24 / 04 / 2024

Karden İnşaat Sembol İstanbul

Karden İnşaat Sembol İstanbul

Karden İnşaat AŞ. tarafından Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesine ait kampanyanın süresi gördüğü ilgi üzerine uzatıldı. Karden İnşaat Sembol İstanbul'da yeni yatırım fırsatı.

Sembol İstanbul'da üç farklı ödeme sistemi!

Sembol istanbul projesi hızla yükseliyor. 3 resideııce ve 1 AVM'den oluşan Sembol İstanbul A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise konut ve home ofislere yer veriyor.

Karden İnşaat Sembol İstanbul'da 3 farklı ödeme seçeneğiyle!

Karden İnşaat Aş. tarafından Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesi hızla yükseliyor… Karden İnşaat, geliştirdiği 3 farklı ödeme sistemiyle yatırımcının kısa sürede kar edebileceği bir fırsat sunuyor.

Karden İnşaat Sembol İstanbul'da metrekaresi 3.500 TL'ye! 30 ay 0 faizle!

Karden İnşaat Sembol İstanbul projesi kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında 30 ay faizsiz vadelendirme uygulanıyor.

Karden İnşaat Sembol İstanbul'da 30 ay 0 faizle! Peşinde yüzde 10 indirimle!

Karden İnşaat Sembol İstanbul projesi kapsamında yer alan daireler için düzenlenen ödeme seçenekleri arasında peşinde yüzde 10 indirim ve 30 ay faizsiz vadelendirme gibi seçenekler uygulanıyor.

Karden Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karden Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Deniz Karaca tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Karden Self İstanbul Evleri fiyat!

Karden Self İstanbul Evleri fiyat listesi 229 bin TL'den başlıyor. Karden İnşaat imzası taşıyan projede konut ve dükkanlara yer veriliyor...

Self İstanbul güncel daire fiyatları 2017!

Karden İnşaat imzasıyla yükselen Self İstanbul projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor. Self İstanbul güncel daire fiyatları 2017 kapsamında fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor...

Self İstanbul'da metrekaresi 3 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla!

Karden İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Self İstanbul projesinde dairelerin fiyatları lansman dönemine özel metrekare bazında 3.200 TL’den başlangıç gösteriyor. 

Self İstanbul basın toplantısı 11 Ekim'de!

Beylikdüzü – Bahçeşehir TEM bağlantı yolu bitişiğinde hayata geçirdiği “Sembol İstanbul” ile dikkat çeken KARDEN İnşaat, aynı lokasyondaki yeni projesi “Self İstanbul” ile estetik bir projeye daha imzasını atıyor.

Self İstanbul Esenyurt 2017 fiyatları!

Self İstanbul Esenyurt 2017 fiyatları 229 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında konut teslimleri yapılacak olan proje Karden İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Esenyurt Self İstanbul ev fiyatları!

Esenyurt Self İstanbul ev fiyatları 229 bin TL'den başlıyor. Karden İnşaat tarafından hayata geçirilen Self İstanbul projesinde daire teslimleri 2019 yılının sonuna doğru yapılacak...

17 soruda Self İstanbul projesi!

Karden İnşaat imzasına sahip Self İstanbul projesi 609 konut ve 60 ticari üniteden meydana geliyor. İşte 17 soruda Self İstanbul projesi...

Self İstanbul basın toplantısı 26 Eylül'de!

Beylikdüzü – Bahçeşehir TEM bağlantı yolu bitişiğinde hayata geçirdiği referans projesi “Sembol İstanbul” ile dikkat çeken Karden İnşaat, aynı lokasyondaki yeni projesi “Self İstanbul” ile estetik bir projeye daha imzasını atıyor.

Self İstanbul’da 62 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla!

Karden İnşaat, Beylikdüzü – Bahçeşehir TEM bağlantı yolu bitişiğinde konumlandırdığı projesi Self İstanbul’da gurbetçilere özel kampanya başlattı. Merkezi lokasyonuyla yüksek yatırım potansiyeline sahip olan projede daireler 62 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor.

Sembol İnşaat, Expo 2017'nin binalarını inşa edecek!

Sembol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Aytekin Gültekin," Expo 2017'nin prestijli binalarını inşa edeceğiz. Böylece uluslararası tecrübelerimize bir yenisini daha ekleyeceğiz" dedi.

Sembol İnşaat'tan Kazakistan'a tren istasyonu projesi!

Kazakistan'da faaliyet gösteren Sembol İnşaat tarafından Orta Asya’daki en büyük ve modern tren istasyonu projesini hayata geçirildi. 200 bin metrekare alanda yer alan tren istasyonu inşaatı 3 yıl sürdü.

Karden İnşaat Sembol İstanbul Haberi

Karden İnşaat Sembol İstanbul

Karden İnşaat AŞ. tarafından Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesine ait kampanyanın süresi gördüğü ilgi üzerine uzatıldı. 2014’ de İstanbul’ un yatırımcısına en çok kazandıran projelerinden biri olan Sembol İstanbul aynı zamanda yatırımında sembolü niteliğinde…

3 Farklı Kampanya…

 

2015 yılında da yatırımcısına kazandırmayı hedefleyen Karden İnşaat 3 farklı kampanya ile müşterisine fırsat sunmaya devam ediyor. Yatırımcılar dilerse %25 Peşin Ödeme + 30 Ay Vade Sıfır Faiz imkanı, dilerse %25 Peşin Ödeme +%50 Teslimde ödeme imkanı yada %100 peşin + %10 İndirim imkanı çerçevesinde sunulan ödeme planlarından yararlanarak karlı bir yatırıma adım atabilecekler.

3 residence ve 1 alışveriş merkezinden oluşan Sembol İstanbul A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise...