25 / 04 / 2024

karden inşaat Sembol İstanbul projesi

karden inşaat Sembol İstanbul projesi

Sembol istanbul projesi hızla yükseliyor. 3 resideııce ve 1 AVM'den oluşan Sembol İstanbul A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise konut ve home ofislere yer veriyor.

Fransa'nın sembolü 'Notre Dame'ın inşaatı yeniden başladı! 

Fransa'nın sembolü 'Notre Dame'da 15 Nisan 2019'da yangın çıkmıştı. Bir süre sonra katedralin eski haline getirilmesi için inşaat çalışmaları başlatıldı. Fakat koronavirüs sebebiyle inşaat çalışmalarına ara verilmek zorunda kalındı. Şimdi inşaat çalışmaları tekrar başladı...

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları markası ile yatırımlarına devam ediyor!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, inşaat sektöründe 40’ıncı yılı geride bıraktıklarını belirterek, "Avrupa Konutları" markamız, markalı konut sektöründeki başarımızın bir sembolü oldu” dedi...

Sembol İnşaat'tan Kazakistan'a tren istasyonu projesi!

Kazakistan'da faaliyet gösteren Sembol İnşaat tarafından Orta Asya’daki en büyük ve modern tren istasyonu projesini hayata geçirildi. 200 bin metrekare alanda yer alan tren istasyonu inşaatı 3 yıl sürdü.

Karden İnşaat Self İstanbul fiyatları!

Karden İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Self İstanbul projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanıyor. Karden İnşaat Self İstanbul fiyatları 307 bin 100 TL'den başlıyor.

Karden İnşaat Self İstanbul nerede?

Toplam 609 konut ve 58 dükkandan meydana gelen Self İstanbul projesinde satışlar Mart ayında başlayacak. Peki Karden İnşaat Self İstanbul nerede?

Karden İnşaat Self İstanbul satılık!

Karden İnşaat Self İstanbul projesi için ön talep süreci başladı. Esenyurt Haramidere'de yer alan Self İstanbul Evleri'nin fiyatları henüz netleşmedi...

Hakan Kıran Mimarlık, inşaat sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Haliç Metro Geçiş Projesi, Mydonose Showland, Perili Köşk gibi birçok sembol projeye imza atan Mimar Hakan Kıran Mimarlık, inşaat sektöründe büyümeyi hedefliyor.

Karden İnşaat ve Bayram Kılıçoğlu Siena Loft!

Toplam 84 adet daireden meydana gelen proje Katip Çelebi Üniversitesi'ne 450 metre kadar uzaklıkta bulunuyor. Karden İnşaat ve Bayram Kılıçoğlu Siena Loft teslimleri 2016 yılı Kasım ayında yapılacak.

Karden İnşaat Sembol İstanbul'da yeni yatırım fırsatı!

Karden İnşaat AŞ. tarafından Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesine ait kampanyanın süresi gördüğü ilgi üzerine uzatıldı. Karden İnşaat Sembol İstanbul'da yeni yatırım fırsatı.

Bahçeşehir Sembol İstanbul'un kampanyası uzatıldı!

Karden inşaat'ın Behçeşehir'de hayata geçirdiği Sembol İstanbul Projesi için uygulanan 3 farklı sistemli kampanya yatırımcıların göstermiş olduğu ilgi nedeniyle Ocak 2015 sonuna kadar devam edecek.

Karden İnşaat Sembol İstanbul'da 36 ay 0 faiz kampanyası!

Karden İnşaat Aş. tarafından Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesi hızla yükseliyor… Karden İnşaat Sembol İstanbul'da 36 ay 0 faiz kampanyası bulunuyor.

Karden İnşaat Sembol İstanbul'da metrekaresi 3 bin 500 TL'ye!

Karden İnşaat tarafından Esenyurt'ta yapımına devam edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul projesinin C Blok satışlarına başlanıldı. Busidence daireler 3 bin 500 ile 4 bin 500 liralık metrekare fiyatlarıyla

Karden İnşaat Sembol İstanbul'da 3 farklı ödeme seçeneğiyle!

Karden İnşaat Aş. tarafından Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesi hızla yükseliyor… Karden İnşaat, geliştirdiği 3 farklı ödeme sistemiyle yatırımcının kısa sürede kar edebileceği bir fırsat sunuyor.

karden inşaat Sembol İstanbul projesi Haberi

karden inşaat Sembol İstanbul projesi


Karden İnşaat'ın Beylikdüzü-Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesi hızla yükseliyor. 3 residence ve 1 AVM'den oluşan Sembol İstanbul A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise konut ve home ofislere yer veriyor. 

Satışa sunulan C blokta 88 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen busidence daireler var. Şirket, 3 farklı ödeme sisteminin ilkinde yüzde 25 peşin ödeme ile 30 ay vade, sıfır faiz; ikincisinde yüzde 25 peşin ve yüzde 50'sini teslimde ödeme; üçüncü seçenekte ise tamamını peşin ödeyenlere yüzde 10 indirim...