18 / 04 / 2024

Karaman Pazaryerinin temeli atıldı

Karaman Pazaryerinin temeli atıldı

Nilüfer Belediyesi tarafından karaman Mahallesi’nde yapılacak olan Karaman Pazaryeri, Otoparkı ve Dernekler Yerleşkesi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Konya-Karaman YHT hattının test sürüşleri yarın başlıyor!

2014'te temeli atılan Konya- Karaman- Ulukışla YHT projesinin Konya- Karaman etabının test sürüşleri yarın başlayacak.

Denizli Çameli'ne yeni pazar yeri inşa ediliyor!

DENİZLİ'nin Çameli İlçesi'nde yeni yapılıyor. AK Partili Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve meclis üyelerinin katıldığı törende yeni yapılacak olan kapalı pazaryerinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Karaman Fuar ve Kongre Merkezi'nin temeli atıldı!

Karaman Belediyesi'nin önemli projelerinden birisi olan Fuar ve Kongre Merkezi'nde çalışmalara başlandı. Elmaşehir Mahallesi'nde yapılacak olan yeni Fuar ve Kongre Merkezi 20.035 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Çorum Hayrettin Karaman İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı!

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Prof. Dr. Hayrettin Karaman İmam Hatip Lisesi Külliyesi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Konuşmaların ardından hep birlikte butona basılarak caminin temeli atıldı.

Çorum Prof. Dr. Hayrettin Karaman İmam Hatip Lisesi Külliyesi’nin Temeli Atıldı!

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Prof.Dr. Hayrettin Karaman İmam Hatip Lisesi Külliyesi’nin temeli törenle atıldı. Belediye Başkanı Külcü Akşemseddin Camisini de yakında açacaklarını söyledi.

Karaman'da Pazaryeri, Otopark ve Dernek Yerleşkesi'nin temeli atıldı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Karaman Mahallesi’nde yapılacak olan Karaman Pazaryeri, Otoparkı ve Dernekler Yerleşkesi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bursa'da Karaman Pazaryeri ve Otoparkı'nın temeli atıldı!

Nilüfer Belediyesi tarafından karaman Mahallesi’nde yapılacak olan Karaman Pazaryeri, Otoparkı ve Dernekler Yerleşkesi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Karaman Pazaryeri ve Tesislerinin temeli atıldı!

Nilüfer Belediyesi tarafından karaman Mahallesi’nde yapılacak olan Karaman Pazaryeri, Otoparkı ve Dernekler Yerleşkesi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Karaman Belediyesi Taziye Evi'nin temelini attı!

Karaman Belediyesi’nin Larende Mahallesi’ne yapacağı, aynı zamanda Sümer ve Yenişehir Mahallesi sakinlerine de yararlanacağı Taziye Evi’nin temeli atıldı. Ertuğrul Çalışkan,”Taziye kültürü büyüklerimizden bize kalan bir miras. " dedi.

TOKİ Karaman İşçi Konutları'nın temeli atılıyor!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, TOKİ İşçi Konutları Projesinde beklenen müjdeyi verdi. Başkan Çalışkan " Önümüzdeki günlerde temeli atıyoruz" dedi.

TOKİ Karaman Piri Reis Vadisi Projesi'nin temeli 2 ay içerisinde atılacak!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 1728 konuttan oluşan Piri Reis Vadisi Projesi’nin Karaman’da hayata geçmesi için geri sayımın başladığını belirtti. Piri Reis Vadisi Projesi ihalesi tamamlandı. Projenin temeli 2 ay içinde atılacak...

Karaman'ı Mersin'e ve Adana'ya bağlayacak hızlı trenin temeli bu yıl atılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karaman'daki çeşitli programlara katıldı. Daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne geçen Elvan, burada oda üyelerine kentteki yatırımları anlattı...

Balıkesir Dinkçiler Mahallesi'nde kapalı pazaryeri temeli atıldı!

Balıkesir Belediyesi tarafından Dinkçiler Mahallesi'nde yapılacak kapalı pazaryerinin temeli törenle atıldı. Toplam 4 bin 660 metrekare kapalı alana sahip olacak pazaryerinin üzeri fiber çatıylae kaplanacak. Bir zabıta noktası ve tuvalet de bulunacak...

Karaman Pazaryerinin temeli atıldı Haberi

Karaman Pazaryerinin temeli atıldı

Nilüfer Belediyesi tarafından karaman Mahallesi’nde yapılacak olan Karaman Pazaryeri, Otoparkı ve Dernekler Yerleşkesi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Nilüfer Belediyesi yine çözüm odaklı bir çalışma anlayışıyla Karaman’da birçok ihtiyacı karşılayacak projenin temelini attı. Karaman Mahallesi’nde hayata geçecek olan tesislerle, pazar ihtiyacı modern bir alanda karşılanırken, hem bölgenin otopark eksiği giderilecek, hem de dernekler bir çatı altında toplanacak. Toplam 11 bin 125 metrekarelik bir alanda yer alacak Karaman Pazaryeri, Otoparkı ve Dernekler Yerleşkesi, mahalleye nefes aldırmanın ötesinde yine örnek gösterilen adreslerinden biri olacak. Karaman’da hayata geçirilecek projenin temel atma törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda mahalle halkı katıldı. Törende ilk olarak açılış konuşması yapan Muhtar Sami Gürbüz, Başkan Bozbey ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür...