19 / 04 / 2024

Karapürçek Mahallesi diş merkezi

Karapürçek Mahallesi diş merkezi

Altındağ’da Karapürçek Mahallesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açıldı.Karapürçek Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hastalarını bekliyor.

Meclise Sunulan Ek Bütçe Kanun Teklifi Sonuçlandı mı? Hangi Gerekçelerle Sunuldu ve Ne Kadar Ödenek Talep Edildi?

Meclis Başkanlığı'na sunulan tekliflerden biri de Ek Bütçe Kanun Teklifi oldu. Bu teklif, Merkezi Yönetim Bütçesine 1 trilyon 119 milyar liralık ek ödenek beklemektedir. Ek ödenek ihtiyacı bazı gerekçeler gösterilerek Meclis’e taşınmıştır. Ek Bütçe Kanun Teklifi neden sunuldu, sonuç ne oldu?

Bosch HBF534EB0T Ankastre Fırın ne kadar, özellikleri neler? 30 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch Ankastre Fırın, camlı kapak tasarımı, 3D Hotair özelliği ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Electrolux Zaman Ayarlı Filtre Kahve Makinesi en ucaza nereden alınır? Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Electrolux EKF7700 Zaman Ayarlı Filtre Kahve Makinesi gelişmiş teknolojisi sayesinde kahve içme işlemini pratik bir hale getiriyor. Zaman ayarlı özelliği ile demleme işlemi 1 gün önceden başlayabiliyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler?

Arnica Pika ET14410 750 W Hepa elektrikli süpürge en ucaza nereden alınır?Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Arnica Pika ET14410 750 W Hepa mor elektrikli süpürge ,750 Watt motor gücü ve yıkanabilir filtresi sayesinde uzun ömürlü bir kullanım imkanı sunuyor.Peki ürünün diğer özellikleri neler?

Beko Turbo Ocaklı Fırın en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya mutfağını yenileyecekler için Beko Turbo Ocaklı Fırın 4 adet gazlı ocak gözüne sahiptir.Gaz emniyet sistemi sayesinde güvenli kullanım imkanı sunar. Peki ocaklı fırının diğer özellikleri neler? 

Samsung Solo Mikrodalga Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özelikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Samsung mikrodalga fırın 23 litrelik hacmi ve üçlü dağıtım sistemiyle bir çok yemeği eşit sıcaklıkta pişirilir.Peki hem eşit hem de kontrollü pişirme sağlayan mikrodalga fırının diğer özellikleri neler?

Philips Airfryer Fritöz en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips fritöz XXL boyutu sayesinde minumum yağ ile yiyeceklerin sağlıklı ve uygun biçimde pişirilmesini sağlanıyor. Kırmızı etten balığa, sebzeden keke kadar pek çok gıda fırına kıyasla yaklaşık 1.5 kat daha hızlı pişiyor.Peki ürünün diğer özellikleri neler?

Philips Katı Meyve Sıkacağı en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips katı meyve sıkacağı aynı zamanda hem meyve hemde sebze suyu elde etmeye yarayan tasarıma sahiptir.Tek bir düğme ile taze ve doğal meyve suyunu ortaya koyar ve cihazın temizliği çok kısa sürer. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Arçelik Siyah Mini Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik MF 30 QBA 30 lt Siyah Mini Fırın, geniş iç hacim sayesinde buhar destekli pişirme özelliği ve 10 farklı pişirme fonksiyonu ile ilgi odağı haline geliyor. Peki Homojen pişirme nasıl oluyor? Mini fırının diğer özellikleri neler?

LG 1400 Devir 10.5 Kg Çamaşır Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 19 Şubat 2023 fiyat listesi

LG çamaşır makinesi temizlik için harcanan zamanı  daha verimli hale getirme konusunda yardımcı olur.Çamaşır makinesi  temizlikten yüksek verim elde etmek için tasarlanmıştır. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Simfer Turbo Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Simfer Tubo fırın farklı pişirme modları ve sahip olduğu tasarımı sayesinde mutfaklarda yerini alıyor. Yemeklerin pratik ve kolay şekilde pişmesini sağlayan fırın ısıyı eşit derecede dağıtan bir sistem sayesinde bunu başarıyor. Peki fırının diğer özellikleri neler?

Xiaomi Akıllı Elektrikli Isıtıcı'da kaçırılmayacak indirim fırsatı ! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Tasarımıyla dikkat çeken özellikleri ile bulunduğu ortamı sıcak tutan Xiaomi Akıllı Elektrikli Isıtıcı  boyunun küçük olması sayesinde enerjiden tasarruf edilmesini sağlıyor. Ayrıca wifi özelliği bulunuyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Hisseli tapuda trampa nasıl yapılır? Tapu masraflarını kim ödüyor?

Hisseli tapu sahibi ya da sahipleri, bu tapuya dair pek çok soru sormaktadır. Bu tapu diğer tapu türlerine göre farklılık göstermektedir. İşte bu tapu türüne dair merak edilenler!

Karapürçek Mahallesi diş merkezi Haberi

Karapürçek Mahallesi diş merkezi

Karapürçek Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hastalarını bekliyor. Merkezin açılmasıyla sağlık hizmeti Ulubey, Önder, Hüseyin Gazi, Beşikkaya ve Karapürçek mahallelerinin ayağına gelmiş oldu.

Karapürçek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 6 bin 100 metrekare kapalı alanda 3 kat üzerine kurulu. Merkez, 32 ünitte 18 diş hekimi ile hizmet veriyor. Hastalarına kendilerini özel hissettiren iki ünitli ve tek ünitli kliniklerde hijyenik, ferah ve huzurlu bir ortamda dolgu, diş çekimi, diş taşı temizliği, hareketli protez, protez tamiri gibi tedaviler yapılabiliyor. İlerleyen zamanlarda ise diğer tedavi alanlarının da hizmete dahil edilmesi planlanıyor.


“ŞU ANDA HASTANEMİZ HER BAKIMDAN HAZIR VE HASTALARINI BEKLİYOR”

Ankara’nın her tarafından ulaşımın kolay olduğu sağlık merkezi hakkında bilgi veren Karapürçek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali İşler...