25 / 04 / 2024

karapürçek altyapı yatırımı

karapürçek altyapı yatırımı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karapürçek’i sağlam altyapı ile buluşturacak projede çalışmaların başlayacağının müjdesini verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 2053 yılına kadar 168 milyar dolar yatırım yapmayı hedefliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaştırma altyapısına 2053 yılına kadar yaklaşık 168 milyar dolarlık yatırım yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Bakan Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi! Yabancı yatırım için tarih verdi!

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) 2,5 yılın en düşük seviyesine düşerken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi, yabancı yatırım için tarih verdi. İşte detaylar...

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

18 yılda 910 milyar TL'lik ulaştırma ve altyapı yatırımı yaptık!

İNTES'in konuğu olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin 18 yılda ulaştırma ve altyapıya 910 milyar TL'lik yatırım yaptığını belirtti ve önümüzdeki dönemde yatırımlarda karayolu ile demiryolunun payının eşitleneceğini söyledi.

Engin Aksoy: Vodafone Park'ın altyapı yatırımı 10 milyon doları geçti!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yaptığı açıklamada Vodafone Park'ın altyapı yatırımının 10 milyon doları geçtiğini dile getirdi.

AB'den altyapı projelerine 1,4 milyar avroluk yatırım!

AB Komisyonu'nun yaptığı açıklamaya göre, Hırvatistan, Çekya, Macaristan, Polonya, Portekiz, Romanya ve İspanya'daki çeşitli altyapı projelerine uyum fonlarıyla yatırım yapılacağı belirtildi.

Altyapı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kurulacak!

2020 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'na göre, çiftçilerin tarım arazilerinin gelirlerini yatırım aracı olarak kullanmasının önü açılıyor. Programa göre, arazi gelirleri için Altyapı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) kurulacak...

Google Avrupa’da 3 milyar avro ek yatırım yapacak!

Google, Finlandiya, İrlanda, Belçika ve Hollanda’da bulunan veri merkezlerini genişletmek amacıyla 3 milyar avro ek yatırım yapacak.

Manisa'ya 184 milyon liralık altyapı yatırımı! 

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Diyarbakır'a 160 milyon liralık altyapı yatırımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destek ve himayelerinde Diyarbakır'a havalimanına ilave pist, Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve atıksu arıtma tesisi yapımı olmak üzere 160 milyon liralık altyapı yatırımı kazandırıldı.

Realist Tuzla: Gerçek yatırım, gerçek kazanç!

"Gerçek yatırım, gerçek kazanç" sloganı tanıtılan Realist Tuzla projesinde 2+1 daire fiyatları 325 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 

karapürçek altyapı yatırımı Haberi

karapürçek altyapı yatırımı


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karapürçek’i sağlam altyapı ile buluşturacak projede çalışmaların başlayacağının müjdesini verdi. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin 16 ilçesinde altyapı ve içmesuyu anlamında önemli projeleri hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Toçoğlu, “Karapürçek için hazırladığımız proje kapsamında ilçemizi sağlam altyapı ile buluşturuyoruz. 33 milyon liralık projede 10 Mart Cuma günü vatandaşlarımızın da katılımıyla düzenleyeceğimiz montaj töreni ile çalışmalara başlıyoruz” diye konuştu.


Sağlam altyapı sağlam gelecek

Proje ile Karapürçek altyapısına 33 milyon liralık yatırım yapacaklarını belirten Başkan Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin geleceğini garanti altına almak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Karapürçek ilçemiz için planladığımız 33 milyonluk dev altyapı projesini de hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda ilçemiz için 128 kilometre içmesuyu hattı, 80 kilometre kanalizasyon hattı ve 4 kilometre yağmursuyu hattı...