23 / 04 / 2024

karaman merkez arsa

karaman merkez arsa

Karaman İl Özel İdaresi, Karaman Merkez'de yer alan 24 adet arsayı 24 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ildeki 15 bin 308 metrekarelik araziyi yüzde 20 indirimle satıyor!

Karaman Milli Emlak Müdürlüğü, Karaman Merkez'de yer alan 15 bin 308 metrekare yüzölçümüne sahip araziyi yüzde 20 indirim ya da taksit seçeneğiyle satıyor. İşte ihale tarihi ve tüm detaylar...

TOKİ Karaman Bölükbaşı kura çekilişi 11 Aralık'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Merkez Bölükbaşı projesindeki konutların kura çekilişi 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

O ildeki 6 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde: Metrekare fiyatları 2 bin TL!

S.S. Karaman Esnaf Ve Sanatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Karaman ili, Merkez ilçesi, Kırbağı Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsa satılıyor. Peki Karaman Kırbağı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İl Özel İdare imarlı iki arsa satacak! KDV'den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Karaman Merkez'de yer alan imarlı iki arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar KDV'den muaf olarak satışa çıkarıldı.

TOKİ'den Karaman Merkez'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1! 

TOKİ Karaman Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Karaman Merkez'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Karaman Merkez'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Karaman Merkez sosyal konut projesi... 

O ilde 24 taksitle arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu fırsatı kaçırmayın!

Karaman İl Özel İdaresi, Karaman Merkez'de yer alan 24 adet arsayı 24 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

156 bin 300 TL'ye imarlı arsa fırsatı! İhale tarihi açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karaman ili, Merkez ilçesi Kisecik Köyü'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:45'te yapılacak.

Karaman'da yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satılık arsa ve tarlalar! İhalesi 25 Temmuz'da!

Karaman Merkez ve Kazımkarabekir ilçesinde yer alan 84 adet arsa, tarla, ham toprak ve müfrez arsa satışa sunuluyor. Gayrimenkuller 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf tutuluyor...

Aksaray Merkez'de 51 arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat!

Aksaray Merkez'de yer alan 51 arsa 1 milyon 49 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte merak edilenler...

Karaman Merkez kuraları ne zaman çekilecek? Karaman Merkez kura sonucu 2022 listesi!

Karaman Merkez kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı ve  Karaman Merkez kura sonucu 2022 listesi haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 19 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar satışa çıkıyor.

TOKİ Karaman başvuru tarihleri açıklandı! Karaman'da yüzde 10 peşinat ve 180 ay vadeyle konut fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığının Karaman Merkez projesi için başvuru tarihleri açıklandı. Proje kapsamında 19 adet konut satışa çıktı.

Emlak Konut GYO Tuzla projesi başlıyor! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa ediyor!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin yer teslimi Cevahir Yapı - HB Grup İnşaat'a bugün gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO Tuzla için imzalar atıldı! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa edecek!

Emlak Konut GYO İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Cevahir Yapı San. Tur. ve Tic. A.Ş. - HB Grup İnş. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ile 17 Haziran 2022 tarihinde imzalandı. 

karaman merkez arsa Haberi

karaman merkez arsa

Karaman İl Özel İdaresi tarafından, Karaman Merkez'de yer alan 24 adet arsa satışa sunuluyor. 

Karaman Merkez'de satışı yapılacak arsalar için ihale açık teklif usulüyle 1 Eylül 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek. 

Peki Karaman Merkez'de satışı yapılacak arsaların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte Karaman Merkez'de yer alan arsalarla ilgili tüm merak edilenler...

Karaman İl Özel İdaresi tarafından satışı yapılacak arsaların büyüklükleri 525 metrekare ile 22 bin 204 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Arsaların fiyatları ise 1 milyon 998 bin 10 TL'den başlıyor, 12 milyon 101 bin 447 TL'ye kadar yükseliyor. Satışa sunulan arsalar için 24 taksit imkanı sunuluyor. 

İşte Karaman İl Özel İdaresi tarafından arsa satışına ilişkin verilen o...