25 / 04 / 2024

karayolları arazisi ihale

karayolları arazisi ihale

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, İzmi r'de karayollarına ait arazinin satış süreciyle ilgili olarak, "Yasal prosedürler tamamlandığında satış gerçekleşecek ve hazineye kaynak aktarılacaktır." dedi

Ağaçlı Yol arazisini, 120 milyon 410 bin liraya Armesa-Akdemir kazandı!

Bornova Ağaçlı Yol'daki Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait iki ayrı parseldeki toplam 54 bin 181 metrekare arsa için ihaleye çıktı. Armesa-Murat Akdemir ortaklığı arsayı 120 milyon 410 bin lira önererek kazandı...

Karayolları, İstanbul'da 4 gayrimenkul satacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da 4 gayrimenkul satacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Karayolları o ilde arazi satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Rize Merkez'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ile ilgili detaylar...

Karayolları, Ankara'da konut imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Burhan Karaçam'da Çiftçiler Holding'e dava açmış!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü 1974 yılında açıldı. Köprü açılmadan önce bugün Zorlu Center'in yer aldığı Karayolları arazisi, aslında Çiftçiler Holding'e aitti.

Karayolları Genel Müdürlüğü arsa satıyor! İmarlı arsa almak isteyenler dikkat! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Kırıkkale Merkez'de yer alan konut alanı-ticaret alanı ve park alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Eski Pastavilla makarna fabrikası arazisi satılıyor!

Mülkiyeti Tat Gıda Sanayi A.Ş.'ye ait olan İzmir ili, Bornova ilçesi, Kazımdirik Mahallesi, 14246 ada 2 parselde kayıtlı eski Pastavilla makarna fabrikası arazisi 5-9 Ekim 2020 haftasında E-ihale ile satışa sunulacak. 

Antalya Karayolları arazisi çekim merkezi olacak!

Alanya’da turizmciler ve muhtarlarla bir araya gelerek sorunları dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’ya 256 milyonluk alt yapı yatırımı yaparken, kent geneline yapılan yatırımın ise 764 milyon lira olduğunu söyledi. 

Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu arazisi satışa çıkıyor!

Kapatılan Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu arazisi ihale ile satışa çıkarılıyor.

Maltepe karayolları arazisi için kamuda kalsın talebi!

Küçükyalı Karayolları Dayanışması, Maltepe’de Karayolları arazisinin  imara açılmamasını, kamu kullanımında kalmasını talep etti..

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden 5.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, 3 taşınmazını ihale usulü ile satışa sunuyor..

Büyükçekmece Albatros arazisinin ihalesi 14 Mart'ta!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece'deki Albatros arazisi ihale edilecek. İhalesi 14 Mart 2017 tarihine ertelenen arazinin satış bedeli 160 milyon TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece Albatros arazisinin ihalesi 31 Ocak'ta!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece'deki Albatros arazisi ihale edilecek. İhalesi 31 Ocak 2017 tarihine ertelenen arazinin satış bedeli 160 milyon TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece'deki Albatros arazisinin ihalesi 10 Ocak'ta!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece'deki Albatros arazisi ihale edilecek. İhalesi 10 Ocak 2017 tarihine ertelenen alanın satış bedeli 160 milyon TL olarak belirlendi.

karayolları arazisi ihale Haberi

karayolları arazisi ihale


AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, İzmir'de karayollarına ait arazinin satış süreciyle ilgili olarak, "Yasal prosedürler tamamlandığında satış gerçekleşecek ve hazineye kaynak aktarılacaktır. Bu kaynakla İzmir'e ve Türkiye'nin başka bölgelerine yapılan kamu yatırımları finanse edilecek" görüşünü bildirdi.


Denizli, yaptığı yazılı açıklamada, Bornova ilçesinde bulunan karayollarına ait arazinin Özelleştirme İdaresi'nce yürütülen satış sürecine karşı çıkan CHP destekli çevrelerin kendisi ile ilgili eleştirilerini anlamakta zorlandığını belirtti.


İzmir'in Balçova, Mavişehir gibi semtlerinde verdikleri ruhsat ve yaptıkları imar tadilatlarıyla bölgeyi adeta AVM tarlası haline getirenlerin CHP'li belediyeler olduğunu savunan Denizli, açıklamada şu görüşlere yer verdi:


"Vicdan sahibi herkese soruyorum. İzmir'de hangi parti şehircilik ilkelerini ayaklar altına alarak Balçova'yı 1 kilometre boyunca adeta AVM tarlası haline getirmiş, trafiği felç eden imar düzenlemelerini yapmıştır. Bu imarlar, plan tadilatları...