26 / 04 / 2024

Karaman Pazaryeri tesislerinin temeli atıldı

Karaman Pazaryeri tesislerinin temeli atıldı

Nilüfer Belediyesi tarafından karaman Mahallesi’nde yapılacak olan Karaman Pazaryeri, Otoparkı ve Dernekler Yerleşkesi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Karaman'da Pazaryeri, Otopark ve Dernek Yerleşkesi'nin temeli atıldı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Karaman Mahallesi’nde yapılacak olan Karaman Pazaryeri, Otoparkı ve Dernekler Yerleşkesi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bursa'da Karaman Pazaryeri ve Otoparkı'nın temeli atıldı!

Nilüfer Belediyesi tarafından karaman Mahallesi’nde yapılacak olan Karaman Pazaryeri, Otoparkı ve Dernekler Yerleşkesi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Karaman Pazaryeri ve Tesislerinin temeli atıldı!

Nilüfer Belediyesi tarafından karaman Mahallesi’nde yapılacak olan Karaman Pazaryeri, Otoparkı ve Dernekler Yerleşkesi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Karaman Karadağ'daki kiliselerin kazı çalışmaları devam ediyor!

Karaman Ovası'nda yüzyıllardır birçok medeniyete ev sahipliği yapan, ören yerlerindeki dini ve askeri yapılarıyla dikkati çeken Karadağ'ın yer altındaki gizeminin ortaya çıkarılması için çalışmalar sürüyor.

Kestel ve Gürsu'daki arıtma tesislerinin kapasitesi 100 bin metreküpe çıkartılıyor!

Kestel ve Gürsu'daki sanayi tesislerinin atık sularını antan arıtma tesisinin kapasitesi iki katına çıkarılıyor. Günlük kapasitesi 52 bin 500 metreküp olan Yeşil Çevre Arıtma Tesisi, kapasitesini 100 bin metreküpe çıkaracak.

Karaman'da maden ocağında göçük meydana geldi!

Alınan bilgiye göre Karaman'da maden ocağında göçük meydana geldi. Ermenek ilçesindeki bir kömür ocağında göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Atıksu arıtma tesislerinin enerji giderlerinin yüzde 50’sini devlet karşılıyor!

Belediyeler, organize sanayi bölgeleri ve müstakil kullanıcılara ait atıksu arıtma tesislerinin enerji giderlerinin yüzde 50’si Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından karşılanıyor. Atıksu arıtma tesislerine 30.156.078,84 TL destek sağladı...

Çevre Bakanlığı atıksu tesislerinin enerji giderlerinin yarısını karşılıyor!

“Atıksu Arıtma Tesislerinin Teşvik Tedbirlerinden Faydalanmasında Uyulacak Usul Ve Esaslara Dair Yönetmelik” 2010 yılında yürürlüğe girdi. Çevre Bakanlığı atık su tesislerinin enerji giderlerinin yarısını karşılıyor.

Urla Çocukköyü tesislerinin temeli atıldı!

Muhtaç Çocuklar Vakfı tarafından, bir süre önce yaşamını yitiren Muhteşem Yüzyıl dizisinin senaristi Meral Okay anısına yapılması planlanan Urla Çocukköyü tesislerinin temeli atıldı. Proje 10 villadan oluşacak.

TOKİ Karaman'da 450 adet konut yaptıracak!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Projesi 1 Etap 450 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Karaman'da satılık fabrika: 2 milyon 183 bin 224 TL!

Karaman İli Pirireis Mahallesi'nde yer alan fabrikanın toplam bedeli 2 milyon 183 bin 224 TL olarak belirlendi. Fabrikanın satışı Karaman 4.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Akçansa Çimento üretim tesislerinin bulunduğu adresleri açıkladı!

Akçansa Çimento bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada üretim tesislerinin bulunduğu adresleri açıkladı. Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin üretim tesislerinin bulunduğu adresler haberimizin içinde yer alıyor...

Karaman'da 2 milyon 430 bin TL'ye satılık fabrika!

Karaman İli Merkez'de yer alan fabrikanın toplam bedeli 2 milyon 430 bin TL olarak belirlendi. Fabrikanın satışı Karaman 4. İcra Dairesi tarafından 20 Haziran 2014 günü yapılacak.

Karaman Pazaryeri tesislerinin temeli atıldı Haberi

Karaman Pazaryeri tesislerinin temeli atıldı

Nilüfer Belediyesi tarafından karaman Mahallesi’nde yapılacak olan Karaman Pazaryeri, Otoparkı ve Dernekler Yerleşkesi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Nilüfer Belediyesi yine çözüm odaklı bir çalışma anlayışıyla Karaman’da birçok ihtiyacı karşılayacak projenin temelini attı. Karaman Mahallesi’nde hayata geçecek olan tesislerle, pazar ihtiyacı modern bir alanda karşılanırken, hem bölgenin otopark eksiği giderilecek, hem de dernekler bir çatı altında toplanacak. Toplam 11 bin 125 metrekarelik bir alanda yer alacak Karaman Pazaryeri, Otoparkı ve Dernekler Yerleşkesi, mahalleye nefes aldırmanın ötesinde yine örnek gösterilen adreslerinden biri olacak. Karaman’da hayata geçirilecek projenin temel atma törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda mahalle halkı katıldı. Törende ilk olarak açılış konuşması yapan Muhtar Sami Gürbüz, Başkan Bozbey ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür...