29 / 03 / 2024

Karapürçek Mahallesi Ağız merkezi

Karapürçek Mahallesi Ağız merkezi

Altındağ’da Karapürçek Mahallesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açıldı.Karapürçek Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hastalarını bekliyor.

770 dolar kira bedeli olan iki farklı ülkedeki evler görenlerin ağzını açık bıraktı!

Ülke genelinde kira bedelleri rekor seviyelere ulaştı. Kira bedelleri yükselirken yurt dışındaki konutlar ile karşılaştırılmaya başlandı. Öyle bir kıyaslama örneği geldi ki görenlerin adeta ağzı açık kaldı.

Emekliye yapılan gerçek zam ne kadar? Ekonomi profesörü tek tek açıkladı!

Ocak ayında açıklanan yüzde 37.37’lik maaş artışını az bulan emeklinin gözü kulağı ek zamdaydı. Açıklanan yüzde 5’lik ek zamla birlikte artış yüzde 42,6’ya ulaştı. Ancak Profesörü Aziz Çelik, bu zammın gerçek olmadığını belirterek X sosyal medya hesabından bir tablo paylaştı.

Türkiye'nin dolar zengini ili belli oldu! Görünce çok şaşıracaksınız! İstanbul neredeyse sonuncu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından Türkiye'de döviz mevduatının en yüksek olduğu iller açıklandı. Türkiye'de dolar zengini ili belli oldu! Görünce şok şaşıracaksınız! İstanbul neredeyse sonuncu...

Bu fiyata bir daha asla sıfır otomobil alamazsınız! ÖTV dahil 295 bin liraya satılıyor! Acil bakın!

Vatandaşların adeta dört gözle beklediği Alsvin'in fiyatı 295 bin TL olarak açıklandı. Araba almak isteyenler dikkat! Bu fiyata bir daha asla sıfır otomobil alamazsınız... Acil bakın...

Site aidat borcunu ödemeyen Rıza Sarraf'a kötü haber: İcra takibi başlatıldı!

Şarkıcı Ebru Gündeş’in eski eşi Rıza Sarraf'a ait İstanbul Beylikdüzü'ndeki dairelerin yaklaşık 400 bine yakın aidat borcundan dolayı icra takibi başlatıldı ve dairelere haciz konuldu.

Altında sert düşüş! Altın yatırımcılarının yüreği ağzına geldi! Gram altın bugün ne kadar oldu? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında sert düşüş devam ediyor. Rekor seviyelere yükselene altının düşüşü yatırmcıların yüreğini ağzına getirdi. Gram altın bugün ne kadar oldu? 4 Ağustos 2023 altın fiyatları kaç lira? İşte canlı altın fiyatları.

İslam Memiş'ten gram altın almak isteyenlere ''Dikkatli olun'' uyarısı geldi! Bu rakamı görenlerin ağzı açık kaldı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gram altın almak isteyenler ''dikkatli olun'' çağırısnda bulundu. Bu rakamı görenlerin ağzı açık kaldı...

Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları belli oldu! Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı!

Kurban Bayramına sayılı günler kala kurbanlık fiyatları araştırılmaya başlandı. Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları belli oldu! Peki Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları ne kadar? Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı! İşte zincir marketlerin kurbanlık fiyatları.

Bankalar kesenin ağzını açtı! EYT'liye 10 bin TL'lik promosyon fırsatı peş peşe geldi! Başvuran hemen alıyor!

EYT yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte emekli promosyonları güncellendi. Bankalar kesenin ağzını açtı. EYT'liye 10 bin TL'lik promosyon fırsatı peş peşe geldi. Peki, Hangi banka ne kadar promosyon verecek? İşte detaylar...

İkili kur oluşturuldu diyen ekonomist Özgür Demirtaş dolarda gerçek rakamı açıkladı! Gördüklerinizi unutun! 

İkili kur oluşturuldu diyen ekonomist Özgür Demirtaş dolarda gerçek rakamı açıkladı! Gördüklerinizi unutun! Doların gerçek değeri bu...

Altın sertifikası gram altın farkını açtı! Al sat yapmak isteyenler dikkat! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı!

Darphane Altın Sertifikası ile piyasadaki altın fiyatları arasındaki fark gittikçe açılmaya başladı. Altın almak isteyen yatırımcılar rakamlar karşısında ağzı açık kaldı.

Ekonomist Özgür Demirtaş isyan etti! Dolar almak isteyen Kapalıçarşı'ya koştu! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından iki farklı dolar kurunu paylaşarak isyan etti.  Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından takip edilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan2023 altın fiyatları.

Karapürçek Mahallesi Ağız merkezi Haberi

Karapürçek Mahallesi Ağız merkezi

Karapürçek Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hastalarını bekliyor. Merkezin açılmasıyla sağlık hizmeti Ulubey, Önder, Hüseyin Gazi, Beşikkaya ve Karapürçek mahallelerinin ayağına gelmiş oldu.

Karapürçek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 6 bin 100 metrekare kapalı alanda 3 kat üzerine kurulu. Merkez, 32 ünitte 18 diş hekimi ile hizmet veriyor. Hastalarına kendilerini özel hissettiren iki ünitli ve tek ünitli kliniklerde hijyenik, ferah ve huzurlu bir ortamda dolgu, diş çekimi, diş taşı temizliği, hareketli protez, protez tamiri gibi tedaviler yapılabiliyor. İlerleyen zamanlarda ise diğer tedavi alanlarının da hizmete dahil edilmesi planlanıyor.


“ŞU ANDA HASTANEMİZ HER BAKIMDAN HAZIR VE HASTALARINI BEKLİYOR”

Ankara’nın her tarafından ulaşımın kolay olduğu sağlık merkezi hakkında bilgi veren Karapürçek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali İşler...