23 / 04 / 2024

Karcı Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Karcı Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Karcı Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Buldukoğlu tarafından kuruldu.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Bakanı Kacır açıkladı! İstanbul'un kaybedecek bir dakikası bile yok!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, beklenen İstanbul depremi ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, 'İstanbul'da kaybedecek bir dakikamız bile yok ve yüz binlerce yeni binanın inşa edilmesi gerekiyor.' ifadelerini kullandı.

Forma Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Forma Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Akbaş Kırış, Mustafa Yılmaz Akbaş ve Emin Akbaş ortaklığında kuruldu.

Teknonim Bilim Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teknonim Bilim Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alkoç tarafından kuruldu.

Doen Teknoloji Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doen Teknoloji Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Doğan tarafından kuruldu.

The Famm İnşaat Teknoloji Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Famm İnşaat Teknoloji Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Altın tarafından kuruldu.

Fcc Teknoloji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fcc Teknoloji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Fıçıcı tarafından kuruldu.

Neo Blg Metal İnşaat Hırdavat Temizlik Teknoloji Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Blg Metal İnşaat Hırdavat Temizlik Teknoloji Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Karakuşıplu tarafından kuruldu.

Türkiye’de bir ilk! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Sosyal Etki Tahvili ile işsiz gençlere istihdam olanağı yaratacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda hizmet veren İstanbul Kalkınma Ajansı, işsiz gençleri yakından ilgilendirecek çok önemli bir projeye imza attı. Ajans, yazılım alanında kariyer yapmak isteyen gençleri eğitim programları ile destekleyip istihdam olanağı sağlayacak.

Mtf Bilgisayar Teknoloji İnşaat Ambalaj Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtf Bilgisayar Teknoloji İnşaat Ambalaj Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Evrim Teknoloji Ve Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evrim Teknoloji Ve Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Naif Güler tarafından kuruldu.

Aje İnşaat Teknoloji Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aje İnşaat Teknoloji Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ernesto Claudio Jakober taarfından kuruldu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Yeni Sanayi ve Teknoloji Bakanı 1984 yılında İstanbul'da doğan Mehmet Fatih Kacır oldu. Peki Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Ah Grup Teknoloji Turizm Emlak Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ah Grup Teknoloji Turizm Emlak Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Hassan tarafından kuruldu.

Karcı Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Karcı Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Karcı Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Buldukoğlu tarafından kuruldu.

Karcı Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
TEKNOLOJİ Her marka bilgisayar ve bilgisayar donanımının ithalatı ihracatı ve dahili ticaretini,tüm bilgisayar ve yan donanımları birimleri mikrofilm faksim ile bunlar gibi tüm bilişim sistemleri,endüstriyel büro otomasyon,tüm yazılım ve donanım faaliytleri,servis büro hizmetleri vermek,internet üzerinden her türlü bilgi,ses ve görüntü hizmeti vermek internet sitesi hazırlamak,hazırlatmak ve internet servis sağlayıcılığı yapmak. Her türlü bilgisayar sistemleri,yazılım ve donanım destek ve danışmanlık hizmetlerini sağlamak. Sıvı kristal cihazlı (LCD) veya ışık yayan diyotlu (LED) gösterge panelleri ile bilgi yönetim sistemi elektrikli sesli veya görsel sinyalizasyon cihazlarının imalatı (elektronik sayı levhası (Skorbord) dahil), alımı,satımı,pazarlaması ithalatı ve ihracatını yapmak. DEMİR - ÇELİK...