arazi köylüler tarafından mera olarak kullanılmaya devam edildi. 50 dönümlük merada büyükbaş hayvan yetiştirme tesisi yapmak isteyen özel bir şirket 2015 yılında Karaman İl Özel İdaresi’ne başvurdu. Başvuru üzerine imar planlanı değiştirilerek arazi, ‘entegre büyükbaş süt hayvanı yetiştiriciliği ve buna bağlı ek tesisler alanı’ olarak ilan edildi. 

Meranın tesis amaçlı imara açılmasına karşı çıkan Kisecik köyü halkı...